2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همگی خوبین؟
عیدتون مبارک ایشالا همه حاجتمونو از حضرت محمد تو این روز بگیریم
sarah جان دکتر باید بگه چجوری استفاده کنی اکثرا ٤٠٠ میل رو میگن
من لکه بینی داشتم روزی دوتا استفاده میکردم یکی صبح یکی شب تقریبا ١٢ ساعت یکبار با آمپولای پروژسترون
اما اگه لکه بینی نباشه فکر کنم شبی یدونه کافیه نظر دکتر مهمه
سلام دوستان خوبید خیلی نگرانم سنم چهل سال است از 37 سالگی دارم برای بارداری اقدام می کنم تا به حال سه با ر سقط کردم باراول بارداری پوچ داشتم که ساکشن کردم دومی قلبش زد و لی درهفته هشتم ایستاد و درهفته دهم ساکشن کردم آخری هم تازه ساکشن کردم دوقلو همسان بود وقلبشان درهفته دهم ایستاد و درهفته دوازده بازم ساکشن کردم الان موندم چکار کنم دوتا از بارداریهام با میکرو بود تور ا به خدا به من بگید چکار کنم کسی مثل من بود ه با سن بالا و این همه سقط مشکلش چه طوری حل شده ثواب داره اوضاع خوبی ندارم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=710564&PageNumber=1&msg=ok

کیف های خوشکل دارم برای خانومای خوش سلیقه
همسرم هر روز که میگذرد شکسته شدنت را میبینم هر چقدر هم پیرو
شکسته شوی بازم هم تا ابد میخواهمت
هلیا جان متاسفم باید ازمایش های ایمنی و انعقادی بدی بیشتر دکتر ها ازمایش های انعقادی رو ش توجه دارن ولی بعضی از اونا نگاه تخصصی تری به این مسئله دارن بگو دکترت کیه تهرانی یا شهرستان چه از مایش هایی دادی تا بیشتر بهت کمک کنیم
anti tpo,anti tirogolobin,anti ds dna,tsh که باید تو رنج نرمال باشه حتی تیرویید باید زیر 2.5 باشه اگه بیشتر باشه باعث سقط میشه و همچنین اسید امینه ای به اسم همو سیستئین باید تو رنج نرمال باشه اون بالا باید سی دی مارکر هایی که نوشتم حتما تو رنج باشه اگه سی دی 56 بالای 10 باشه بچه رو بدنت پس میزنه اگه بالای 10 باشه سرم ای وی ای جی میدن
فاکتور های انعقادی هم باید ژن سالم داشته باشن انتی تورومبین 3 و پروتئین سی واس هم باید تو رنج نرمال باشن اگه مشکلی باشه هپارین یا سلکسان میدن خلاصه اگه پیش دکتری که این کاره باشه بری هر مشکلی که داشته باشی راه حل داره و درمان میشی به امید خدا البته اینا رو خلاصه و گذرا نوشتم خیلی ازمایش های دیگه هست باید مراجعه کنی و مشکلت رو دقیقا دکترت بررسی کنه موفق باشی
نازنین جان آزمایشهایم را نگاه کردم مثلا پروتئین سی بالاتر از رنج نرمال بود ولی پروتئین اس خوبه و آنتی ترومبین هم بالاتر از رنج نرماله یعنی بده البته سر بارداری سوم دوقلو هایم هم هماتوم پشت جفت داشتم و سلکسان و آسپرین مصرف میکردم
آنتی تی پی او هم نرماله - anti tirogolobin هم بیشتر از دهه بقیه چیزها را پیدا نکردم
تی چهار همون کم کاری تیروئید اگه باشه 10.410و تی سه هم 1.2 گفتی باید کمتر از 2.5 باشه اصلا سی دی مارکرها را پیدا نمی کنم ممکنه به اسمی دیگه باشه
درضمن آزمایش کاریوتیپ و هیستروسکوپی آفیس و ... هم انجام داده ام نمی دونم الان چکار کنم سه ماه وقت دارم که خودم را دوباره آماده کنم