2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
مرسی جیگر طلاهای خودم.
ایشاله روزیه خودتو باشه. سونیا جون منتظر خبر از تو هم هستیما....... بجنبین دیگه.

صبح رفتم پیش معینی. بهم سلکسان 40 داد و قرص پریدنیزولون 5میلی گرم روزی یه دونه. شیاف روزی دوتا. آسپرین و فولیک که از قبل بود باید ادامه بدم. همچنین متفورین هم روزی دو تا نصفه ظهر و شب از قبل داشتم الان هم گفت ادامه بده. قرص تیروئید هم که روزی یه دونه داشتم . ویتامین د هم که همون هفته ای 1 دونه مثل قبل باید ادامه بدم.
گفت اگر خونریزی کردی شیافها رو قطع میکنیم و آمپول جاش میدیم. هفته دیگه پنجشنبه هم باید برم برای دیدن ساک بارداری.
رفتم داروخانه بیمارستان آتیه . آمپول رو زد تو سیستم تایید کرد و فقط 15تاش رو داد. دکتر 30 تا نوشته بود. گفت بیشتر از 200 هزار تومان بیمه تایید نمی کنه. گفت برای 15 تای بعدی دوباره نسخه جدید بیار......... کلی معطل دارو گرفتن شدم. هر داروخانه ای که نداشت. مخصوصا شیافهارو. به زور شیاف خارجی از همون داروخانه بیمارستان آتیه گرفتم . اولش ایرانی داده بود بعد من کولی باز درآوردم عوض کرد خارجیش رو داد.

خلاصه عین ننه جونا گلی قرصی شدم.
بازم ممنون از همتون ایشاله پشت سر هم خبرهای بارداریتون رو اینجا بیاین اعلام کنید.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام مریم جون
عزیزم همش منتظر بودم که بیای و توضیح بدی که چیکار کردی
خوب خدا رو شکر همه چی روبه راهه
داروهام که خریدی
هفته بعد که رفتی بگو برات دوباره نسخه بنویسه
ایشالا که همه چی عالی پیش میره
سلام مریم گلی جون
مرسی عزیزم- آره هفته دیگه که رفتم باید بگم دوباره برام نسخه بنویسه.
میگم به نظرت آمپولها رو چه موقع از روز بزنم بهتره. با توجه به اینکه شاغلم . صبح بزنم یا شبها؟
سلام عزیزم
ببین خودت میزنی یا کسی برات میزنه؟
من شبا میزدم که شوهرم یا خواهرم خونه باشن و واسم بزنن و البته 2 بار هم مجبور شدم که خودم بزنم
هر جوری که خودت راحت تری..فقط سر ساعت مشخص بزن..ایشالا اینقدر این مدت میزنی که حرفه ای میشی خودت
من باید خودم بزنم . شوهرم بدتر از خودمه دل نداره. امروز یا فردا صبح میرم یه تزریقاتی یه بار برام بزنه . هم ترسم بریزه هم یاد بگیرم.
به من گفت هوا باید مثل همینجا باشه. منظورش تو داروخانه بود که کولر هم روشن بود. گفت حول و حوش 25 تا 28 درجه خوبه. گفت ما اینجا تو یخچال نگه نمی داریم. شما هم نیازی نیست بزاری یخچال. تو آفتاب و گرما نباشه کافیه.
اها..اخه من هم اون موقع بیرون از یخچال ولی جای خنک نگه میداشتم..اما بعضی ها میزارن یخچال واسه همین نگران بودم.
ببین من هم شوهرم نمیزد یعنی تا وقتی خواهرم بود اون نمیزد اما وقتی که اون نبود دلش نمیومد که خودم بزنم و اون مجبور میشد دیگه..
امپول باید زیر جلدی زده بشه توی عکسش هست..آسپیره کردن (هواگیری) لازم نداره..وقتی تموم شد خودت نکش بیرون..وقتی همه مواد تزریق شد یه ضامن داره مه میزه بیرون و باعث میشه که سوزن کشیده بشه بیرون....
بعد از مدتی استفاده میاد دستت.
ببین بالاخره باید قبول کنی..بعضی وقتا هیچی حس نمیکنی..بعضی وقتا هم خون میاد و کبود میشه اما...
همه اونایی که تا اخر بارداری امپول زدن میگن که اونقدر راحت و طبیعی میشه که انگاری داری قرصتو میخوری

ایشالا تو هم یه امپول زن حرفه ای میشی عزیزم
مریم جون خیلی خوشحال شدم ایشاله که قلب نینی و ببینی مثل نگار جون وای خیلی خوشحال شدم.براتون ارزوی بهترین ها رو دارم واسه همه بجه ها.امیدوارم نینی هاتون سالم به دنیا بیان به خدا انگاری که خودن +شدم که انقدر خوشحالم.ایشاله واسه منم زودتر بشه برام دعا کنین.من 2هفته که نیومدم مریض بودم افسردگی گرفتم همش دارو مصرف میکنم الپرازولام میخورم واسه افسردگی.منم نینی میخوام
خدایا دوستت دارم