2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
شبا هنگ جون هر دم از این باغ بری می رسد.
آزمایشات غربالگری 2 مرحله هست: مرحله اول آزمایش خون بعلاوه سونوی ان تی. مرحله دوم فقط آزمایش خون هستش که به نام کوادمارکر معروفه. الان خیلی از کشورهای دنیا موظف هستند صرف نظر از سن مادر این آزمایشات رو انجام بدن مثل آمریکا. در واقع با انجام این آزمایشات 85 درصد ریسک رو تشخیص میدن. اگر هر کسی تو این موارد مشکلی داشته باشه ارجاع میشه برای آزمایشهای تشخیصی دقیقتر مثل آمینوسنتز. این کل جریان غربالگری
سونوی آنومالی یا سلامت جنین برای اینکه که اگر ناهنجاری در رشد اعضای بدن بچه وجود داشته باشه یا مثلا بچه کلیه نداشته باشه،‌اختلال تو رشد کلی نسبت به سن بارداری داشته باشه ،‌مایع امونیاتیک،‌ و و و مشخص بشه. یعنی میشه مرحله بعد از غربالگری . میتونه مکمل جواب اون باشه ولی اصلا لازم وملزوم نیستن. باز اگر مشکلی مشاهده شده سونوی سه بعدی یا چهار بعدی میگیرن در صورت وجود مشکل حاد معمولا خود جنین زیاد زنده نمی مونه و در برخی مواقع مشکلاتی که داره بعد از تولد قابل درمانه و پزشک میدونه به محض دنیا آمدن نوزاد چه تمهیداتی رو انجام بده. یا مثلا به چیزی شک کنن میفرستن مثلا اکوی قلب جنین و غیره. اینم از سونو سلامت جنین.
در مورد حرف دکتر: من بهش گفتم درصورت وجود مشکل مجوز نمیدن من باید چکار کنم اگر مشکلی باشه؟ گفت آره دیگه دیگه مجوز نمی دن منم نمی دونم چکار باید بکنید!
تو که میگی من الان 15 هفته و چند روزمه . خودش هم میگه از 16 هفته میشه بدی. خیلی خوب برای چند روز چرا باید چونه بزنه اونم وقتی مریض خودش اینطور ترجیح میده؟
من جای تو باشم میرم آزمایشم رو میدم. بعدش هم که سونو رو گرفت خوب میزاره کنار هم و یه جمع بندی میکنه. در هر صورت جواب آزمایشت که ایشاله ریسک پایین هست دستت هست. یعنی ضرر نمی کنی که. خدای نکرده اگر جوابش خوب نبود اونوقت تصمیم میگیری که مثلا بری یه جا سونوی سه بعدی سلامت بدی و جواب اونم کنارش داشته باشی.یا هر کار دیگه ای که اونوقت صلاح باشه انجام میدی. بهتر اینکه زمان از دست بره وقتی که میشه زودتراین آ‍زمایشات و یا سونوهای تشخیصی رو انجام داد.
یه کار دیگه هم میتونی بکنی کلا خودت رو بزنی به بیخیالی و ریلکس باشی و هر وقت دکتر هر چی گفت همون موقع انجام بدی.
قبل از سونوی من یه دختره از زنجان اومده بود هفته 20 بود سونو کرد ان اف اون خیلی بالا بود بهش گفت باید آمینو بشی ضمنا جوابش هم بد باشه دیگه تو این هفته بالا نمیشه کاری کرد. بیچاره با چشم گریون رفت بیرون تا صبحش بره امینو بده.

نمی دونم واقعا دکتر به این خوبی چرا اصلا خوشش نمیاد که تو خودت یه اطلاعات هر چند جزئی داشته باشی. حتی اگر هم غلط بیاد خیلی راحت و منطقی تو یکی دوجمله توجیهت کنه. من بارها امتحان کردم رسما عصبی میشه و شلوغ میکنه. یه نمونه مثلا من گفتن اکوی قلب برم دی گفت اره میتونی بری ولی میری اونجا 700 تومان ازت پول میگره بعد هم میگه الان خوبه ولی باید باز تو هفته بالاتر تکرار بشه من میفرستمت پیش دکتر طبیب با 30 هزار تومان بهترین اکو رو میکنه باید هم از هفته 22 به بعد انجام بشه. حالا واقعیت اینکه دی 290هزار تومن میگیره و دکتر طبیب تو بیمارستان رجایی 112000 با دفترچه تامین اجتماعی. همچنین من تو بیمارستان دی جواب اکوی یه نفر رو نگاه کردم اصلا همچین چیزی ننوشته بود که باید بازم تکرار بشه و جالب تر اینکه خود دکتر طبیب هم تایید کرد از هفته 18 بیاد اکو حتی زودتر هم اومدید به خاطر قوانین تو ایران بهتره و به من وقت امروز رو داد که زودتر برم و اکو انجام بدم و نزارم برای هفته 22.
راستی جواب ان تیت خوبه و بعیده که مشکلی باشه.
ایشاله هر چی برات بهتره خدا سر راهت بزاره. میبوسمت
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
شرایگین جون ایشاله خدا بخواد اردیبهشت ماه زایمان میکنم. سیسمونی که نه هنوز نرفتم نه دل و دماغش رو دارم نه وقتش رو. فعلا منتظر جواب آزمایشها هستم. نه عزیزم آسپرین خوردن که اشکالی نداره.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشاله زایمانت با موفقیت انجام میشه عزیزم به خدا برات دعا میکنم هفته دیگه دوشنبه اربعینه نذر کن ایشاله اگه نذرت براورده شد ساله دیگه اربعین یه چیزی بدی به فقیری یا ..............یه نذر دیگه هم هست نذر بیبی زینب رد خور نداره 2000صلوات برای حضرت زینب و 6900تومن پول بده به فقیر و مستمندی.ایشاله که همه مشکلاتت برطرف میشه عزیزم و به خوبی گل پسرت میاد بغلت بعدش به این روزهات میخندی .
خدایا دوستت دارم
شرایگین جان سونوی ان تی رو 11 و 1 روز رفتم البته به حساب دکتر 12 و چند روز بودم ولی سونو 11 و 1 روز رو نشون داد الان رو گفتم که توی 15 هفته ام
مرسی مریم جون تو چقدر ماهی اینقدر با حوصله جوابم رو میدی نمی دونی چقدر دلم میخاست الان پیشم بودی و میتونستم راحت باهات حرف بزنم انشالله که قلب پسرت مثل ساعت خوبه خوب کار میکنه و هیچ مشکلی نباشه. راهکار دومت رو که اصلا نمیتونم اجرایی کنم از بس به اینجا و اونجا سرک می کشم و اطلاعات جمع میکنم اصلا نمیتونم بیخیال بشینم بخدا 90 در صد باردارها اصلا نمیدونن این مراحل غربالگری و سونو و...چیه باورت نمیشه دوستم تازه زایمان کرده میپرسم ازش سونوی ان تی رفتی یا نه اصلا نمیدونه ان تی و .. چی هست باور کن اونها خیلی راحتترن
راست میگی معینی از اینکه بیمارش اطلاعات داشته باشه عصبی میشه با منم همینطوره منم که نمیتونم ساکت بمونم و چیزی ازش نپرسم هر چی میگم میگه اره تو اینترنت و مادر بزرگها این اطلاعات غلط رو بهت می دن جالبه یه مثالی که همیشه میزنه خوردن کاسنی برای زردی نگرفتن نوزاده که دائم تکرار میکنه به نظر من باید با هر کسی مثل خودش رفتار کنه وقتی یه بیماری یه کمی اطلاعات داره اونم باید با علم و منطق باهاش صحبت کنه و قانعش کنه منو همیشه میخاد سریع بفرسته بیرون چون سوالات تخصصی ازش می پرسم چون ماها هم مشکل داریم اینه که زیاد دوست نداره به ریز مسائل برسیم اون دفعه که پیشش بودم مریض قبلی رو داشت ویزیت می کرد از اون باردارهای بدون مشکل-باورت نمیشه حدود ده دقیقه داشت جواب سوالات خیلی ببخشید ساده و معمولی رو که هر کسی بلده رو با حوصله جواب میداد حالا نوبت من که شد داشتم در مورد همین ان تی و سایز سرویکس و ...ازش سوال میکردم نمیدونی چطور داشت با عجله ردم می کرد که برم
خلاصه با همه اینها اعتمادم بهش خوبه و تا حالاش برام خوب بوده و حس خوبی دارم جدای از این گلایه های کوچیک.
برای ازمایش هم اگه از این دو دلی در بیام دو سه روز دیگه که رفتم توی 16 می رم می دم
ببخش اینهمه پرحرفی میکنم- هنوز داری امپولها رو توی شکم میزنی؟ پردنیزولون رو هم مصرف می کنی روزی یه دونه؟
قدر تو به اندازه ی صبر توست ... و رازهایت ، نهفته در صبرهایت
اصلا تو آمده ای که صبر کنی !

سلام دوستا خوبین؟
میبینم که منو حسابی فراموش کردید !!
منم دیروز وقت داشتم با دکتر مون و کلی ازش سوال کردم هرچی میپرسیدم فقط میخندید !!نمیدونم داشت مسخرم میکرد یا از اطلاعات بالای علمیم خوشش اومده بود .. دیروز که توی مطب بودم در اون چند ساعت 2-3 نفر که توی آزمایشگاه سعید آزمایش داده بودن جواب آزمایششون بالا بود و باید میومدن برای آمینو ! خود خانم بهبهانی هم تعجب کرده بود ..
دکتر میخواست برای تحریک تخمک گذاری بهم آمپول بده که بهش گفتم چون دوبار قبل بصورت طبیعی باردار شدم نمیخوام چیزی بدی که خیلی قوی باشه ترجیج میکدم تا حدی طبیعی پیش بره که به کلومفین راضی شد ولی توی تخمدان سمت راست یه کیست 2 سانتی بود ولی می ترسم اگه کلومفین بخورم بزرگتر شه و مجبور به لاپراسکوپی بشم و ...
من 8 ماه قبل جواب ازمایش های بعد سقط رو بهش نشون داده بودم دیروز برگشته میگه پرولاکتینت یکم بالاست و بهم دارو داد گفتم دکتر خوب چرا زودتر ندادی بهم میگه نگران نباش ایراد نداره !!!!!
گاهی از ته دل ارزو میکنم کاش مشکل خاصی نداشتم و مجبور نبودم کلی از راه دور صبح زود بیام بشینم مطب و ساعت 12 نوبتم بشه و دکتر هم از بس که مسئولیتش بالاست و مریض زیاد داره کلی سربالا جواب بده و ..
سلااااااااااااااااااااااام دوستان گلممممم خووووبین ؟؟؟

من دیروز عصر پری شدم و دارم از کمر درد شدید میمیرممممممممممممممممممممممم

مریم و شباهنگ جون انشالله هر سختی که دارید میکشید به خیر و خوشی حل بشههههههههه . نینیتون سلامت بپره بغلتون ..... شباهنگ ان تی شما که عالیهههههههههههههههههههههه چرا این همه از ؟؟؟؟؟

سارا جان حتما حتما باید بزنی .... من زدم از سریقبلم منتها مشکل ایمنی هم دارم ..... حتما یزن

سارا بانو چطوریییییییییییییییییی؟؟؟ خوبی ؟؟؟؟؟
آره شباهنگ جون هنوز تو شکم دارم میزنم. پریدنی هم هنوز دارم میخورم 5 میل روزی 1 دونه.
شرایگین جون نمی تونم عوض کنم چون کسی دیگه ای رو نمی شناسم برم پیشش. تازه این دکتر معینی ما دکتر خوبه است. از این به بعد باید مثل منگول ها برم پیشش بلکه برازه یه 5 دقیقه تو مطبش باشم و حداقل داروهام رو بنویسه. باورتون میشه هنوز شیاف منو قطع نکرده البته من خودم ماههاست که قطعش کردم ولی اون همچنان میگه داروهات رو به همون منوال مصرف کن. آخه تو ماه پنچ کی هنوز شیاف میزاره اونم منی که تا به امروز خدارو شکر یکبار هم لکه بینی نداشتم. حالا شیاف مشکلی نیست نمی دونم این پریدنی رو تا کی باید بخورم اخه زیاد قرص خوبی نیست.

راستی بچه ها من چند تا بسته شیاف خارجی دارم هر کسی خواست بگه یه جوری به دستش برسونم
مرسی لیلا جون امیدوارم ماه بعد با خبرهای خوب بیای
مریم جان منم ازش پرسیدم میگه شماها مشکل سقط دارید باید هنوز شیاف و پردنی رو ادامه بدید فقط مال من روزی دوتا بود که کردش روزی یکی
قدر تو به اندازه ی صبر توست ... و رازهایت ، نهفته در صبرهایت
اصلا تو آمده ای که صبر کنی !

لیلا جون حسابی چیزهای گرم بخور و به خودت برس. همیشه ماههای اقدام آدم از این پری ها میشه. نشونه خوبیه. ایشاله به زودی مامان میشی و صحیح و سالم میاد بغلت.