|
مشاهده متن کامل بحث +
1158863 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
سلام به همتون مونده بودم برم انتقال خون یا بهار؟ به سرم هم زده برم بیمارستان پارس. آخه اونجا هم آزمایشگاه خیلی خوبی داره. فردا قراره بریم اونجا ملاقات یکی از اقوام. امیدوارم که حال وحوصله داشته باشم و برم آزمایشهامو بدم. چون مریضی که اونجاست رو خیلی دوست دارم و از حال بدش، گریه ام میگیره.
اگر هم نشد شاید برم همون انتقال خون.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
سلام دوستان شباهنگ جون من متفورمین خریدم از همون داروخانه پایین مطب دکتر معینی. دیگه نمی دونم پسوند پیشوند داره یا نه. ملیکا جون ابن سینا مرکز خوبیه. ولی دکترهای خیلی خوب دیگه هم هستن برای ناباروری که خیلیها میرن و راضین. من دکتر ملیحه آدینه رو میشناسم. خیلی دقیق و خوب بود . مطب شلوغش خودش گواه این مسئله هست. من سر بارداری دومم یه ویزیت پیشش رفتم به نظرم دکتر خوبی میاد. تو همین سایت هم سرچ کنی دکترهای خوبی پیدا میکنی. لیلا جون جای خواهر زادت سبز باشه. ........ میگم خوش به حالت یه تغییر تحول حسابی تو خونه داری ها. نادیا جون من آزمایشگاه بهار رفتم اونجا هم خوب بود. پارس هم خیلی عالیه. سونیا جون من باید دوم یا سوم شهریور پری بیاد ولی الان دو روزه دارم از دردهای پری میمیرم. نمی دونم چرا تا آدم اقدام میکنه تمام سیستم بدنیش میریزه به هم......... خدا کنه اگر قراره بیاد زودتر بیاد. نگارجون بیا یه خبری بده .سونوی قلب نرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه مریم جون حالا چرا خدا کنه زودتر بیاد؟ در حال اقدام مگه نیستی؟ انشاله که نیاد و حسابی بمونه.
خدا روشکر لیلا جان که بهتری. چقدر سختی میکشی موقع پریودت؟ من تازگیها روز اول یکم درد دارم که اگر خونه باشم و روز اول رو استراحت کنم، تمام اون مدت پریود رو راحتم. ولی افسوس که دقیقا روز اول، یه کار سنگین و حساس پیش میاد تو اداره یا بیرون. اینم از شانس منه.
بهار جون درچه حالی؟ خوبی؟
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
نادیا جون خودم هم دوست دارم نیاد ولی علائم به نظرم به پری اومدن شبیه تا بارداری. برام سخته که اقدام کنم و نشه. نه یه ورزشی میتونم برم نه یه استخری. از یه طرف میگم نکنه باردار باشم کلی مراعات و خوردن چیزهای مقوی که ماشاله آدمو مثل خرس چاق میکنه از یه طرف هم آسته می روم و میام که اگر باردار باشم چیزی نشه. پریشب از بدن درد داشتم می مردم باید حتما کدئین میخودم ولی جرات نکردم که بخورم. کلی مراعات میکنی و چاق میشی بعدش پری جون تشریف میاره. روز از نو روزی از نو. دوست داشتیم آخر تابستون یه هفته سفر بریم. اصلا نمی تونم برنامه ریزی کنم می ترسم باردار بشم نشه سوار هواپیما بشم. جز کلاس زبان و سرکار همه برنامه هام کنسل شده به هوای بارداری. کلاس موسیقی ،ورزش ،کوه رفتن و خرید همه چی کنسله .بعد آخر ماه پری جون تشریف میارن. بدتر از همه این چاقیه که بعد از سقطهام اومده سراغم و من نمی تونم یه دوره ورزش درست حسابی برم این هیکل رو درست کنم. لباسام برام تنگ شده . اصلا لباس ندارم بپوشم از یه طرف هم نیمشه خرید چون اگر باردار باشم که نمی تونم بپوشمشون. خلاصه که موندیم معطل....................
آره منم یه وقتهایی مثل تو علائم پری دارم میدونم چیز مهمی نیست. یعنی چی بدن درد علامت خوبیه ؟برای بارداری میگی؟ بدن دردم از کار بود. جمعه از صبح مهمون داشتم تا شب. شنبه هم خونه بودم باید تمیزکاری میکردم. برای همین حسابی کوفته شده بودم و تمام بدنم درد میکرد. البته تمام این مشکلات بعد از سقطهایی که داشتم اومده سراغم. اصلا انگار بدنم 10 سال ضعیفتر شده. با یه ذره کار و مهمون داری تمام دست و پاهام ذوق ذوق میکنه.
چرا بودم. ولی من کلا قبل از پری هم این حالت رو دارم. ولی موقعی که میخوام پری بشم زیر شکمم همش سر و صدا میکنه مثل غار و غور معده ولی اگر باردار باشم نه. تنها فرقی که متوجه شدم همینه برای من. بقیه حالتهام عین همه. بعدش هم تا پری عقب نیفته با بینی نشون نمیده . چون دوره هام تقزیبا کوتاهه اینطوریه. من حدودا هر 25 روز یکبار پری میشم.
منم سونو نکرد. آخه 2 هفته قبلش تو ابن سینا سونو شده بودم و جوابش رو بهش دادم .آره دختر همون جراح قلب معروفه. معینی همیشه سونو میکنه اصلا معاینه اش با سونو هستش. مگر تو مواردی که نیاز نباشه