2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام صبح همگی بخیر
مریم جون من هفته پیش یعنی 14 هفتگی گفته بود برای طول سرویکس برم نمیدونم از اول چرا همه نوبتهای من یکی دو هفته زودتر از شماها میشه مثلا برای ان تی که رفتم به حساب دکتر 12 هفته بود ولی سونو 11 و یک روز رو نشون داد برای سلامت جنین هم توی 18 هفته و چند روز وقت داده
دیروز زنگ زدم نیلو گفت هزینه کواد مارکر 152 هزار تومانه زیاد گفته مگه نه؟ هزینه اون ازمایشی که می فرستن خارج چقدر شد؟
مریم خیلی برات دعا کردم که با وجود همه استرسهایی که این یکی دو هفته تحمل کردی هیییییییچگونه مشکلی وجود نداشته باشه و همه چی خوب باشه
قدر تو به اندازه ی صبر توست ... و رازهایت ، نهفته در صبرهایت
اصلا تو آمده ای که صبر کنی !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شباهنگ جون طول سرویکست چند بوده.برای من تو 12 هفته 33 بوده فردا که 14 هفتمه دوباره سونو دارم که ببینه چند شده ؟امکان داره پایینتر هم بیاد و عملم کنه؟خییییییییییییلی میترسم از سرکلاز.برام دعا کنین.خودت چطوری نینی در چه وضعیه؟پسره یا دختر؟راسی ان تی من تو 12 هفته 1.5 بوده خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/هرکی میدونه بهم بگه.
خدایا دوستت دارم
سلام
مرسی شباهنگ جون. واقعا لطف داری دوستم ایشاله تو هم نینیت رو سالم وسلامت بغل بگیری .خوب این که خیلی خوبه شباهنگ جون که زودتر میری. درستش هم همینه. من سونو میکنم همش یه 5 روز تا یه هفته بزرگتر نشون میده که البته درسته چون من تخمکذاریم روز 10 تا 11 دوره پریودم هست برای همین جنین چند روز بزرگتر هست. کواد مارکر من که تازه اورژانسی بود و 3 روزه جواب دادن 137 هزار تومن شد! نمیدونم چرا به تو بیشتر گفته. اون آزمایشی که جای آمینو دادم یک میلیون و ششصدو پنجاه هزار تومن شد. آمینو هم اگر میخواستم انجام بدم حول و حوش یک میلیون تومن میشد.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
شرایگین جون طول سرویکست خوبه عزیزم بعید میدونم پایین بیاد. تا حال همچین چیزی نشنیدم. الکی فکر و خیال نکن. عدد ان تی هم باید زیر 2 باشه مال تو عددش عالیه. خدا رو شکر همه چیت خوبه برو حالشو ببر.
مرسی مریم جون
دوباره زنگ زدم گفت بدون بیمه 157 میشه و با بیمه 137- شاید امروز برم برام دستورش رو بنویسه هر چندمیدونم کلی باید باهاش چک و چونه بزنم تا بنویسه
شرایگین جان برای من تو هفته 14 اندازه اش 38 بود -نگران نباش ان تیت خیلی خوبه

شباهنگ جان بگو بنویس من دیرتر می رم می دم. البته اگر چیزی گفت. باهاش کل کل نکن.
به من گفته بود که اکوی قلب جنین باید هفته 22 برم فقط هم بیمارستان رجایی با دکتر طبیب. خلاصه شنبه خودم که زنگ زده بودم رجایی گفت اصلا وقت نداریم دکتر طبیب هم نمیشه واین حرفها. امروز دوباره زنگ زدم رجایی گفتم مریض دکتر معینی هستم باید بیام اکو. گفتم الان هم 19 هفته و 5 روزه هستم ولی ظاهرا 2 هفته دیگه باید بیام لطفا برای اون موقع وقت بدین. خانمه گفت کی گفته عزیزم بین 18 هفته تا 22 باید بیایین حتی ما زودتر هم توصیه میکینم به خاطر قوانین تو ایران ولی 22 که خیلی دیره ! اینم نظر همون دکتر طبیب که معینی معرفی میکنه. بهم برای فردا ظهر وقت داد که برم. فکر کنم چون معینی یادش رفته بود به من بگه اکو کنم بهم اینطوری گفت. صبح هم برای خانمش اس ام اس زدم که الان تو این هفته هستم برم اکو خوبه گفت آره برو خوبه!
دعا کنید اکوی قلب نینی خوب باشه ضمنا با دفترچه تامین اجتماعی هزینه اش 112000 تومن میشه. بیمارستان دی هم 290000 تومن میشه. امروز صبح وقت داشتم بیمارستان دی برای اکو ولی به خاطر حرف معینی نرفتم.
مراقب خودتون باشید.
سلام مرسی مریم جون و شباهنگ جون از اینکه کمکم کردین .مریم جون ایشاله که هیچی نیست و نینی سالم و بدون دردسر به دنیا میاد خودتو ناراحت نکن امینو واسه جنین خطر داره؟اصلا برای چی به تو گفتن انجام بدی ؟بعدش مگه معینی یکی از بهترین دکتر ها نیست پس چرا حواسش بهت نبوده؟وااااااااااااااااااا ادم میمونه تو کار این دکتر ها.باز هم میگم اصلا غصه نخور.شباهنگ جون ایشاله نینی تو هم به خوبی و خوشی به دنیا میاد از مریم گلی خبری نیست نمیاد درباره خودش و نینی چیزی بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لیلا جون تو نمیای دیگه؟کوشی پس؟
خدایا دوستت دارم
ممنون شرایگین جون. ایشاله نینی تو هم سلامت بیاد بغلت. آمینو نیم تا یک درصد خط سقط داره. برای خود جنین که نه ولی بالاخره کیسه آب سوراخ میشه. به خاطر عدد ان تی تو سونو و عدد ان اف تو سونوی آنومالی که از حد نرمال یه کم بیشتره گفت برای اینکه مطمئن بشی میتونی امینو بدی. من مشکلی با آمینو دادن نداشتم ولی به خاطر اینکه دیر بهم گفت که بهتره انجام بدی شاکی شدم وگر نه اگر تو هفته 16 بهم گفته بود که آمینوبده حتما میدادم.
معینی که دکتر خوبی هست. ولی در مورد من همیشه یادش میره که یه سری کارها رو بکنه . مثلا میگه باید آهن بخوری ولی برام نمی نویسه. همیشه داروهام رو یادش میره بنویسه با این حال که بهش میگم بنویس. یه سوتیهای این مدلی میده دیگه. همش سرش تو آمینو گرفتنه بیشتر تابقیه کارا. ازش هم که سوال بپرسی که مثلا این ان تی که میگی بالاست چیه و باید چقدر باشه همچین با اکراه جواب میده و خیلی دوست نداره مریض کنکاش کنه. همین اکوی قلب که جریانش رو گفتم یه نمونه اشه دیگه........ما که خودمون رو اول سپردیم دست خدا بعدش هم معینی.خدا خودش نگهدار نینی هامون باشه.
سلام صبح بخیر
sarah جان اسپرین 80 مصرف میکنیم اغلب.
مریم جون دیروز رفتم یه فیلللللللمی داشتیم به منشی اش گفتم رفت بهش گفت-دکتر گفت بدون جواب سونوی سلامت این ازمایش هیچ ارزشی نداره - به منشی اش میگم اخه سونوی من تقریبا 19 هفته ایه میگه باشه مشکلی نداره گفتم اگه بعدا مشخص بشه که مشکلی هست چکار کنم میگه دکتر حواسش به مریضاش هست همه کاری براشون میکنه گفتم اگه مشکلی پیش بیاد که هیچ کس کاری نمیتونه بکنه خلاصه گفت خودت برو با دکتر صحبت کن رفتم میگم برام بنویس الان 15 و چند روزم میگه اولا این ازمایش باید از 16 -22 بری بعدشم این ازمایش چندان اعتباری نداره و منسوخ شده من چند سالی که سوئز بودم برای هیچ کسی این ازمایشو ننوشتم اما از اونجایی که تو ایران به عهد هیتلر دارن عمل می کنن می نویسن بعدشم باید سونو بدی بعد گفتم اگه توی 20 هفتگی که سونو دارم مشخص بشه مشکلی هست چکارکنم گفت من تو 20 هفتگی هم امینوسنتز انجام می دم گفتم بازم اگه مشکلی بود چکار کنم گفت شماها میرید تو اینترنت و این اطلاعات غلط رو باور می کنید من اگه مشکلی هم بود می فرستم دانشگاه تهران برای سقط گفتم یعنی می تونید مجوز سقط بگیرین گفت من که نه ولی دانشگاه تهران حرف ما رو قبول می کنن همین هفته 3 تا مورد داشتیم فرستادم من که نمیگم برن غیر قانونی سقط کنن گفتم حالا پس چکار کنم گفت نمیدونم (در این جا نمایشنامه تمام شد)-چند روزی نوبتم رو جلو انداختم خودش که برام ننوشت ولی به منشی گفت اگه خواست براش بنویس
بازم موندم که چکار کنم از یه طرف میگه بدون سونو اون ازمایش اعتباری نداره یعنی اگه ازمایشو بدم چه ریسکش بالا باشه چه پاییین باید منتظر بمونم تا سونو کنه بعد تصمیم بگیره از یه طرفم نگرانیم ولم نمیکنه نمیدونم چکار کنم ؟ راهکاری به نظرتون نمیرسه ؟؟/ راستی ان تی هم 1/2 بود

sarah جان ممنون از لطفت. عزیزم آسپرین 80 میدن برای باردارها بیشترش ضرر داره. آمپول هم باید حتما بزنی عزیزم. جواب آزمایشت این رو تایید میکنه با آسپرین مشکلت حل نمی شه. دقیقا من هم به دلیل جواب همی آزمازش هست که الان دادم سلکسان میزنم. سری قبلش که نمی دونستم و آسپرین میخوردم بازم قلب بچه ام از کار افتاد. موفق باشی.
مرسی مریم جون .انشاله که همه مراحل انجام میدی و نینیت سالمه.تاریخ زایمانت کیه؟رفتی دنبال سیسمونی یا درگیر این ازمایشها هستی که وقت نمیکنی بری .برات بهترین ها رو از خدا میخوام.راستی مریم من دارم اسپرین میخورم الان 3ماهه ایراد داره یعنی دکترم بهم داده؟شباهنگ تو هفته 15 رفتی ان تی؟اخه مگه ان تی بین 11 تا 13 هفته و 6 روز نمیگیرن؟
خدایا دوستت دارم