|
مشاهده متن کامل بحث +
1158890 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
مرسی لیلا جون خوبی این ماه دوباره میری اقدام دارو مصرف میکنی؟انشاله به امید خدا این ماه دیگه به مراد دلت برسی الهی امین.بقیه چرا نیومدننننننننننننن کجایین ؟مهمونی؟
سحر جونم سلام من طبق تحقیقاتی که کردم مجبوری بار اول برا میکرو ازاد بگیری چون این مدارک حتما باید باشه : مدارک مربوط به حداقل دو سقط /جواب مثبت بارداری با تیتر بتا/ نسخه پزشک معالج /فرم از هلال احمر بعد هم روبروی پارک لاله تاییده برا سرم میده تازه فکر کنم داروخانه ها هم تو قیمت پرداختی متفاوت هستن مثلا داروخانه 29 بهمن از 13 ابان ارزون تر میده چرا نمیدونم بعد سحر جون نوع سویسی این دارو با المانی اش تفاوت قیمت داره البته من همه این ها رو از کسایی که زدن این سرم رو فهمیدم اما خیلی دیدم دفعه اول رو ازاد خریدن روزی که تو ابن سینا عمل داشتم تا 5 بعد از ظهر اونجا بودم 4 به بعد برا تزریق سرم میومدن اونها هم همین رو میگفتن باز هم اگه چیز تازه تری دستگیرم شد میام بهت خبر میدم
ایشاله که یلدا رو به خوبی گذرونه باشید و بهتون خوش گذشته باشه. مرسی از لطف همتون که اینقدر مهربونید. همیشه از خدا به خاطر داشتن دوستای گلی مثل شما تشکر میکنم. ایشاله که همگیتون هر آرزویی دارین بهش برسین. به قول سونیا جون سال دیگه همگیمون بچه بغل باشیم. همیشه دعاگوی همتون هستم و براتون از خدا طلب خیر دارم. شما هم منو یادتون نره مخصوصا امشب و فردا. این هفته جواب آزمایشم میاد.... میبوسمتون
سلام دوست جونا خوبین؟ سونیا جون ممنون از لطفت که حالمو پرسیدی من خوبم و همچنان در حال تلاش برای نی نی دار شدن تو چی کار میکنی ؟ دیگه آزمایش خاصی ندادی ؟ این ماه دکتر به من کلومفین داده خیلی حالمو بد میکنه وقتی میخورمشکلی سرگیجه و تهوع دارم 4 شنبه وقت دارم برم ببینم این فولیکولا چقدری شدن فکر کنم آمپول اچ سی جی هم بهم بده که ازاد شن توکل به خدا ایشاله بزودی همه منتظرا از انتظار در بیان
سحر خانم. من توی 9ماه بارداریم سرم آی وی آی جی استفاده کردم. قیمت این سرم توی داروخانه 29 فروردین و داروخانه فرد توی قلهک از 13 آبان ارزونتر بود ولی آخراش قیمتش تقریبا یکی شد. سوییسی و آلمانی هم هیچ فرقی نمیکنه. من همیشه بیمارستان ابان تزریق میکردم. ولی 1بار هم خونه وصل کردم. بیمارستان پیامبر توی صادقیه هم تزریق میکنه. با تزریق سرم معمولی هیچ فرقی نمیکنه. اصلا و ابدا. فقط باید آهسته باشه. برا هر1دونش تقریبا 45 دقیقه زمان میبره