سلام توکل به خدا.. چرا ناراحت بشم عزیزم.....
من سه تا سقط داشتم
اولیش حاملگی پوچ بود خودش هفته 8 دفع شد
برا دومی قبلش از دادم که معلوم شد انتی کاردیولیپینم بالاس
دکتر گفت وقتی فهمیدی بارداری اسپرین و پردنیزولون و هپارین مصرف کن....فقط از دو ماه قبلش اسید فولیک هم خوردم
حامله شدم هفته 7 رفتم سونو قلب هم داشت.....تا هفته 12 که رفتم برا ان تی گفت 3 هفته است قلبش وایشاده...هیچی دیگه با قرص و شیاف دفع کردم...البته بعدش کورتاژ هم شدم......
رفتم ابن سینا .....کلی از دیگه دادم...ژنتیک هم مشکلی نبود....خوشبختانه یا بدبختانه اون انتی کاردیولیپین هم دیگه بالا نبود.....ابن سینا گفت این دفعه حامله شو....فقط از دو ماه زودتر اسپرین با پردنیزولون بخور...وقتی فهمیدی حامله ای پردنیزولون رو قطع کن و هپارین شروع کن....دوز هپارین رو هم برا بالا برد....تو حاملگی دوم سلگزان 4000 روزی یه دونه میزدم...اما این دفعه هپارین 5000 روزی دوتا 12 ساعت بهم داد.
خلاصه همه چی این دفعه خیلی خوب بود....سونو ان تی و تست غربالگری سه ماهه اول و سه ماهه دوم و....فقط اینکه هفته 18 سرکلاژ شدم....10 روز بعد از سرکلاژ خونریزی کردم شدید. رفتم بیمارستان تو سونو نشون داد که جفت پایینه. نتونستن جلو خونریزی رو بگیرن...چون هموگلوبینم پایین اومده بود و برا خودم خطرناک بود سزارین کردن و بچه رو که 20 هفته بود و هیچ مشکلی هم نداشت در اوردن...

این بود خلاصه همه اتفاقات.....
نمیدونم دیگه......این سری تحت نظر طاهری پناه هستم...کلی ازمایش جدید ایمنی داده.....گفت ممکنه مشکل از اینا باشه...منتظر جواب این ازمایشها هستم....تا ببینم خدا چی می خواد.