2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
مرسی لیلا جون خوبی این ماه دوباره میری اقدام دارو مصرف میکنی؟انشاله به امید خدا این ماه دیگه به مراد دلت برسی الهی امین.بقیه چرا نیومدننننننننننننن کجایین ؟مهمونی؟
خدایا دوستت دارم
سحر جونم سلام من طبق تحقیقاتی که کردم مجبوری بار اول برا میکرو ازاد بگیری چون این مدارک حتما باید باشه : مدارک مربوط به حداقل دو سقط /جواب مثبت بارداری با تیتر بتا/ نسخه پزشک معالج /فرم از هلال احمر بعد هم روبروی پارک لاله تاییده برا سرم میده تازه فکر کنم داروخانه ها هم تو قیمت پرداختی متفاوت هستن مثلا داروخانه 29 بهمن از 13 ابان ارزون تر میده چرا نمیدونم بعد سحر جون نوع سویسی این دارو با المانی اش تفاوت قیمت داره البته من همه این ها رو از کسایی که زدن این سرم رو فهمیدم اما خیلی دیدم دفعه اول رو ازاد خریدن روزی که تو ابن سینا عمل داشتم تا 5 بعد از ظهر اونجا بودم 4 به بعد برا تزریق سرم میومدن اونها هم همین رو میگفتن باز هم اگه چیز تازه تری دستگیرم شد میام بهت خبر میدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان گلم خوبین همگی

مریم جون خیلی نگرانت بودم خدا رو شکر عزیزم که همه چی خوب بوده ولی دلم برات روشن بود ولی خیلی خوب شد که رفتی دیگه استرس نداری خدارو شکر

شرایگین جون مبارکهههههههههههههههه مادر شوهر شدنت وخدا رو شکر عزیزم که همه چی داره خوب پیش میره

مریم گلی جون و انا جون انشالله به زودی جنسیت نینی شما هم مشخص میشه وبا خبرای خوب خوشحالمون میکنی
سلام دوستای گلم

ایشاله که یلدا رو به خوبی گذرونه باشید و بهتون خوش گذشته باشه. مرسی از لطف همتون که اینقدر مهربونید. همیشه از خدا به خاطر داشتن دوستای گلی مثل شما تشکر میکنم. ایشاله که همگیتون هر آرزویی دارین بهش برسین. به قول سونیا جون سال دیگه همگیمون بچه بغل باشیم.
همیشه دعاگوی همتون هستم و براتون از خدا طلب خیر دارم. شما هم منو یادتون نره مخصوصا امشب و فردا. این هفته جواب آزمایشم میاد....
میبوسمتون
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام دوست جونا خوبین؟
سونیا جون ممنون از لطفت که حالمو پرسیدی من خوبم و همچنان در حال تلاش برای نی نی دار شدن تو چی کار میکنی ؟ دیگه آزمایش خاصی ندادی ؟
این ماه دکتر به من کلومفین داده خیلی حالمو بد میکنه وقتی میخورمشکلی سرگیجه و تهوع دارم
4 شنبه وقت دارم برم ببینم این فولیکولا چقدری شدن فکر کنم آمپول اچ سی جی هم بهم بده که ازاد شن
توکل به خدا ایشاله بزودی همه منتظرا از انتظار در بیان
سحر خانم. من توی 9ماه بارداریم سرم آی وی آی جی استفاده کردم. قیمت این سرم توی داروخانه 29 فروردین و داروخانه فرد توی قلهک از 13 آبان ارزونتر بود ولی آخراش قیمتش تقریبا یکی شد. سوییسی و آلمانی هم هیچ فرقی نمیکنه. من همیشه بیمارستان ابان تزریق میکردم. ولی 1بار هم خونه وصل کردم. بیمارستان پیامبر توی صادقیه هم تزریق میکنه. با تزریق سرم معمولی هیچ فرقی نمیکنه. اصلا و ابدا. فقط باید آهسته باشه. برا هر1دونش تقریبا 45 دقیقه زمان میبره