2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست
به دیدن اخرین برگ پاییزی نشسته ایم و در دل ارزوی بارش اولین برف زمستانی را داریم!در اخرین روزهای پاییزی ارزو میکنم غمهایت همچون برگ های زرد شده از دلت فرو ریزند تا با قدمهایت انها را خرد کنی!پیشاپیش یلدا مبارک
خدایا دوستت دارم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

انا جون واسه تکون نینی فکر کنم زوده میگن از اخرای ماه 4 شروع میشه اخه هنوز کوچولویه.حالت تهوع نه ندارم ولی تکرر ادرار ترشحات زیاد بعضی وقتها هم سینم درد میکنه.لکه بینی هم اوایل داشتم ولی الان چون سیکلوزست استفاده میکنم نه خدا رو شکر ندارم. تو چطور؟علایمی داری دوقلوها چطورن؟
خدایا دوستت دارم
من اوایل سینه بیشتر درد داشت ترشحاتم بیشتر بود ولی الان کمتر شده یکم نگرانم دوبار ترشحات قهوه ای شده بود .الان سرماخوردم صبح از سرفه یا بارداری تهوع دارم ولی نگرانم میترسم اتفاقی افتاده باشه
Lilypie Premature Baby tickers
نه جیگر نترس چیزی نیست من هم حالت تهوع ندارم سینه دردم هم کم شده اصلا نگران نباش میخوای یه سونو برو خیالت راحت شه تا 15 اذر شاید استرس داشته باشی که چی شده و نشده .بهتره بری سونو تا خیالت راحت بشه.من تا الان که 14 هفتمه 4بار سونو رفتم تازه باید سه شنبه هم برم .اصلا سونو ایرادی برای جنین نداره.ولی مسگن سونوی 3 و 4 بعدی خوب نیست بیشتر از 1 بار
خدایا دوستت دارم
زمستان ثانیه ثانیه نزدیک میشود یادت نرود...........اینجا کسی هست که به اندازه تمام برگهای رقصان پاییز و دانه های بلورین برف برایت ارزوی خوب دارد پیشاپیش یلدایت پر از شادی
خدایا دوستت دارم