2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158884 بازدید | 14067 پست
مرسی لیلا جون از راهنماییت. منظورت از چرخشی یعنی یه دایره دور ناف؟ مگه نباید فقط سمت چپ و راست باشه؟

میگم دکترت از روی کدوم آزمایشت این تشخیص رو داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منظورش چیه؟؟؟؟ خوب خودش چی بهت پیشنهاد میکنه؟
برای اندازه فولی میتونی چند روز دیگه دوباره سونو کنی و ببینی اندازش چقدر شده.ایشاله این ماه میگیره.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
ازمایشام رو نگاه کرد خوب اینا سالمه کلا میگه گفتم یعنی ما بیخیال شیم گفت نه تحسینت میکنم محکمی و ادامه بده من داشتم سومیش نینی نازنینی بوده یکی هم بعد از 8تا باید صبور باشی اون میگه موندنی باشه با کلگزان میمونهداگه نموند شکر خدا کن بهتره که نمونه نمیدونم والله

من اصلا به این چیزا گوش نمیدم حرفاشون منطقی هست اما نباید فکر کرد باید مثبت نگاهدکرد واسه اون 50درصدم هههه

ببین یک ساعت رو در نظر بگیر مثلا یک بار روی 2 یک بار 3 یک بار 4 اینجوری سمت چپ و راست

من 4تا تویه یه بازوم و 4 تا ششوشوم تو ازو راستم که سختم بود بعدشم 8تا دور ناف میزدم. تا نوبت جای اول دو هفته گددشته بود و کبودی و دردش رفته بود

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره لیلا جون.باید مثبت بود.تو همین سایت نمیدونم مارال جون رو جریانش رو خوندی یا نه. کاملا دکترها قطع امید کردن و گفتن اسپرم اهدایی. بعدش بدون هیچ دارو و درمانی دوبار پشت سر هم باردار شده و الان 2 تا بچه گل داره. مورد تو که دیگه جای خود داره. ایشاله ایندفعه زود باردار میشی و نی نی هم صحیح و سالم میاد بغلت. هر کاری فکز میکنی درسته انجام بده
گلم.
سلام دوستاااااااا
مریم جون خدا رو شکر بارداریتو بهت تبریک میگم الهی که صحیح و سلامت 8 ماه دیگه بیاد بغلت
خیلی خوشحال شدمممممم برای ما منتظرا هم دعا کن ..
راستی دکتر بهت گفت که شیاف خارجی بگیری یا خودت گرفتی ؟
هزینه داروهات چقدر شد ؟ ممنون میشم بگییییییی
سلام سارا جون.
مرسی عزیزم از تبریکت- حتما دعا میکنم. شما هم منو یادت نره دعا کنی.
عزیزم دکتر تاکید خاصی نکرد. ازش پرسیدم شیاف ایرانی بود اشکال نداره. گفت اگر ایرانی گیرت اومد نه. همونو استفاده کن. ولی من خارجیش رو گرفتم. هزینه داروهام برای 15 تا سلکسان 40، 40 تا پریدنیزولون، و 40 تا شیاف شد 250 هزار تومان. البته با تامین اجتماعی- ضمنا شیاف هم با بیمه حساب نمی شه و آزاده. تفاوت قیمت ایرانی با خارجیش برای 40 تا 60 هزار تومان بود.
سلاااااام مامانای گل و مامانای گل آینده خوووووبین؟؟؟؟؟

نگار جون نگران نباش لک بینی خم پیش میادش شکر خدا که مهمترین خان تو کیس تو گذشت انشالله به سلامتی بعدیش

مریم جون میگم چقدر قیمت دارو متغیرهههههه آخه من شیاف 5تا دونه ایرانی رو 7000خریدم و 5تا دونه خارجی 16000 خریدم فکر کنم تو ارزون تر خریدی اره؟؟؟؟
سلام. والا من دقیقا یک سال پیش یه بسته خارجیش رو گرفتم 23 هزار تومن. اونوقت قیمتها امسال انیجوریه. هیچ حساب کتابی نداره. جنگل شده. هر کی هر چقدر میخواد میفروشه. نگار 30 تا امپولش رو بهش دادن ولی به من نه!
گفت کنترل میخواد باید بیای تهران منم که نمیتونم هر ماه بیام دکتر اهوازمم گفت نه همینم خوبه

میدونی احساس میکنم کلومیفن تاثیری نداشتع اصلا آخه تخمکگذاری خودم روز 18 هست دقیقا مثل الان به نظر خودم که مشکلی نیست البته احتمالا روز 15 ابادان یه سونو میدم ببینم چی میشه چقدر تغییر کردن
سلام مریم جون خوبی؟ جدییییییی ؟؟؟؟؟

به منم نگفتن که باید 15تا باشه اخه من از بیمه در مورد کلگزان پرسیدم اون سری . اره مریمممممم من تا بهمنم هر بسته 15 تا رو 28 خریدم الان از تیرماه که پرسیدم گفتن 48