|
مشاهده متن کامل بحث +
1158890 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
لیلا جون فقط باید خدا بخواد......... ما داریم تلاشمون رو میکنیم بقیه اش واقعا خواست خداست. بهترین کار رو میکنی..بیخیال باش تا همه چی اوکی بشه. مثل من که از بیخیالی رفته بودم تازه یه بسته کیت خریده بودم . خدا بخواد تمومه. نگار جون میگم تو هر دو سری از همون داروخانه که گفتی خریدی؟ سلکسانت 40 هست؟ مال تو هم تو جعبه های 10 تاییه؟ اگر اینطور باشه منم میرم اونجا میگیریم. آخمه به من گفت بیشتر از 200 هزار تومان بیمه تایید نمیکنه بقیه اش رو باید آزاد بگیری یا یه نسخه 15 نایی دیگه بیار دوباره 15تا با بیمه بگیر! تو مطمئن هستی که 30 تاش رو با بیمه بهت دادن؟
مریم جون بله از همون داروخونه گرفتم یه جعبس توش ١٠ تا آمپوله انگلیسی هست راستش فکر کنم با بیمه داده دیگه چون اگه غیر از این بود بهم میگفت مثلا ١٥ تاش با بیمه است یا چیز دیگه اما هیچی نگفت
سلام توروخدا به من جواب بدین،،من پنج بار سقط کردم،،میشه لیست کامل آزمایشات که باید انجام بدم رو بگید،،من اینها رو دکتر برام نوشته اگه چیز دیگه به ذهنتون میرسه بگید که بخوام..چون من ایران نیستم..دعاتون میکنم
خواهش میکنم جوابم رو بدید،،هر تجربه دارید که توی مرکز رفتید ،،هر کدومتون که این آزمایشها رو انجام دادید،،یک سری از این آزمایشها دوباره شیش هفته دیگه باید تکرار بشه و ده هفتهٔ دیگه جواب میدان تا اون زمان نمیتونم تحمل کنم...به نظرتون کارِ دیگه هم باید انجام بدم
شرایگین جون الپروزولام خیلی عوارض داره عزیزم سعی کن با پیاده روی وشنا وکوه نوردی استرس رو از خودت دور کنی وبه این قرصها نیاز نداشته باشی اونوقت باعث میشه عادت کنی به این قرصها >ما به اندازه کافی توی بارداری وقبل از باردرای باید قرص ودارو بخوریم دیگه چی از این جونمون باقی میمونه