2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158920 بازدید | 14067 پست
سلام مجدد

من همچنان دور ناف میزنم خیلی خیلی راحت ترم ............اصلا دیگه کبود نمیشه ولی جایه دیگه به دلم نمیشینه ههه

چندبارم از دکترم پرسیدم و گفته مشکلی نیست که دوره ناف میزنی ...................

اگه قابل باشم حتما دعاتون میکنم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام به همه دوستای گلمممم خوبین ؟؟؟؟ انشالله هر جا هستید تندرست و سلامت باشید از بابت نظراتتونم ممنون . عیدتوووون مبارک حاجتتون روا باشه انشالله

منم امروز رفتم یه آزایش پرولاکتین دادم تا ببینم چی میشه
سلام دوستای گلم
وحیده جان عزیزم منم دوبار سقط داشتم که هر دوبارش بدون خونریزی و هیچ علائمی بود. دفعه اول که قرص زیرزبونی و شیاف واژینال بهم داد که هیچی دفع نکردم و صبح رفتم کورتاژ
دفعه دوم شیاف واژینال برام تجویز کرد با دوز بالا که تا صبح خیلی هاش تخلیه شد ولی به خاطر بقایا صبحش کورتاژ شدم. ولی فرق میکن که هیچی از ت دفع نشه یا نه مقداریش رو دفع کنی. کورتاژ دومم دکترم میگفت خیلی راحت بود و فقط رحمم رو شستشو داده ولی اولی مجبور شده بود دیواره رحم رو بتراشه.
ولی در کل کورتاژ اصلا مشکلی نداره اگر بری پیش یه دکتر خوب و متخصص انجام بدی. مراقب خودت باش. امیدوارم آخرین بارت باشه که این تجربه برات پیش میاد.

حنا جونم خیلی خوبه که میشه تا آخرش به شکم زد. منم خیلی راحترم که به شکم بزنم. تازه گیها هم میزنم جاش کبود نمیشه. خیلی مراقب خودت و جوجه ات باش عزیزم.

فرشته جون سلام. کجایی تو دختر دلمون تنگ شده بود. پس دیگه نت داری شدی. مرسی که به فکرمی . خیلی ازت التماس دعا دارم دوستم. میبوسمت.

لیلا جون خوشحالم که بهتری و کاراتون داره روبراه میشه. ایشاله آزمایشت هم خوبه.

منم فردا صبح یا پس فردا میرم سونو. دل تو دلم نیست. تو رو خدا تو این روزهای عزیز خیلی برام دعا کنید. فردا تولد همسرمه. دفعه قبل که باردار بودم تاریخ زایمانم رو 27 شهریور می گفتن. خیلی یه جوریم همش بغض ام میگیره. ولی بازم خدا رو شکر الان دست خالی نیستم و یه نینی تو دلمه. خدایا خودت این هدیه هایی که بهمون میدی رو حفظ کن.

همتون رو می بوسم
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
عزیییزم مریم انشالله به سلامتی گلممممم اره شکر خدا کن .. منم تولدم 29 شهریوره پارسال 1 ماه بود سقط کرده بودم از خدا خواستم امسال پیشم باشه اما بعدیم بهم نداد و سه ماهگیم گرفت پس خدا رو و خیلی شاااکر باش هر جند منم شاکرممممممممممممممممممم و شکر خدااااااای مهربون انشالله سلامته عزیزم

فرشته جون انشالله سری بعدی بگی نینی امده
سلام
وااااااای مریم بارداری؟مبارکه...ایشالا ک به حق این روز عزیز همه چی اوکی ه...منم روز تولد امام رضا پارسال ک خالم مولودی داشت انقدر گریه کردم ...همه دست میزدن و شاد من فقط اشک میریختم..خدا هم حاجتمو تا سال بعدش ک امروز باشه فرشتمو بهم داد..الانم روبروم خوابیده....
از خدا بخواین و نا امید نشین...خدا حاجت همه رو بده...
اومدم بگم پسرم 28 مرداد به دنیا اومد....شبی ک دکترم فرداش بهم وقت سزارین داده بود کیسه آبم پاره شد و کوچولوم نتوست 5 ساعت بیشتر طاقت بیاره....ان شاءالله روزی همتون باشه....صبر داشته باشین...من همیشه با خودم میگفتم حتما وقتش نرسیده...وقتش مرداد 92 بوده...الکی با اعصاب خودتون بازی نکنید...
Lilypie First Birthday tickers
وحیده جون منم یکی از سقطهام شرایط شما رو داشتم دکترم چهار تا قرص سایتوتک رو تو وازنم تو دهانه رحمم گذاشت که بعد از سه ساعت دردهام شروع شد و تو چهار ساعت همه چی دفع شد و تا ده روز هم خونریزی داشتم که کامل تخلیه شد
خدایا شکرت
پریسا جون قدم نورسیده مبارک باشه تو هم توی دوران بارداری سلکسان یا هپارین استفاده میکردی ؟

بچه ها الان مامان شوشو زنگ زد بهمون خبر داد نی نی جاریم طبیعی دنیا اومده یه پسر کاکل زری
هم خوشحالم هم ناراحت
نی نی منم اگه مونده بود ماه آینده دنیا میومد
نمیدونم چرا نمیتونم اتفاقات بد زندگیمو و اون روزای انتظار بی فرجامو فراموش کنم
خداااا یا عاجزانه ازت میخوام من و دوستای منتظرمو دیگه چشم انتظار نزاری خدای مهربونم ای خدای بخشنده ما رو هم لایق نام مقدس مادر بدون ..
سارا بانو ایشالا قسمت خودت بشه
من 2 تا سقط داشتم ...تو این بارداریم سلکسان....پردنیزولون...اوایل متفورمین و د3...آ اس آ..مصرفمیکردم....مشکا انعقاد و خود ایمنی داشتم....
دکترم هم آقای معینی بودن
Lilypie First Birthday tickers
بچه ها یه سوال ؟ هرکی میدونه کمکم کنه لطفا؟ من فقط بیمه تامین اجتماعی دارم می خواستم خودم رو یه بیمه ای کنم که خرج قابل توجهی از داروها رو بده به نظرتون بیمه ای هست که بدرد بخوره ؟ شماها بیمه تون چیه؟ واقعا هزینه سرم و سلکسان وبقیه داروها کمر شکنهههه من تا حالا بیست میلیون خرج کردم دیگه به تههه دیگ رسیدم تو رو خدا اگه کسی در مورد بیمه اطلاعاتی داره بهم بگه. مرسی
خدایا شکرت