2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سارا جیگر من اصلا هاش سی جی نزده بودم ... روز 14 که رفتم سونو گفت اصلا تخمک بالغ نداری اما یه جسم زرد تو تخمدان راست هست که نشون میده تاااازه یه تخمک ازاد کردی ... خوب دیگه امپولی نیاز نداشت .... hmg زده بودم تا روز 11

از روز 26 فکر کنم مثبت شد و میتونی وبلاگم رو ببینی که مارکای مختلف و روزهای مختلف مثبت بود و کم کم کمرنگ شدن و بعد از یک هفته پری شدم .... هنوز با دکتری مشورت نکردم چی شد اما دوستان میگن احتمالا نچسبیده درست به دیواره .... اخه بتامم تا 3 روزش رو که من خبر دارم روی 10-12 مونده بود ..... نمیدونم چی شده بود اما فکر نمیکنم کاذب بوده یه چیزی شده اون تو ..... وبلگم رو ببین که اول کمرنگ بودن بعدش پر رنگ شدن و بعدیاش رو نزاشتم که کمرنگ شدن
؟
چی شدههههههههههههههههههههه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه مثبت شدی
ممنون لیلا جون از راهنماییت
آخه من اچ سی جی زدم اکثرا خونده بودم که با این آمپول بی بی چکشون مثبت کاذب میشه خواستم ببینم شما هم زده بودی یا نه که مثبت شده بود .. ایشاله دیگه این ما واقعا مامان میشی عزیزمممم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خانم هاى گل انشاالله که هممون به زودى مامان بشیم
من ٣ بار سقط در هفت هفتگى داشتم همه ٣ مورد مثل هم بود اول ضربان قلب رو دیدن و بعد که رفتم سونو نه رشد کرده بود و نه ضربانى داشت در باردارى اخر از امپول سلکسان و شیاف پروژسترون واسپرین هم استفاده کردم ولى نتیجه نداد من هم رویان رفتم و هم ابن سینا کلى ازمایش دادم از جمله انعقادى کاریوتایپ کروموزومى ژنتیکى واسپرم و خیلى ازمایشات دیگه همه ازمایشات خوب و نرمال بود حتى عکس رنگى هم دادم که مشکلى نداشت متاسفانه علت سقط مشخص نشد دیروز براى اولین بار رفتم پیش سهیلا عارفى برام ازمایش نوشت ازمایشات یکسرى شون مربوط به ایمنى بود تا حالا من ازمایش ایمنى ندادم البته خدا بخواد آخرین ازمایشى هست که باید بدم گفت حتما برو ازمایشگاه بهار من از شهرستان مى یام تهران با کلى دردسر و مشقت اما راضى ام با این امدن و رفتن ها نتیجه بگیرم
سؤال من از شما دوستان اینه :
١- ایا کسى مثل من هست که تمامى سقط هاش کاملا شبیه هم بوده باشه ؟
٢- کسانى که امپول سلکسان زدند و نتیجه نگرفتند ایا با سرم اى وى اى جى نتیجه مى گیرند ؟
٣- اگه ازمایش ایمنى مشکلى نداشت شما مى دونید چه راهى رو باید در پیش بگیرم ؟
دوستان عزیزم فقط رویان گفت ممکنه مشکل از ژنتیک جنین باشه که باید PGD بشى ایا به نظر تون مشکل ممکنه از ژنتیک جنین باشه
از پاسخگویى دلسوزانتون تشکر مى کنم انشاالله که مشکل هممون به زودى حل بشه
سلام عزیزم
منم مثت شما هستن سقطام که مشکل ایمنی هم دارم ... انعقادی و تیرویید

منم بار اخر با کلگزان نتیجه نگرفتم و این بار باید کلگزان قوی تر یا فرگمین بزنم .و سرم ای وی ای جی ..... اگه با این داروها نتیجه نگیری دیگه اینقدر باید باردار بشی تا یکیش بمونه

من خودم با راخر جنینم 11 هفته بود بهه همین دلیل cvs شدم و ژنتیکی نرمال بوده اما دکتر اهوازم تنها ممکنه مشکلی باشه که هنوز علم قادر به تشخیص نیست و باید اینقدر باردار شد تا بمونه ....

راستی من شما رو کجا دیدم ..... میشناسمتون فکر کنم
عزیزم ممنون از راهنماییت من توى تاپیک هاى دیگه ام هستم احتمالا اونجا ها با هم حرف زدیم انقدر که توى این سایت و اون سایت دنبال رفع مشکلم هستم احتمالا با هم بر خورد داشتیم
من با چند نفر که صحبت کردم گفتند احتمال اینکه مشکل ما از ژنتیک جنین باشه زیاد است واقعا سر در گمم فقط طاقت یه سقط دیگه رو ندارم مخصوصا که از طرف خانواده شوشو بد جورى توى فشار روحى ام دلم مى خواد راهى رو طى کنم که سقط نشه حتى اگه اون راه تخمک اهدایى باشه حاضرم از سهم خودم توى بچه دار شدن بگذرم و اهدایى بگیرم ولى سقط نشه شرایطم خیلى سخته پاى زندگیم وسطه امان از دست خانواده شوشو
چند سقط داشتید و منظورتون اینه که تمام سقط ها توى یک تاریخ بوده بیشترین دلیلى که مى گم احتمال داره ژنتیک جنین باشه همین که تاریخ هر سه سقطم یک هفته مثل هم است
شما خودتون در خواست کردید که براى جنین cvs انجام بدن من راجع بهش اطلاعاتى ندارم
لطفا هر کى مى تونه کمکم کنه من واقعا به راهنماییتون احتیاج دارم

سلام لیلا جان

بله من هایپر شدم وجنین ها را فریز کردند وخودم از دکتر خواستم تا در مدت آماده شدن برای انتقال ،آزمایشهای ژنتیک وسیستم ایمنی وانعقادی را بدهم.

اولش دکتر کلی تعجب کرد از خواسته ام ،چون قیمتش بیشتر از 1 میلیون میشد .

اما وقتی جوابشان حاضر شد کلی تعجب کرده بودند،راستش من این اطلاعات وآزمایشها را مدیون دوستان نی نی سایتی ام هستم.

متاسفانه متوجه شدم خیلی مشکل دارم.لیلا جان من اگر یک بچه ام داشته باشم............هزاران بار خدا را شکر میکنم.

خیلی خیلی ناامیدم...........چفدر بچه دار شدن مشکل شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

انشاالله ماه دیگر انتقال دارم..............اما راستش خیلی امیدی ندارم.................مشکلاتم زیاده.............
شاید اینجوری هم برام بهتر باشه که ..................خیلی شوکه وافسرده نشم...............

من بچه نمی خواستم وخیلی خیلی ناشکر بودم وحالا که پی گیر این موضوع شدم.............خداوند دارد من را تنبیه میکنه..................در هر صورت ...............دارم تلاشم را میکنم تا ببینم در آینده چه تقدیری برای من رقم خورده....................................

لطفا برام دعا کنید.................انشاالله همه به خواسته های دلشون برسند ودر نهایت ناامید وبا کوله باری از غم وحسرت ترک این دنیا را نکنیم.............آمین.

سلام به همگی.......

دختر برفی جون...توروخدا اینقد نا امید نباش...

همه چی رو بسپر به خدا....
کاری نکردی که خدا بخواد تنبیه ات کنه.....حتی اگه گناهی هم کردی استغفار کن..............خدا ارحم الراحمینه.......

خدایا شکرت.....
من خودم سه تا سقط داشتم...هر دفعه با کلی امید باردار شدم...ولی هر دفعه هم به یه دلیلی ناامید شدم....

دفعه دومی کلی دارو مصرف کردم ولی نشد...
سری بعد بازم دارو مصرف کردم فقط با این تفاوت که داروهای پردنیزولون و اسپرینم رو از دو ماه زودتر شروع کردم......همه چی خوب بود .لی مثله اینکه قسمت نبود...با اینکه همه چی خوب پیش می رفت و با امپولایی که میزدم و سرکلاژ و اینا.....ولی خیلی اتفاقی هفته 20 یه دفعه خونریزی کردم....جفت اومده بود پایین و....اخرشم سزارینم کردن و بچه رو که سالم و زنده بود به راحتی درش اوردن و ازم جداش کردن..........

...

اما حالا باز با کلی امید و ارزو منتظرم دکتر اجازه بارداری بده تا برم اقدام............

حتی ذره ای نمی خوام به گذشته فکر کنم و ته دلم خالی بشه..............

دختر برفی جون تو هم با خیال راحت و با امید و اطمینان کامل برو برا انتقال و مطمئن باش خدا بزرگتر از اون چیزیه که ما تصورشو میکنیم............
خدایا شکرت.....
سلام خانمم دو بار سقط داشته در هفته های 7 و 8 یه بار قلب داشت یه بار نه.
الان هم بعد از 7 ماه روحیه خراب و نمیشه اصلا" بهش گفت دو باره چیکار کنم.حتی نمیتونم اینو بهش بگم که بیاد تو این سایتو اصلا" نمیشه در موردش صحبت کرد الان 7 ماه میگذره همش قصه و گریه...؟