2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه 3تا پسر 1 دختر .ایشاله خوشبخت باشین و تا اخر عمرتون باهم شاد و پیروز باشین و نینی هاتون سالم به دنیا بیان الهی امین .حالا اسم انتخاب کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوست داری جنسیتشون چی باشه؟2دختر 2 پسر 1دختر 1 پسر
خدایا دوستت دارم
این دنیا را به انانی هدیه میکنم که به خیالشان دنیا فقط برای انهاست.ولی برای تو اسمان را ارزو میکنم که همیشه مانند دلت زیباست.از خدای اسمان انچه میخواهی بخواه که حاجت دلهای اسمانی رواست...........
خدایا دوستت دارم
نیستی انا جون. من عاشق اصفهان و اصفهانی هام هر سال عید هم میایم اصفهان.هشت بهشت و سی و سی پل و نقش جهان و کلیسای وانک و چهار باغ و ................. وای خوش به حالتون چه شهری دارین .یه مدت به شوشو میگفتم بریم اصفهان واسه زندگی..........میگه نه اصفهانی جز خودشون به کسی اعتماد ندارن و غریبه تو جمعشون نمیپذیرن.ما اگه بریم اصفهان کله پامون میکنن این اصفهانی های زرنگ.من گز و سوهان اصفهان میخوام .ویار کردمممممممممممممممممممم.الان بچم سیاه میشهههههههههههه
خدایا دوستت دارم
ای جانم الهی امینننننننننننننن.اسم انتخاب نکردی؟من چند تا اسم دوست دارم که یکیشو دوستم ازم دزدید و رو بچش گذاشت...نفس و نگاه و افتاب و تلماه و امتیس و گندم و راشین و رایا و شمیسا و اسو و روشنا و فرنیا و...........اینا اسم دخترن.چون خودم عاشق دخترم واسه همین اینها رو در نظر دارم
خدایا دوستت دارم
ای جانم فدای تو مرسی گلم فقط یه لطفی کن اگه میتونی شماره تلفن مغازه گز سکه که تو نقش جهانه رو بهم بده که زنگ بزنم اونجا برام بفرستن همیشه این کارو میکردیم شمارشو گم کردم هرچی گشتم نبود البته تهران هم هست ولی به کیفیت و تازگی اصفهان نیست..
خدایا دوستت دارم
اره خیلی دیر میاد پیامها.نت داغونه جیگر من برم فدات شم برم یه فکری واسه شام بکنم چیزی به مغزم نمیرسه.فعلا بای مواظب خودت و نینی ها باش اصلا هم فکر و خیال نکن بوس بای
خدایا دوستت دارم