2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیلا جون فقط باید خدا بخواد......... ما داریم تلاشمون رو میکنیم بقیه اش واقعا خواست خداست. بهترین کار رو میکنی..بیخیال باش تا همه چی اوکی بشه. مثل من که از بیخیالی رفته بودم تازه یه بسته کیت خریده بودم .
خدا بخواد تمومه.
نگار جون میگم تو هر دو سری از همون داروخانه که گفتی خریدی؟ سلکسانت 40 هست؟ مال تو هم تو جعبه های 10 تاییه؟ اگر اینطور باشه منم میرم اونجا میگیریم. آخمه به من گفت بیشتر از 200 هزار تومان بیمه تایید نمیکنه بقیه اش رو باید آزاد بگیری یا یه نسخه 15 نایی دیگه بیار دوباره 15تا با بیمه بگیر!
تو مطمئن هستی که 30 تاش رو با بیمه بهت دادن؟
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
مریم جون بله از همون داروخونه گرفتم یه جعبس توش ١٠ تا آمپوله انگلیسی هست
راستش فکر کنم با بیمه داده دیگه
چون اگه غیر از این بود بهم میگفت مثلا ١٥ تاش با بیمه است یا چیز دیگه اما هیچی نگفت
سلام توروخدا به من جواب بدین،،من پنج بار سقط کردم،،میشه لیست کامل آزمایشات که باید انجام بدم رو بگید،،من این‌ها رو دکتر برام نوشته اگه چیز دیگه به ذهنتون می‌رسه بگید که بخوام..چون من ایران نیستم..دعاتون می‌کنم
خواهش می‌کنم جوابم رو بدید،،هر تجربه دارید که توی مرکز رفتید ،،هر کدومتون که این آزمایش‌ها رو انجام دادید،،یک سری از این آزمایش‌ها دوباره شیش هفته دیگه باید تکرار بشه و ده هفتهٔ دیگه جواب میدان تا اون زمان نمیتونم تحمل کنم...به نظرتون کارِ دیگه هم باید انجام بدم
سلام دوستای عزیز انشالله همیشه دلتون شاد ولبتون خندون باشه

مریم جون تا چشمتو روی هم بزاری نینی به سلامتی میاد توی بغلت وفقط با امید جلو برو ونترس توکلت به خدا باشه
ما منتظر تیکر شما ونگار جون هستیم

لیلا جون اگه خدا بخواد با فولی 7 هم باردار میشیم چون توی نینی سایت یکی از بچه ها با فولی 7 حامله شده
انشالله هر چی مصلحتته برات پیش بیاد
شرایگین جون الپروزولام خیلی عوارض داره عزیزم سعی کن با پیاده روی وشنا وکوه نوردی استرس رو از خودت دور کنی وبه این قرصها نیاز نداشته باشی اونوقت باعث میشه عادت کنی به این قرصها >ما به اندازه کافی توی بارداری وقبل از باردرای باید قرص ودارو بخوریم دیگه چی از این جونمون باقی میمونه