|
مشاهده متن کامل بحث +
1158863 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
لولیتا جون ماه پیش هم اقدام کردم ولی نه خیلی سفت و سخت و مرتب. ولی این ماه کیت گذاشتم وقتی مثبت شد 3 شب پشت سر هم اقدام داشتم. در واقع میشه ماه دوم اقدام
مریم گلی جون من کیت مکس 14 میخرم. اوندفعه هم همین کار رو کردم همون ماه باردار شدم. تو یه بسته اش 5 تا کیت هست که 7000 تومان خریدم. اگر پیدا نکردی یه بسته نو خریدم دارم بگو به دستت برسونم. من از داروخانه رامین تو میدون فردوسی میخرم. همیشه هم داره. بچه ها هر کدومتون کیت پیدا نکردین بگه من اینجا براش بخرم و بفرستم. بر حسب دوره هات نوشته از چه روزی تست کردن رو شروع میکنی . روزی که کیت کاملا دو خط همرنگ نشون داد باید به مدت سه شب اقدام کنی. دستورش توش هست. هر وقت خریدی بگو برات کامل توضیح بدم. به نظر من که خیلی خوبه واسه اینکه شانس بارداری رو خیلی بالا میره.
سلام مریم جون مرسی از جوابت..من هم میخرم ..اگه گیر نیاوردم که میگم بهت..مرسی عزیزم.داروخانه رامین رو میشناسم اما یکم دوره ازم ببینم همین دور و ورا پیدا میکنم.
جواب گرفتم دوستای گلم. آزمایش مثبت بود با بتای 900. فردا میرم معینی ببینم سلکسان چند میل بهم میده. اومدم میام خبر میدم.
مریم گلی جون اگر پیدا نکردی حتما بگو یه جوری به دستت می رسونم. به نظر من خیلی خوبه.نه که ما سقط داشتیم یه کم انتظار کشیدن برامون سخته. کیت هم کمک میکنه زودتر نتیجه بگیریم.
ایشاله بهار جون- نادیا- نگار-مریم گلی -لیلا جون- شباهنگ - لولیتا- نرگس جون - شرایگین و بقیه دوستان که ببخشن اگر اسم نبردم همگی سال دیگه همین موقع یه نینی ناز تو بغلتون باشه. البته خودمم هینطور.امین
مریم جان خاستم اولین تبریک صبحگاهی رو من بهت بگم که دیدم سونیا جون سحر خیز(شب زنده دارتر) از من بوده -خیلی خیلی تبریک میگم واقعا خوشحال شدم انشالله به سلامتی این نه ماه را سپری کنی و نی نی عزیزتو بغل بگیری راستی یه سوال شما پلی کیستیک بودی یا نه؟؟؟ نگار جان به شما هم تبریک میگم امیدوارم نی نی قشنگتو در اغوش بگیری
قدر تو به اندازه ی صبر توست ... و رازهایت ، نهفته در صبرهایت اصلا تو آمده ای که صبر کنی !