2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلاااام عزیزان دل خووووبین ؟؟؟؟؟؟// نینی دارا نینیاتون خوبن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم شکر خدا خوبم .... باور کنم نمیدونم روز چندم شرایگین جون .... فکر کنم 19 یا 20 .... این بارم که پری دیرتر میاد نمیدونم کی انشالله ولی حداقلش 15 روز دیگه .... فکر کنم 30 دی

امیدوارم هر جا هستید خوب و سلامت باشید

سارا بانو جون انشالله انشالله نینیت میادش ..... من که بیخیال بودن فولی شدم چون فهمیدم این چندماه هم فولی بوده اما خدا نخواسته امیدوارم وقتی نینی موندگاری بو د واسم بخواد ههههههههههههه

سونیا جون زیر سایتم عزیزمممممممممممممممم ... شروع کردم بافتن و کتابم خریدم برای کنکور تجربی ازاد و مامایی امتحان بدم کمتر میام نت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه خاطره ای بهت بگم من بچه که بودم هر وقت چشمهام قی میکرد مامانم تو چشمم چای میریخت درست میشد چند سال پیش پسر م چشمهاش قی کرد منم چایی ریختم تا خوب بشه خوب که نشد هیچ بدتر هم شد بردمش متخصص چشم وقتی ماجرا را فهمید گفت میکرب های قدیمی با چایی خوب میشد اما میکرب های الان نه بهش انتی بیوتیک چشمی داد !!!!!! حالا دیگه از این حرف های خنده دار اینجا نزن که همه تقریبا یه پا متخصص سقط هستن

سلام خانمهای گل ومهربان ((میشه لطف کنید وجواب بدهید))

من مریض دکتر عارفی هستم ومیکرو کردم وجنین فریز شده دارم واگر خدا بخواد ماه بعد انتقال دارم.

تو آزمایشهای سیستم ایمنی وانعقادی وژنتیک خیلی مشکل دارم.

آنتی تی پی او بالا بود ودارم پردنیزولون می خورم.cd56 بالا هست(12)ولی دکتر به من سرم ivig نداده هنوز......

خیلی نگران هستم که چرا به من سرم ندادند...........نکنه یادش رفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آزمایش ژنتیک در هتروزیگوت مشکل دارم وباید تا آخر عمرم هر روز آسپرین بچه وفولیک اسید 5 بخورم.

به نظر شما سرم ivig را من باید استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی ام کنید.

سلااااااااااااااااااام خووووووووووووووبین ؟؟؟

سارا جون کار خوبی میکنی .... امیدوارم هر کار میکنی موفق باشی

بچه ها من پریشب مثل همیشه دستشویی رفتم و حس کردم ترشح تخمکگذاری دارم و دیدم خونههههه همه ترشح بر خلاف همیشه که مثل سفیده تخم مرغ بود .... دیروزم یکم ترشح صورتی داشتم تمام ..... اقدامم داشتم حالا با توجه به هورمونای نرمال و سونو نرمال دل به این خوش کردم که تخمکگذاریم بودهههههههه هههههههههههههههههه انشالله 14 روز دیگه ببینم ازم چی میگه ههههههه

دختر برفی عزیز خوش آمدیت .... تبریک میگم امیدوارم اسکیموهات تو دلت برای 9 ماه شیرین و پر خاطره و یک عمر لذت و خوشی و ارامش لونه کنن ..... ببین ما هم اول دکتر پردنیزولون رو پیشنهاد میده و خیلی از دوستان جواب گرفتن .... من خودم به معینی گفتم فشار مالی رو تحمل میکنم و نهایت دارو رو میخوام .... پردنی رو حتما کافی دونسته دکتر عارفی اما اگر استطاعتش رو داری بهش بگو اگر خدای نکرده ممکنه از دست بدم و دوباره باقی جنین ها ترجیح میدم این بار همه کار کنم .... اما اگر سقط نداشتی شاید کافی دونسته ... من خودم 3 تا سقط داشتم ... توکل به خدا .... برات بهترین ها رو ارزو دارم .
سلام

دختر برفی عزیز برای این سرم نیاز به تایید پزشک ، بیمه و بیمارستان هست ... قبلشم یه ازمایشی باید بدی که این سرم به بدنت سازگار باشه اگه اون ازمایش ایراد داشته باشه اصلا سرم رو برات تجویز نمیکنن چون خطرناکه .... پس تو هم باید مطمئن بشی لازم هست . حتما با دکترت مشورت کن چون اصلا نمیشه بدون تجویز .... باهاش صحبت کن اگه واسه قیمت هست بگو بنویسه اما اگه گفت ایمنیت نرمال هست اصلا نزن .... چرا به بدن خودت اسیب بزنی .... امیدوارم یه د.قلوی ناز نازی نصیبت بشه .... چرا ماه دیگه ؟؟؟ هایپر شدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟