2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام سونیا جون مرسی گلم.عزیزم ایشاله این دفعه دیگه برات مشکلی پیش نیاد و همه چیز به خوبی و خوشی پیش بره .اره من هم که رفتم ابن سینا ازمون شناسنامه خواستن .چون پرونده تشکیل میدن.معینی رو هم برو ایشاله به امید خدا نتیجه میگیری.بوسسسسسسسسسس
خدایا دوستت دارم
سلام خانما

من خودم سابقه 3 تا بارداری پوچ رو داشتم که خدا تو بارداری چهارم لطفش رو شامل حالم کرد و الان دخترم 13 ماهشه

حالا میگم با این سابقه چون من 2 تا بچه دیگه هم میخوام زیاد جلوگیری کنم بد نیست؟؟؟؟؟

CafeMom Tickers
من سه تا سقط داشتم هر سه بارم اسید فولیک سه ماه قبلش مصرف میکردم
اولیش تا شش هفتگی رشد کرده بودو قلب نداشت و هفته 12 با کورتاز دفع شد و آزمایش پاتولوژی جنینم مشکلی نداشت
دومیشم تو شش هفتگی خود به خود سقط شد
سومیشم تا هفت هفته رشد کرد قلبم داشت هفته نه که سنو دادم گفت تا 7 هفته و 4 روز رشد کرده و با قرص دفع شد
تو هر سه تاشم از هفته هفتم به بعد لک قهوه ای میدیدم
البته تو سومیش آسپرین مصرف می کردم که فایده نداشت
آزمایش های معمولی و تیروویید و خودایمنیمم نرماله
آزمایش اسپرم شوهرمم نرماله
آزمایش کاریوتایپ هر دوتامونم سالمه
دیگه راهی نمونده که نرفته باشم
ناامید ناامیدم
نمیدونم چی کار باید بکنم
سلااااااااااااام خوووووووووووووبین ؟؟؟

ببخشید من خیلی حال خوندن ندارم .... جواب ازمایش amh اومد و شده 0.9 ....... دیروز که افتضاح بودم اما امروز شکر خدا بهترم گ

دوستانی که تازه اومدن امیدوارم خداوند به هممون کمک کنههههههه و دیگه این تجربه های بد رو نداشته باشین

لی لی جون شما هپارینم باید اتحان کنی . دلیلی وجود داره که قلب متوقف میشه ... هپارین رو به دلیل سقط مکرر باید بهتون میدادن که خونرسانی بهتر شه ممکنه اسپرین کم باشه

نگار-مامان عزیز شکر خدا ..... خدا برات حفظش کنه ..... اگه واقعا دوست داری اره بزار .... من خودم اگر اولی رو موفق بشم حتما بعد از دوسالگیش برای بعدی اقدام میکنم اگررررررررررررررررررررررررررر بهم بده
لی لی کجا تحت نظر بودی ؟؟؟؟ مطمئنی ازمایشات کامله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سونیا جون این راه اخر بوده اینطور که معینی به من گفت .... گفت سرم کلگزان و پردنی راه اخر هست البته من فرگمین باید بزنم چون قوی تره ... گفتم نشد گفت خدا نمیخواد باید امتحان کنی تا بمونه ..... دکتر اهوازمم میگه حیف بدن برای بچه داغونش کنی ..... با کلگزان اگه موندنی باشه میمونه .... اینقدر بیار تا بمونه .... حالا تو برو ببینیم چی میشه البته تو ژنتیک ندادی .... من داده بودم
سلام لیلا جون خدا رو شکر بهتری عزیزم چرا حالت بده؟کی میری اقدام ما رو خوشحال کنی عزیزم؟ایشاله که همه اونایی که نینی میخوان خدا بهشون بده خیلی سخته به خدا میدونم .لی لی جون منم 3بارداری پوچ داشتم الان چهارمی رو باردارم 17هفتمه شکر خدا این دفعه خوب بود برام دعا کنین تا اخرش خوب باشه.عزیزم شهرستانی یا تهران؟پیش په دکتری میری؟اگه مرکز سقط مکرر ابن سینا تو تهرانه نرفتی برو اونجا اول زنگ بزن بعدش وقت بگیر با شوهرت باید بری ازمایشهاتو با خودت ببر هر چی کم و کثر باشه خودشون برات مینویسن دکترای مجربی داره من خیلی ها رو دیدم اونجا جواب گرفتن به امید خدا همه به مراد دلشون میرسن خدا رو شکر همه سالم هستیم و مریضی خاصی نداریم براتون دعا میکنم
خدایا دوستت دارم