2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام دوستان
من حدود ده روز قبل سقط داشتم تو ماه پنجم به دلیل پارگی کیسه اب پسرمو از دست دادم خیلی نا امیدم این دومین سقطم بود میترسم دیگه نتونم مادر شم یا اگر بشم بازم برام نمونه حالم خیلی گرفتس مدام فکرم مشغوله و گریه میکنم سقط اولم سه سال قبل بود اون و تو ماه سوم از دست دادم دلیل اولین سقطم ترسیدن بود خیلی شدید ترسیدم و بچم قلبش ایستاد و اون زمان من و کورتاژ کردن هر دو بارداریم طبیعی بود ولی از بارداری اول تا دومم سه سال طول کشید دکتر ها میگفتن مشکلی ندارین بارداری دومم کورتاژم نکردن به طور طبیعی با استفاده از قرصهای واژینال سقط کردم خیلی درد کشیدم خیلی زیاد
کسی شرایط من و داشته که بعدش بارداری موفقی داشته باشه ؟؟؟؟ تو رو خدا جوابمو بدین خیلی حالم بده
دست به دامن خدا که میشوم چیزی آهسته درون من به صدا در می آید که نترس ز باختن تا ساختن دوباره فاصله ای نیست!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه لینک کلوپ سقط مکرر بزارید ???
آخه من چطوری پیداش کنم ???
دلگیرنباش , دلت که گیر باشد رها نمی شوی ...! خداوند بندگان خود را با آنچه به آن دل بسته اند , می آزماید... ***** یا اباالغوث ادرکنی*****
سلام میشه منم به کلوپ دعوت کنید . منم دوبار سقط داشتم تو هفته نهم .
دلگیرنباش , دلت که گیر باشد رها نمی شوی ...! خداوند بندگان خود را با آنچه به آن دل بسته اند , می آزماید... ***** یا اباالغوث ادرکنی*****
سلام دوستا
خدا ایشاله به هممون همین روزا بچه های سالم بده و دیگه خاطره اون روزای بد و وحشتناک سقط برامون تکرار نشه
مستانه جون خیلی ناراحت شدم علت پاره شدن کیسه آب چی بود ؟ خوبه که با اینکه 5 ماهه باردار بودی با قرص سقط کردی و کارت به کورتاز نکشید
لیلا جون ایشاله ماه بعد فولی خوب تپل مپل داشته باشی و همون نی نی باشه و بمونه برات
من هنوز اقدام نکردم 2 ماه و نیم قبل دکتر بهم اجازه بارداری داد ولی از ترسم اقدام نکردم ولی تصمیم دارم این ماه اگه از آسمون سنگ هم بیاد اقدام کنم و ترسو بزارم کنار سنم داره میره بالا و من دارم زمان رو از دست میدم
راستی بچه ها دقت کردید امسال هرکی بارداره نی نیش پسره ؟ :)
سلام دوستای خوبم همگی خوبین؟
مریم جون مبارکه خیلی خیلی خوشحال شدم ایشالا اینبار دیگه مشکلی پیش نیاد و به سلاکتی نی نی بیاد تو بغلت.
مروارید جون خوش اومدی میشه بپرسم این جابجایی کروموزمو از کجا متوجه شدین؟ کاریوتایپ نشون داد؟ ایشالا که اینبار بارداری سالمی داشته باشی میدونم خیلی سخته همه ما این تجربیات تلخو داشتیم.
لیلا جون اصلا به این چیزا فکر نکن که فولیکول خوب نداشتی خدا رو چه دیدی شاید با همین فولیکولا همین ماه مامان شدی تو پروژه هاتو داشته باش.
مستانه جان متاسفم که این اتفاق واست افتاده خیلی سخته که تا 5 ماه با نی نی انس بگیری و بعدش از دست بدی زیر نظر یه دکتر خوب باش تا واست ازمایشای لازمو بنویسه شاید هپارین یا سرم لازم داری نگران نباش اگه این ازمایشارو بدی علتش مشخص میشه و ایشالا اینبار یه نی نی تپل مپل و سالم خدا بهت میده تا جبران این سختیا بشه .
نارین جون 4 تا سقطو بعد از تولد پسرت داشتی یا قبل اونم داشتی؟
سارا جون چرا میترسی اصلا استرس نداشته باش استرس بیشتر کارو خراب میکنه چندتا سقط داشتی؟
از خودم بگم که از 10 روز مونده به وقتم لک بینی شروع شد و بعد هم پری شدم این ماه هم که دارم میرم مسافرت و چشم اب نمیخوره دیگه مهرم که احتمالا سیکل میکرو رو شروع کنم دیگه هر چی خدا بخواد.
سلام به دوستای ماه خودممممممم

مریم گلی خوش باشیییی با مامانینا عزیزم

بهار گلی امیدوارم که بری سفر و بیای و توووووپ سیکل میکرو رو شروع کنی یه کاکلزری نصیبت بشه سالم سالمممممم برات بهترینا رو آرزو دارم خانمییییییی
سلام دوستان خوبین
دوستان جدید خوش اومدید انشالله به زودی دلیل سقطهاتون رو بفهمید ودرمانتونو شروع کنید
نارین جون خیلی ها هستن بعد از یه بچه سقط داشتن وبیشتر مشگل از سیستم ایمنی هستش حتما پیگیری کن

سارا بانو جون ترس چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//بلاخره که چی باید از یه جایی اقدام رو شروع کنیم بسپار به خدا انشالله این سری نینی میمونه

لیلا جونم فولی واینا ورو ول کن اقدام و بچسب این همه زیر دلت درد گرفته وترشح داشتی الکی که نیست انشالله همین ماه مامان میشی توکلت به خدا باشه

بهار جون خوش بگذره مسافرت انشالله به سلامتی برمیگردی با روحیه توپ نینی میاد توی دلت