2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
از همه خانمهایی که جوابمو دادن واقعا ممنونم ایشالا جواب محبتاتونو از خدا بگیرین
من تهرانم پیش دکتر برنجیان تحت نظرم تو مجیدیه شمالی
ابن سینا نرفتم هنوز
دکترم گفته این سری باید هپارین امتحان کنم
ولی شوهرم میگه ریسکه ممکنه دوباره سقط شه
برا همین فعلا پروسه بچه دار شدن تو حالت تعلیقه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستای گلم
امیدوارم که همگی کوهی از امید باشین و دلهاتون با توکل به خدا آروم باشه. میدونم وقتی تو اوج سردرگمی هستیم این کار سخته ولی زندگی همینه باید باهاش جنگید و از لطف خدا غافل نشیم. باور کنیم که اینجا هستیم که زندگی کنیم حالا با هر شرایطی که داریم و زمانمون موقته و میگذره چه خوب و چه بد و چه سخت و آسون . بالاخره میگذره . من همش به خودم میگم همین که همش داریم خدا خدا میکنیم یعنی نعمت. امتحان خدا با موضوع بچه دار شدن یا ناراحتی بچه آدم واقعا امتحان سختیه ولی حتما خدا تو ما یه چیزی دیده که داره اینطور امتحانمون میکنه. ناباروری،‌سقط،‌ دور از جون بچه مریض و بدتر از همه مرگ اولاد اینها برای هر زنی شاید سخترین تجربه ها باشه. ایشاله خدا نصیب هیچ کسی نکنه . ولی خدا همیشه جای شکرش رو بازم باقی میزاره. من نمی گم خیلی سختی کشیدم چون خیلی از دوستای همین سایت خیلی روزهای بدتری رو تجربه کردن ولی بازم برای من هم تجربه سقط هایی که داشتم خیلی سنگین بود. الان که به لطف خدا دوباره باردارم یه جور دیگه دارم این روزها رو میگذرونم . احساس میکنم با خانمهای باردار دیگه فرق دارم. هر روز و هر لحظه دارم خدا رو شکر میکنم ومیدونم اگر اون نخواد تو یه لحظه همه چی عوض میشه. یاد گرفتم فقط شاکر باشم و بهش توکل کنم اونم از نوع واقعی. قدر سختی های بارداری رو بدونم . برای همه آدمها هر روز دعا کنم . قبلا اصلا نمی دونستم معنی خدا قادر مطلقه یعنی چی ولی الان احساس میکنم درکم خیلی بیشتر شده. این یعنی نعمت.
همین جا از خدا میخوام به هممون آرامش بده و یه زندگی پربار. اونجور که خودش صلاح میدونه. ایشاله به هر کی میخواد بچه عطا کنه سالم و سلامتش رو بده . نینی همه دوستای گلم رو هم حفظ کنه و اونهایی هم که تو مراحل سخت و پراز خستگی درمان هستن اول بهشون قوت بده بعد آرامش بعدش هم یه نینی سالم . امین آمین آمین

ببخشید زیاد منبر رفتم.
دوستانی که تازه اومدین کامنت گذاشتین حتما یه دکتر یا مرکز معتبر برین تا آزمایشهایی که دادین چک بشه و کم و کسری اونها رو براتون در بیارن که انجام بدین مثلا لی لی جون به نظرم آزمایشهات کامل نیست.
من از خیلی دکترها شنیدم میگن شاید با یه بار یا حتی دوبار مصرف داروی مشابه جواب نگیرین ولی مثلا برای بار بعدی با همون داروها بدنتون جواب بده و نینی سالم بمونه. برای همین خیلی نمی شه مصرف داروها رو تو دوره قبلی بارداری ملاک قرار داد. اگر خدا بخواد سری بعدش با همون داروها ایشاله نتیجه خوب میشه. مهم اینکه همه راهها رو بریم و بقیه اش دیگه با خدا.

لیلا جون این آزمایشی که داری چیه عزیزم؟
سونیا جون ایشاله که ایندفعه دیگه برات پیش نمی یاد. احتمالا دوز آمپولت رو زیاد میکنن یا اصلا بهت فرگمین بدن. الان مریم گلی جون با فرگمین خدا رو شکر داره خوب پیش میره. راستی نینییش هم یه دخمله نازه.
منم خدا رو شکر الان خوبم ویارم که دیگه خیلی بهتر شده. نینی حسابی لگد میزه و داغونم کرده( ایشاله سر همتون بیاد به زودی) سرکار هم میرم. در کل به لطف خدا خوبم. راستی اگر قابل باشم همش هم دست به دعا هستم برای همتون.
شما هم دعا کنید خدا نینی منو بهم ببخشه.
همگیتون رو دوست دارم و میبوسمتون
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
شرایگین جون ... مریم جونم و مریم گلی عزییییییییییییز خوشحالم که خوووبین و نینیا خوبن

شرایگین جون من همچنان اقدامم ... امروزم روز 28 بودم بازم بیبی توهمی مثبت هست اما دیگه قبول ندارم .... ماه پیشم مسخرم کرد نینی .... هههههههههههههههه تا چند روز دیگه مثبت منفیش رو میگم

مریم جون این ازمایش ذخیره تخمدانی هم که زیر 1 بده .... میبوسم خودت و نینی نازیت رو

تااااااااااااااااااااااااااازه من tsh اولیم 4.4 بود و بعد مصرف 2 ماه لووتیروکسین شده بود 1.5 .... حالا بعد 4 ماه که برای 4شنبه نوبت غددم باید ازمایش میدادم بازم شده 4.1 ........... نمیدونم چرا ...... هر کاری میکنم یه جای دیگش میلنگه هههههههههههه

مریم گلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی از صمیم قلبم بهت تبریک میگمممممممممممممممممم خدا برات حفظش کنه الهیییییییییییییییی وای خدایا شکرت دخملیییییییییییییییییییییییییییی
سلام به همگی خوبین؟
لیلا جون خوبی؟ ایشالا هروقت صلاح خدا باشه و تو بهترین شرایط نی نی بیاد پیشت عزیزم خوش خبر باشی
مامان جونام که ایشالا هم خودتون هم نی نیاتون خوب باشن
دوست جوناییم که تو مرحله پیگیری و درمانن ایشالا زودتر نتیجه بگیرن و صاحب نی نی بشن الهی آمین
منم بد نیستم تقریبا از استراحت کامل دراومدم و تو خونه مشغولم با کارای خونه اما خوب بازم پیاده روی و بیرون و اینا نمیرم تا باقی راهم تموم شه
شرایگین جون راستی من زیاد سر در نیاوردم از چیزی که گفتی به حرف دکتر سونوت اعتماد کن عزیزم
خوب مراقب خودتون باشین التماس دعا بای
لیلا جون ایشاله ایندفعه خوش خبر باشی جیگر.و یه نینی خوشگل و سالم بیاد تو بغلت.خودتو به خدا بسپار.سلام نگار جون مرسی جیگر ایشاله بارداری شما هم به خوبی به پایان برسه و نینیتو بغل کنی پسره یا دختر اسمشو چی میخوای بذاری؟سیسمونی خریدی یا نه ؟مریم جون خیلی خوشحالم که بهتری و نینی لگد میزنه این نشونه خوبیه.من الان 17هفته 6روزمه ولی هیچی احساس نمیکنم.شنبه رفتم سونوگرافی دکی گفت همه چی خوبه و نگران نباش فقط تو برگه نوشته در حال حاضر انومالی جنینی دیده نمیشود یعنی چی؟یعنی امکان داره که بعدا دیده بشه؟اخه تاریخ بعدی که نوبت دکترمه 5بهمنه تا اوم موقع دیونه میشم.ازمایش اف پی هم دادم 30 دی جوابش میاد.برام دعا کنین شما این ازمایش و سونو گرافی دادین البته از ازمایش های کواد مارکر 3ماهه دوم فقط همین اف پی نوشته بود نمیدونم چرا بقیشو ننوشت ازمایشگاه گفته 18هفتت که فرداست تموم بشه دیگه نمیشه از های غربالگری نیمه دوم انجام داد.
خدایا دوستت دارم
سلام بچه ها خوبین
لیلا جان انشالله این ماه خوش خبر باشی
مریم جان چطوری دیگه سر نمیزنی اینجا، تازه الانه که به یه همزبون احتیاج داریم پس بیشتر بیا
شرایگین جون من 19 هفتگی رفتم سونوی انومالی و فردای همون روزم رفتم کواد مارکر نگفتن که نمیشه دکترم گفت تا 22 هفتگی میشه رفت فقط تو ایران برای اینکه خدای نکرده مشکلی باشه میگن 15 هفتگی بهترین زمانه وگرنه میشه بعدش هم انجام داد انشالله که مشکلی نیست و همه چی خوب پیش بره منم از 18 هفتگی تقریبا یه چیزی مثل نبض رو حس کردم که میگن تکون خوردنش به اینصورته عجله نکن شماهم حسش میکنی
نگار جان انشالله که تا اخرش به خوبی پیش میره شما هنوزم شیاف مصرف میکنی؟قرص کلسیم و امگا 3 چی؟
قدر تو به اندازه ی صبر توست ... و رازهایت ، نهفته در صبرهایت
اصلا تو آمده ای که صبر کنی !

سلام به همگی
شرایگین جون اینکه نوشته آنومالی دیده نشد خوبه دیگه یعنی مشکلی دیده نشده عزیزم نی نیامون همجنسن اسمشم اگه عوض نشه یدفعه محمد مهدی میشه ایشالا، سیسمونیم که من متاسفانه بیرون رفتن و پیاده رفتن و پله اینا برام خوب نیست خودم چیزی نمیگیرم زحمتش میفته گردن مامان باباییامون دیگه ایشالا سایشون ١٢٠ سال بالا سرمون باشه، بقیه راهم ایشالا به خوبی میری جلو واسه حرکت نینیت یوقتایی دراز بکش دقیق شو مخصوصا اگه یه چیز شیرینم بخوری چه بهتر شبیه یه نبض کوچولویه شاید متوجه شی البته دیر نشده ها نگران نشو کم کم خودشو نشون میده

شباهنگ جون ایشالا به خوبی و خوشی این روزا و دوران تموم شه نینیتو بغل بگیری نی نی شما چیه؟
من سیکلوژست تا هفته ٢٣ استفاده کردم دیگه گفت قطع کن البته من لکه بینی زیاد داشتما الانم که آمپولای پرولوتن رو میزنم، کلسیم بله به خاطر سلکسان استفاده میکنم، امگا سه از اولشم استفاده نکردم عزیزم
سلام
ده روز پیش برای دومین بار به علت ایست رشد جنین در هفته چهارم ، در هفته هشت سقط داشتم که بر خلاف اولین بار خود بخودی بود . دکتر گفته اول آزمایش ژنتیک بده بعد اقدام کن ، کلا حس بدیه
Sara جان شیاف خارجی جدیدا خیلی زیاد شده و به من هم بدون نسخه دادن
sarah جان من هربار با نسخه گرفتم اما کلا الان راحت گیر میاد و زیاده
maryamp721 جان ایشالا دیگه هیچوقت برات تکرار نشه راستش میخوای مطمین شی آزمایشاتتو کامل کن بعد اقدام کن حتما هم آزمایش ژنتیک که همون کاریوتایپه انجام بده من که بار دوم هرچی به این دکترا گفتم آزمایشاتم کامل نیست کاریوتایپم میخوام انجام بدم گفتن لازم نیست تا برا بار سوم که رفتم ابن سینا دکترا برام نوشتن خوبه که دکترت زودتر میخواد همه آزمایشارو انجام بدی عزیزم