2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
مرسی سونیا جون ایشاله شماها هم بارداری بی خطری رو داشته باشین 3شنبه مادر شوهرم نذر شله زرد داره برای همتون دعا میکنم.شما هم منو فراموش نکنین.مرسی .مشکی پوش عزیز خیلی ناراحت شدم برات ایشاله به امید خدا این دفعه که باردار شی سالم و بدون هیچ مشکلی به دنیا میاد.کججا زندگی میکنی؟اگه تهران هستی برو مرکز سقط مکرر ابن سینا .یا پیش دکتر عارفی و معینی و دکتر میردامادی .اینا بهترینن تو درمان سقط مکرر.مواظب خودت باش .فقط توکلتون به خدا باشه.
خدایا دوستت دارم
سلاااااااااااااااااالااااااام خوووووووووووووووبین ؟؟؟؟

شرایگین جون من این یک هفته خواهرم اومده و بود . منم سرگرم بچه هاااااش هههههههههههههه مرسی به یادمونی

مریممممممممممممممممممم از صمییییییییییییییییم قلبم برات خوشحالم .... شکر خدا هزاران بار شکررررررررررررررررررررررررررررررر

دوستان دیگر هم انشالله خوب باشید

من شکر خدا این یکی دیگه مورد ندارم سارا جون .....من PAI 1 و MTHFR هتروزییگوت و پلی مورفیسم هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوش باشی لیلا جون این ماه میری اقدام؟مریم گلی خبری ازت نیست؟کجایی؟بقیه بچه ها نیستین چی شده اینجا انقدر خلوت شده؟مریم پسرت چطوره؟لگد میزنه حسابی من که الان 16 هفتمه هیچ خبری از تکونای نینی نیست هیچی احساس نمیکنم چرا؟کی باید برم واسه ازمایش غربالگری 3ماهه دوم؟
خدایا دوستت دارم
آنزیمی که فرم ترکیبی یا سینتتیک فولیک اسید رو در بدن به فرم فعال و قابل جذب تبدیل میکنه در هر دو نوع موتاسیون نقص عملکرد داره.این آنزیم در افراد دارای موتاسیون هوموزیگوت ۳۰% کارایی داره و در افراد موتاسیون هتروزیگوت ۶۰%.
نتیجه: بهتره کسانی که این موتاسیون ژنی رو دارن از فرم فعال فولیک اسید استفاده کنند چون بدنشون توانایی کمی در تبدیل فولیک اسید به فرم فعال داره. حالا فرم فعال فولیک اسید چیه؟ متیل تتراهیدروفولات.
این بود انشای من
سلام به دوست خوب تو هم مثل من اهل کنجکاوی هستی منم حسودی ام شد یه چیز هایی هم دستگیر من شد تو این زمینه :افراد ناقل ژن معیوب فاکتور mther c677t اگر در ازمایش هموسیستئن خون انها رنج بالایی نشان داده شود یعنی اسید فولیک به خوبی جذب نشده در نتیجه باعث اختلال در سیستم عروقی یا همان لخته شدن خون میشود پس استفاده از اسید فولیک فرم فعال و همچنین برای پایین اوردن هموسیستئین استفاده از ویتامین های گروه B (B6,B12 همچنین استفاده از مکمل های حاوی روی یا مواد غذایی شامل روی . موفق باشی دوست خوبم این هم از انشای من
سلام به دوست خوب تو هم مثل من اهل کنجکاوی هستی منم حسودی ام شد یه چیز هایی هم دستگیر من شد تو این زمینه :افراد ناقل ژن معیوب فاکتور mther c677t اگر در ازمایش هموسیستئن خون انها رنج بالایی نشان داده شود یعنی اسید فولیک به خوبی جذب نشده در نتیجه باعث اختلال در سیستم عروقی یا همان لخته شدن خون میشود پس استفاده از اسید فولیک فرم فعال و همچنین برای پایین اوردن هموسیستئین استفاده از ویتامین های گروه B (B6,B12 همچنین استفاده از مکمل های حاوی روی یا مواد غذایی شامل روی . موفق باشی دوست خوبم این هم از انشای من
سلاااااااااااااااااااااااااااام خووووووووووووووبین ؟؟؟؟

وای من که دیگه حالم به هم میخوره از دوا و دکتر ..... دیگه برای این بار سراغ چیز جدید نمیرم هههههههههههههه تنبل شده م

شرایگین جون بله من اقدامم ....

منم این ماه که استراحت دارویی بودم و هیچی نخوردم .... روز 14 رفتم سونو خودم رو تست کنم ، دیدم فولیکول 17 تو سمت چپ هست .... ببینم این فولی بی دارو چه میکنههههه
ایشالا لیلا جون اینماه مامان میشی گلم
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که پناهم بود (روحت شاد مادر مهربانم)برای شادی روح مامان خوشگلم " صلوات "
سلام دوس جونیا خوبین ؟
لیلا جون ایشاله همون یه دونه فولی کار خودشو میکنه و نی نی دیگه این ماه مامانشو منتظر نمیزاره
منم با 3-4 تا فولی تپل مپل این ماه دارم اقدام میکنم
با داروهایی که دکتر این ماه بهم داده عجیب دچار نفخ و یبوست شدم تا حالا هیچ وقت این شکلی نشده بودم
شکمم گنده شده دارم میترکم بخدا
هر چی هم میخورم بی فایدست
توکل به خدااااااااااااا
به امید خبرای خوب
لیلا جون ایشاله این ماه مامانی گلم.از کیتهای تخمک گذاری استفاده کن تا بفهمی کی تخمک ازاد میشه عزیزم.ایشاله 1دونه فولی کار خودشو میکنه الان روز چند پری هستی؟ما کی منتظر خبر بارداریت باشیم.سارا بانو ایشاله تو هم این ماه به ارزوت میرسی و میای و به ما خبر خوشحال کننده میدی. به امید خدا.بقیه کجان خبری نیست ازشون؟مریم مریم گلی نگار سونیا لولیتا و بقیه ککه الان یادم نیست اسمشون بیاین دیگه از خودتون از کارهاتون و از ..................بگین من با یه شوق و زوقی صبح ها از خواب پا میشم میام اینجا که خبرای خوب بشنوم میبینم هیچکیییییییییییییی نیست
خدایا دوستت دارم
سولی جون مرسی عزیزم تو هم موفق باشی
داروهام کلومفین بود و بعد از سونو گرافی و دیدن فولیکول دکتر بهم یدونه آمپول اچ سی جی داد و قرصهای استرادیول و دوفاستون داد که باید روزی 2 تا بخورم که باعث شده نفخ کنم و شکمم گنده شده
تو در چه مرحله ای هستی /؟
سلام دوست گلیا خوبین همگی

منم چند روز پیش رفتم دکتر چون خونریزی پریودیم خیلی زیاد شده بود دکتر برام دوبسته یاسمین تجویز کرد ودارم میخورم
واییییی چقدر گرون بود دو بستش شد 70 تومان
جالب اینجاست من فکر میکردم مثل ال دیه ههههههههههه یهو دیدم گفت 70 یهو شوکه شدم چون اصلا قرص جلوگیری استفاده نکردم فقط یه بار بعد سقط دومم

من فکر میکردم یه پا دکتر شدم ولی حالا حالا ها مونده این بیماریه جدید رو سر درنمیارم
همین جریان فولیک اسید رو

لیلا جون دیگه نیستی چه خبرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ انشالله همین ماه مامان گلی میشی

شرایگین جون اشنالله خیلی زود تکونای نینی رو هم متوجه میشی

بقیه دوستان هم انشالله همیشه لبتون خندون ودلتون شاد باشه