2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام خانمم دو بار سقط داشته در هفته های 7 و 8 یه بار قلب داشت یه بار نه.
الان هم بعد از 7 ماه روحیه خراب و نمیشه اصلا" بهش گفت دو باره چیکار کنم.حتی نمیتونم اینو بهش بگم که بیاد تو این سایتو اصلا" نمیشه در موردش صحبت کرد الان 7 ماه میگذره همش قصه و گریه...؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقاى عشق سلام خدا رو شکر که انقدر خانم تون رو دوست دارید که براشون وقت گذاشتید و نگران حالش هستید
این مسىله دیگه خیلى رایج شده اکثر خانواده ها به نوعى باهاش در گیر هستند این زمانا و حالاى بد مى گذره دوباره به حال عادى بر مى گردید اما اگه واقعا بچه مى خواید باید صبور باشید من ٣ سال هست که درگیر سقط مکرر هستم خیلى ها اینجا هستند که بیشتر از من وقت گذاشتند براى درمان این راهى است که باید وقت گذاشت پول هزینه کرد صبور بود و از همه این ها مهم تر توکل و امید به رحمت و لطف خداوند داشته باشیم
هو اى خانم تون رو داشته باشید و این که راجع به این موضوع صحبت نشه و بزارید توى یه صندوق و در شو قفل کنید مشکلى حل نمیشه الان انقدر علم پیشرفت کرده که در نهایت با عنایت خدا همه زوج ها بچه دار میشن درسته زمان مى بره اما نتیجه اش شیرین است اینجا همه مثل خانم شما و حتى بعضى در شرایط بدترى نسبت به ایشون هستند اما همه تلاش مى کنیم اگه به صفحات اول تاپیک ها مراجعه کنید مى بینید که اکثرا نتیجه گرفتند دکتر خوب انتخاب کنید انشاالله سال دیگه نى نى تون رو بغل کنید سقط مکرر مسىله اى است که درمان داره اما صبر هم مى خواد توى شرایط مناسب با خانم تون صحبت کنید خود حرف زدن ادما رو سبک میکنه بالاخره چى بچه که مى خواید باید این موضوع حل بشه صورت مسىله رو پاک کردن غلط ترین راهه فقط باعث میشه زمان رو از دست بدید شاید اگه همون ٧ ماه پیش دکتر مى رفتید و ازمایشات مربوطه را مى دادید تا الان علت مشخص شده بود و خانموتون باردارى موفقى رو طى مى کرد
قصه و گریه که نشد کار اگه خواستید بزارید پیغام منو بخونه شاید حرف دل یه کسى که ٣ بار سقط داشته و هم درد هست کمکى به تون باشه بازم خانم شما خوش بخته که شوهرى مثل شما رو در کنارش داره
فاطمه ٦٦ ایا علت سقط هاى شما توى ازمایشات تون مشخص شده بود که همه نوع دارو رو با هم استفاده کردید دکتر در باردارى بعدى چى براتون تجویز کرده اگه ناراحت تون نمى کنم میشه خلاصه سقط هاتون رو بگید
دوستان سلام. من یه سؤال فوری از همه دارم اگه زود جواب بدین خیلی ممنون میشم. من الان ایران نیستم. اینجا دکتر رفتم و جواب ازمایشاتم رو نشون دادم. به هپارین و پردنیزن اعتقادی نداشت. فقط فولیک اسید اضافه، اسپیرین بچه و شیاف پروژسترون به محض بارداری. من هفته اینده دارم میام ایران و توی همین نینی سایت خوندم که که این شیافه تو تهران بد گیر میاد. خواهش میکنم راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟
اینجا اخه خیلی گرونه. واسه مصرف ٣٠ روز میشه ٥٢٠ دلار:(
سلام توکل به خدا.. چرا ناراحت بشم عزیزم.....
من سه تا سقط داشتم
اولیش حاملگی پوچ بود خودش هفته 8 دفع شد
برا دومی قبلش از دادم که معلوم شد انتی کاردیولیپینم بالاس
دکتر گفت وقتی فهمیدی بارداری اسپرین و پردنیزولون و هپارین مصرف کن....فقط از دو ماه قبلش اسید فولیک هم خوردم
حامله شدم هفته 7 رفتم سونو قلب هم داشت.....تا هفته 12 که رفتم برا ان تی گفت 3 هفته است قلبش وایشاده...هیچی دیگه با قرص و شیاف دفع کردم...البته بعدش کورتاژ هم شدم......

رفتم ابن سینا .....کلی از دیگه دادم...ژنتیک هم مشکلی نبود....خوشبختانه یا بدبختانه اون انتی کاردیولیپین هم دیگه بالا نبود.....ابن سینا گفت این دفعه حامله شو....فقط از دو ماه زودتر اسپرین با پردنیزولون بخور...وقتی فهمیدی حامله ای پردنیزولون رو قطع کن و هپارین شروع کن....دوز هپارین رو هم برا بالا برد....تو حاملگی دوم سلگزان 4000 روزی یه دونه میزدم...اما این دفعه هپارین 5000 روزی دوتا 12 ساعت بهم داد.
خلاصه همه چی این دفعه خیلی خوب بود....سونو ان تی و تست غربالگری سه ماهه اول و سه ماهه دوم و....فقط اینکه هفته 18 سرکلاژ شدم....10 روز بعد از سرکلاژ خونریزی کردم شدید. رفتم بیمارستان تو سونو نشون داد که جفت پایینه. نتونستن جلو خونریزی رو بگیرن...چون هموگلوبینم پایین اومده بود و برا خودم خطرناک بود سزارین کردن و بچه رو که 20 هفته بود و هیچ مشکلی هم نداشت در اوردن...

این بود خلاصه همه اتفاقات.....

نمیدونم دیگه......این سری تحت نظر طاهری پناه هستم...کلی ازمایش جدید ایمنی داده.....گفت ممکنه مشکل از اینا باشه...منتظر جواب این ازمایشها هستم....تا ببینم خدا چی می خواد.

خدایا شکرت.....
فاطمه ٦٦ واقعا متاسفم خیلى ممنون از وقتى که گذاشتى و برام توضیح دادى هر چى که بیشتر با شما دوستان حرف مى زنم بیشتر مطمىن مى شم که مشکل سقط من از ژنتیک خود جنین است چون تمام سقط هام دقیقا مثل هم و در یک هفته خاص انجام میشه این دکتر ها که مى گن بهت سرم و امپول مى دیم همش مى ترسم نتیجه نده اخه توى باردارى اخرمم گفتن هپارین بزن که جواب نداد حالا هم مى ترسم کلى دارو بدن و باز نتیجه نگیرم اون وقت بیان بگن که از ژنتیک جنین است و PGD لازمه مى خوام دکتر ها اون خونه اخر رو بهم پیشنهاد کنن
سارا جان تمام مدارکت رو بیار به دکتر هاى اینجا نشون بده چون این موارده رو که برات تجویز کرده خیلى ساده و پیش پا افتاده است من توى تمام باردارى هام از اسپرین و اسید فولیک و پروژسترون استفاده کردم نشد حالا داروهاى دیگه رو گفتن امتحان کن
الان پروژسترون است قبلا یه مدت نبود اما الان دوباره امده اسم خارجى اش شیاف سیکلوژست است فکر کنم اگه اشتباه نکنم قیمت هر عدد توى ٣٠٠٠ تا ٤٠٠٠ تومن است چون من همیشه با داروهاى دیگه مى گرفتم قیمت دقیقش رو نمى دونم
سلام بجه ها خوبین چه خبرا؟مریم جون مریم گلی لیلا نگار سونیا لولیتا و..............کجایین پس؟من امروز رفتم سونوگرافی 17 هفته و 2روز بودم همه چیز خوب بود سونوی انومالی و تریزومی 21 بود که گفت فعلا چیزی دیده نمیشه.به نظرتون زود منو فرستاده بوده سونو؟یعنی امکان داره بعدا انومالی جنین و تریزومی 21 بعدا باشه؟میترسم دعا کنین برام مریم جون و نگار شما که بارداریتون زودتر از منه بهم بگین فردا صبح هم باید برم ازمایش fpبدم.نمیدونین چیه این ازمایش؟
خدایا دوستت دارم
منم برای 20 بهمن ابن سینا نوبت گرفتم
فقط چیزی که برام عجیب بود گفت شناسنامه خودت وشوهرتم بیار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
شما که رفتید ابن سینا هم شناسنامه بردید؟

البته 19 بهمن هم نوبت دکتر معینی رو دارم
فعلا که کارم شده دکتر رفتن

نمیدونم این سری باید دیگه چی برام تجویز کنن
من که پردنیزولون -اسپرین-پروژسترون-فولیک اسید-هپارین-سرم ای وی ای جی-لووتیروکسین-رو توی بارداریم استفاده کردم ونشد
خدا میدونه این سری چی باید استفاده کنم

ولی دوستای عزیز توکلمون به خدا باید باشه
ممنون توکل جون.......

متاسفانه کاری که دکترا نمی کنن همینه....هیچ وقت نمی گن راه اخر چیه....
منظورم اینه که حداقل یه روند درست حسابی جلوت بذارن...درست توضیح بدن و برات روشن کنن که بالاخره و در نهایت چی کار باید بکنی....
همش احساس می کنم منو دارن سر می دوونن.....

هردفعه که میرم دکتر فقط بهم میگه قدم بعدی چیه....درست نمی گه که چه مراحلی رو باید طی کنم....کی می تونم اقدام کنم....و ....
وقتی هم ازشون سوال میکنی می گن حالا تو برو این کاری که گفتم رو انجام بده بده بیا تا بعد.....ادم حس میکنه افتاده تو یه دالان طولانی که انتها هم نداره.....
خدایا شکرت.....
توکل جون ایشالا که همه چی به خوبی پیش میره......و این دفعه دیه درست تشخیص میدن و راه درست رو بهت پیشنهاد میدن و به امید خدا یه بارداری سالم خواهی داشت....

سونیا جون توکل به خدا ایشالا که از این دکترا جواب بگیری....

معینی که خیلی خوبه....
خدایا شکرت.....