2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158884 بازدید | 14067 پست
نگار جون اگر منم خونریزی کنم گفت شیافها رو قطع میکنه به جاش امپول میده. مطمئن باش اگر منم مجبور بودم برم آمپول بزنم سلکسانم همون جا میزدم. امیدوارم کارم به اون آمپول نرسه که جدی جدی از سرنگ اونها میترسم.
مراقب خودت باش گلم.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام دوستان عزیزم.
خیلی دلم براتون تنگ شده من هنوز اینترنتم وصل نشده به خاطر همین خیلی ازتون دور شدم و دلتنگتونم. و همچنان در گیر خونه ی بزرگ و نوساز که همه جاش باید محیا بشه. خدا رو شکر خیلی تنوع بزرگی شده برام و از اون خاطرات خیلی دورم کرده.

باور کنید ازتون غافل نیستم هر وقت میام خونه بابا بهتون سر میزنم و پستاتونو می خونم اما یا حرفی برای گفتن ندارم و یا وقت ندارم اعلام حضور کنم.پ

وااای مریم جون خدا می دونه که چه قدر برات خوشحالم. یعنی از روزی که فهمیدم بی بی چکت مثبت شده می خوام بیام و ببینم حالت چه طوره . خیلی برات خوشحالم و دعات کردم و سپردمت به دستای کریم و دعای خیر آقا امام زمان که انشالله مثل چسب به دلت بچسبه و 9 ماه و با آرامش و بدون دغدغه و با کلی خاطره خوش بگذرونی .
راستش از بین بچه های دیگه من موقعیتم و به شما نزدیکتر می دیدم و به خاطر همین بیشتر پیگیر شرایطت بودم.

عزیزم مراقب خودت باش و برای ما هم دعا کن .الان داره معجزه آفرینش دونت اتفاق می افتاده و از همیشه به خدا نزدیکتری پس برای ما هم دعا کن.

و اما شرح حال از خودم:

فعلا دارم روزی یه دونه پردنیزولون و کلسیم و آسپرین و فولیک اسید و هفته ای یه دونه د3 می خورم . و همه ی امیدم به خدا و دعای خیر امام زمانه که این داروها توی آزمایش آخرم به بدنم جواب داده باشه که دیگه نیاز به سرم نداشته باشم.انشالله.
البته خودم هم خیلی دلم روشنه.
و برای اول آبان هم وقت معینی دارم انشالله برای نظر قطعی تر .

برای همه تون آرزوی سلامتی و دل خوش و روزهای پر از خوشحالی دارم.
دوستتون دارم و قول میدم دیگه تند تند بهتون سر بزنم.
آن سوی نگرانیها همیشه خدایی هست که داشتنش جبران همه نداشتنهاست.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام فرشته جون. بابا کجایی دلمون خیلی برات تنگ شده بود. هر چند حرفی هم نباشه ولی یه وقتهایی بیا ازخودت خبری بده گلم.
ممنون از تبریک و دعاهای خیرت . ایشاله به زودی روزی خودت بشه خانومی. برام دعا کن. خیلی محتاجم به دعا. من اگر قابل باشم همیشه برای همتون دعا میکنم. ایشاله تو خونه نو لحظات خوبی رو تجربه میکنی.

مریم گلی جونم میگم جای آمپول تا ساعت 11خوب بود ولی از ظهر جاش دردناک شده و یه کم انگار داره کبود میشه. جای سوزن هم قرمز شده. طبیعیه؟ نباید اگر بخواد کبود یا دردناک بشه همون موقع بشه؟ میگم اگر اینطور درناک بشه که من تا چند روز دیگه همه شکمم دردناک میشه بعد آمپول کجاش بزنم؟
نادیا اگر تو میدونی بیا جواب بده لطفا
سلام مریم جان
نگران نباش طبیعیه. مال شوهر من اولش یه دایره نسبتا کوچیک کبود شده بود.
دو روز بعدش که شکمش رو دیدم، خشکم زد. خیلی ترسیدم چون جاهای دیگه وسعتش خیلی زیاد بود. واقعا ترسیده بودم.
به روش نیاوردم. روزی که وقت دکتر داشتیم قبل از اینکه به دکتر نشون بدیم گفت طبیعیه و اگر خونریزی نکنه عجیبه !
بعدش هم دید و گفت نگران نباش چیزی نیست.
الان دیگه خیلی کمرنگ شده و داره محو میشه. آخریش مثل ضربه خوردگی شده. البته اون ده تا دونه زده بود.
مال شما هم قدیمیها به نوبت کمرنگ میشه.
دردی به من گزارش نداد همسرم.
واسه دردش میتونی از تزریقات سوال کنی. با کمپرس درست میشه حالا سرد و گرمش رو نمیدونم.
به نظر من حساس نشو. در ضمن عمود هم بزن. مایل نکن چون کبودیش بیشتر میشه.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.

آهان دکتر بهش گفت تناوبا یکی راست یکی چپ بزن.
البته تو میخوای به منشی معینی زنگ بزن و بگو. ولی مطمئن باش چیزی نیست.
برای اینکه خیالت راحت بشه میگم.

مادرشوهرم هم چون پاش شکسته دکتر بهش داده. سلکسان 4000 میزنه. الان یه هفته است میزنه و جاش کبود شده.

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
مریم جون کبودی یکی از علایم عادیه این آمپوله
من به بازو میزنم خیلی کبود شده جایی میخوام برم هی میرم دنبال لباسای آستین دار
دردم من اگه به بازوم فشار بیارم آره یکم درد داره
کیسه آب گرم و اینام همونطور که گفتی نزار
نگار جون به شکم بزنی فکر کنم هم دردش کمتره هم کبود شدنش معلوم نمیشه که دیگران ببینن. میگم به بازوت که میزنه 90 درجه است یا 45 درجه؟ دقیقا کجای بازوت میزنه؟
آخه مریم جون چون بیرون میزنم انگار بازو برام راحت تره خود خانمم بار اول بدون اینکه من بگم به بازوم زد
تقریبا پشت بازوم میزنه یعنی دستم رو که صاف میزارم به بدنم میشه همون رو که دید داره نمیدونم منظورمو تونستم برسونم با نه
زاویش تو بروشور دارو من نوشته جایی رو که میخواین تزریق کنین بین دو انگشت بگیرین بعد ٩٠ درجه آمپول رو بزنین
راستش اصلا نگاه نمیکنم ولی یه بار نگام افتاد دیدم انگار همون ٩٠ میزنه برام
سلام دوستای خوبم چه خبرا ؟؟؟؟؟

من امروز روز 11 پریودم بود و رفتم دکتر سونو کردم گفت دوتا فولیکول 8 و 9 داری با شبی 3تا کلومیفنی که خوردم هههههههه به درد عمم میخوره خلاصه فکر کنم بازم روز تخمکگذاریم روز 18 باشه گفت به وقتش برو اقدامدو اگه خودت پری شدی ماه بعدم باز بخور . در مورد داروهامم باش حرف زدم و مخ زدم که قبول کنه گفت که من این پردنیزولون و سرم رو قبول ندارم اینا رو ابن سینا به امه میده در صورتی که قدیمی شدن و ثابت شده که تاثیری ندارن گفت موضوع شما دلیلی داره که هنوز ثابت نشده و شما ژنی باعثش میشه که مشخش نیست آخرش گفت چون تو این رو در نظر داری اگه من ندم استرس میگیری که بدتره پس من برات تجویز میکنم ولی تا سه ماهگی اینم بدون که 50-50 هست ممکنه بازم سقط بشه خلاصه گواهیم رو پر کرد برای سرم ولی گفت که تا باردار شدی بیا تا برات تو دفترچه بنویسم خیلی هم ناراحت شد از این بابت که چرا پردنی بخورید برای بچه ههههه خلاصه فعلا مخش رو زدم ببینم چی میشه حالا باید تا 31 شهریور ببینم این ماه نینیم میاد یا نه ؟؟!!!

مریم جووووون ایول بابا حالا کمکم عادت میکنی بهش . ببین بعضی اوقات کبود میشه بعضی اوقات نه بعضی روزا به زور میره تو پوست بعضی اوقات درد داره گاهی نه ناراحت هیچ چز نباش من بازو رو اگه میکشیدم بالا 90 میزدم اما از اونجایی که تنها بودم و میزدم بهم گفتن 45 درجه بزن تو قسمت برجسته بیرونی بازو و دور ناف رو 90 درجه و متناوبا تغییر بدید یکی راست یکی چپ و زاویه ای بچرخید . بهترین جایی که کمتر درد داشتم من اینه که فاصله 5تا 13 سانتی نافم از طرفین زیر عذر میخوام نوک سینه . از نوک سینه خط عمود اگه بکشید پایین بین فاصله های 5تا 13 سانتی طرفین برین فیض ببرید هههههههههههههه نینیتون سلامت باشه

نگار جون و مریم جون براتون خوشحاااالم تیکر و یا هر چیز دیگه ای که اذیتتون میکنه رو نزارید بهتر هست هر طور ریلکسترید رفتار کنید انشالله بعد سونو ان تی بیاید و هم ما رو خوشحال کنید هم تیکر دار بشیییید بووووووس
حالا معینی زنگ زدم میگه روز 11که فولی 8،9 به درد نمیخوره اصلا باید hmg بزنیو مدام کنترل بشیتا ببینیم خوب میشه ییا نه ، منم که ابادانم نمیتونم هی بلند شم بیام تهران بعد از اینکه کلی قاط زدم تصمیم گرفتم به حرف دکتر خودم گوش کنم و با همون فوللی روز 18 مثل سری های قبل اقدام کنم