2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
بدو بدو اومدم اینجا که ببینم چه خبره؟
آخه همکارم اینجا بود و نمیشد.

اینا رو میدونستتتتتتتتتتتتتتتتتتتم

من خبر خووووووووووووووووب و قطعی میخوام
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلاممممممممممممممم
مریم جون مبارکه عزیزم
چه خبر خوبی..خدایا شکرت.
ایشالا که محکم محکم به دلت بچسبه و بعدشم صحیح و سالم بیاد بغلت و بزرگش کنی
آمین

خیلی خیلی خوشحال شدم عزیزم.شماره موبایلت رو ندارم وگرنه بهت اس میدادم

مواظب خودت باش

لیلا جون نادایا جون و همه دوستای دیگه ایشالا به زودی زود نوبت ماها
آمین
سلام به همگی خوبین؟
مریم جون تبریک میگم بهت عزیزم خیلی خوشحال شدم ایشالا بعد از ظهر خوشحالتر از الان قطعیش کنی عزیزم
استرسو بذار کنار خدا اگه بخواد خودش حفظش میکنه ما کاره ای نیستم
البته من خودم از وقتی گفتم تستم مثبته تا رفتم سونو همه روزو شبم فکرو خیال بود بالاخره وضعیتمون طبیعی نیست دیگه
منم رفتم سونو واژینال ابن سینا انجام داد چون ٦ هفته بود یه قلبه خیلی کوچولوام دید خانم دکتر
منم انقدر ازین تخت سونو خاطره بد دارم هر هفته میرفتم هر هفتم میگفتن قلبی در کار نیست ، جلو خانم دکتر زدم زیر گریه
اونم مانیتورو برگردوند گفت بیا خودت ببین
ایشالا خدا بخوادو موندگار باشه
ایشالا برا هممون اینطوری باشه
بهم نوبت بعدیم ١١ هفته گفته برای سونو غربالگری چجوریاس؟
مواظب خودتون باشین
سلام نگار جون
به سلامتی عزیزم
در مورد تخت و .. درکت می کنم
ایشالا که نی نی صحیح و سالم و رشد خوبی کرده تا اونموقع
همین که قلب رو دیده یعنی یه مرحله مهم رو رد کردی عزیزم
ایشالا که بچه به سلامتی میاد بغلت
نادیا جون اولین بار سال٨٩ باردار شدم که از هفته هفت لکه بینی شروع شد سونو رفتم قلب نداشت با دارو سقط کردم ، بعدی سال ٩٠ بازم همین روند تو هفته ٧ سقط شد
آخریم پارسال باز لکه بینی شروع شد قلب نبود با یه عالمه آمپولو قرصو سرم دفع شد که تا ٦ ماه بعدش لکه بینی باهام بود هیچ دکتریم نمیفهمید چمه تا بالاخره همین ابن سینا دکتر زنانش گفت رحمت ملتهب شده دو ماهی بهم دارو داد تا خوب شدم
آزمایشام هم که نشون میده سیستم ایمنیم یکم قویه خونم زود لخته میشه بهم سلکسان داده و دو سه تا از سی دی مارکرام بالا پایینه که پردنیزولون میخورم روزی یکی
روزی یدونم آمپول پروژسترون میزنم فعلا
نگار جون خوشحالم که این بار این قسمت مهم (دیدن قلب) رو تجربه کردی.
من که در حسرت این لحظه هستم.
امیدوارم که بارداری خیلی خوب و زایمان خوبتری در انتظارت باشه.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
سلام به همه
امروز از صبح تا همین الان حالم خراب بود ولی با دیدن این خبر خوب حسابی شارژ شدم
مریم جووووووون خیلی خییییییییییییلی مبارک باشه واقعا خوشحالم امیدوارم که همچنان پیشرو این جمع منتظر باشی و ماها با دیدنت روحیه بگیریم برای ادامه کار
عزیزم انشالله عصر با خبر قطعی بیای
قدر تو به اندازه ی صبر توست ... و رازهایت ، نهفته در صبرهایت
اصلا تو آمده ای که صبر کنی !

نرگس؛ مریم گلی، لولیتا، شباهنگ و نگار جون خیلی خیلی ازتون ممنونم. ایشاله به زودی اینجا پر میشه از مامانهای گرد و قلنبه......... ایشاله سال دیگه همگی بچه به بغل باشیم. امین

نگار جون خدا رو شکر خان مهمی رو رد کردی. به امید خدا همه چی دیگه بعداز این رو روال باشه و خوب تا آخرش پیش بری. سونوی ان تی هم هیچ چی نیست . یه سونوی معمولیه که یه کم طول میکشه. از هفته 11 تا 13 می تونی بری انجام بدی. برای سلامت جنینه. همراهش یه آزمایش غربالگری هم میدی.

نادیا جون تو هم به زودی قلب کوچولوتو می بینی.به زودی .مطمئنم.

خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
واااااااااااای نگار جوووون خیلی برات خوشحالم گلم برای تو این مرحله مهمی بود انشالله که این قلب تا 120 منظم برات بتپه و محکم بهت به چسبه تا پایان 9 ماهگیییییی مبارکهههههه

دوستای گلم روزی همتووون باشه انشالله

شباهنگ جون چی شده بد نباشه عزیزم روزی تو انشالله

مریم میفهمم چی میگی ما اینجاییم تا بهم محبت و همیاری کنیم من همیشه به شوشو میگم . بعضی اوقات میگه نرو سایت استرسه همش اما من میگم دلگرمیمه اینجا همه دردمو درک میکنن و میفهمن چی میگم و دعاشون از صمیم قلب درد کشیدشووونه و این یعنی دلگرمیییی ما کنار هم هستیمممممم

راستی مطمعنم مثبته اگرم منفی بود شک نکن بارداری چون سریع پررنگم شده من یه بار بیبی مثبت شدم اما بتام 3بود مطمعن بودم هستم هفته بعدش بتام 1115 بود باحااااااالاااااا پس شک نکن مامانییییییییی
نگارم ارزوی قلبیم هست که تو هم این روزو ببینی و مطمعنم اون روز دور نیست بوووووووس اتفاقا مریم که اس ام اس زد گریم گرفت از ذوق و سریع تو و بهار و تموم دوستایی که باردار شدنتون سخت تره اومدین تو ذهنم امیدوارم به زودی قسمت شماها باشههههههه