سلام دوستان عزیزم.
خیلی دلم براتون تنگ شده من هنوز اینترنتم وصل نشده به خاطر همین خیلی ازتون دور شدم و دلتنگتونم. و همچنان در گیر خونه ی بزرگ و نوساز که همه جاش باید محیا بشه. خدا رو شکر خیلی تنوع بزرگی شده برام و از اون خاطرات خیلی دورم کرده.
باور کنید ازتون غافل نیستم هر وقت میام خونه بابا بهتون سر میزنم و پستاتونو می خونم اما یا حرفی برای گفتن ندارم و یا وقت ندارم اعلام حضور کنم.پ
وااای مریم جون خدا می دونه که چه قدر برات خوشحالم. یعنی از روزی که فهمیدم بی بی چکت مثبت شده می خوام بیام و ببینم حالت چه طوره . خیلی برات خوشحالم و دعات کردم و سپردمت به دستای کریم و دعای خیر آقا امام زمان که انشالله مثل چسب به دلت بچسبه و 9 ماه و با آرامش و بدون دغدغه و با کلی خاطره خوش بگذرونی .
راستش از بین بچه های دیگه من موقعیتم و به شما نزدیکتر می دیدم و به خاطر همین بیشتر پیگیر شرایطت بودم.
عزیزم مراقب خودت باش و برای ما هم دعا کن .الان داره معجزه آفرینش دونت اتفاق می افتاده و از همیشه به خدا نزدیکتری پس برای ما هم دعا کن.
و اما شرح حال از خودم:
فعلا دارم روزی یه دونه پردنیزولون و کلسیم و آسپرین و فولیک اسید و هفته ای یه دونه د3 می خورم . و همه ی امیدم به خدا و دعای خیر امام زمانه که این داروها توی آزمایش آخرم به بدنم جواب داده باشه که دیگه نیاز به سرم نداشته باشم.انشالله.
البته خودم هم خیلی دلم روشنه.
و برای اول آبان هم وقت معینی دارم انشالله برای نظر قطعی تر .
برای همه تون آرزوی سلامتی و دل خوش و روزهای پر از خوشحالی دارم.
دوستتون دارم و قول میدم دیگه تند تند بهتون سر بزنم.