2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

لولیتا جون ماه پیش هم اقدام کردم ولی نه خیلی سفت و سخت و مرتب. ولی این ماه کیت گذاشتم وقتی مثبت شد 3 شب پشت سر هم اقدام داشتم. در واقع میشه ماه دوم اقدام
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
مریم گلی جون من کیت مکس 14 میخرم. اوندفعه هم همین کار رو کردم همون ماه باردار شدم. تو یه بسته اش 5 تا کیت هست که 7000 تومان خریدم. اگر پیدا نکردی یه بسته نو خریدم دارم بگو به دستت برسونم. من از داروخانه رامین تو میدون فردوسی میخرم. همیشه هم داره.
بچه ها هر کدومتون کیت پیدا نکردین بگه من اینجا براش بخرم و بفرستم.
بر حسب دوره هات نوشته از چه روزی تست کردن رو شروع میکنی . روزی که کیت کاملا دو خط همرنگ نشون داد باید به مدت سه شب اقدام کنی. دستورش توش هست. هر وقت خریدی بگو برات کامل توضیح بدم. به نظر من که خیلی خوبه واسه اینکه شانس بارداری رو خیلی بالا میره.
جواب گرفتم دوستای گلم.
آزمایش مثبت بود با بتای 900. فردا میرم معینی ببینم سلکسان چند میل بهم میده. اومدم میام خبر میدم.

مریم گلی جون اگر پیدا نکردی حتما بگو یه جوری به دستت می رسونم. به نظر من خیلی خوبه.نه که ما سقط داشتیم یه کم انتظار کشیدن برامون سخته. کیت هم کمک میکنه زودتر نتیجه بگیریم.

ایشاله بهار جون- نادیا- نگار-مریم گلی -لیلا جون- شباهنگ - لولیتا- نرگس جون - شرایگین و بقیه دوستان که ببخشن اگر اسم نبردم همگی سال دیگه همین موقع یه نینی ناز تو بغلتون باشه. البته خودمم هینطور.امین
مریم جان خاستم اولین تبریک صبحگاهی رو من بهت بگم که دیدم سونیا جون سحر خیز(شب زنده دارتر) از من بوده -خیلی خیلی تبریک میگم واقعا خوشحال شدم انشالله به سلامتی این نه ماه را سپری کنی و نی نی عزیزتو بغل بگیری راستی یه سوال شما پلی کیستیک بودی یا نه؟؟؟
نگار جان به شما هم تبریک میگم امیدوارم نی نی قشنگتو در اغوش بگیری
قدر تو به اندازه ی صبر توست ... و رازهایت ، نهفته در صبرهایت
اصلا تو آمده ای که صبر کنی !

یوهوووووووووووووو سلاااااااااااااام خووووبین ؟؟؟؟؟؟

مبارکههههههه مبارکههههههه اومدنش به زندگیت مبارکههههههه

مریم جون باااازم تبریک انشالله به سلامتی و دل خوش این 9 ماه سپری بشه و این بار فرشتت رو در آغوشت بگیری

دوستاااای گلم روزی همتون انشالله