2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من اینطوری شنیدم. امیدوارم که درست نباشه.
من چون زرنانی گفت لازم نداری دیگه هزینو شو نپرسیدم.

بهار جون غصه نخور. اگر قرار باشه و حکمت خدا باشه مامان میشیم. اگر هم نباشه خوب نیست.
با خدا که نمیشه جنگید.

من به شوهرم هم گفتم. نهایتش اینه که یه بچه کوچولو میاریم. هم ثواب داره هم استرسش کمتره. هم درد زایمان نداره تازه بعدش هم ممکنه بخاطرکاهش استرسها خودمون بچه دار بشیم.
خیلی ها رو اینطوری دیدم.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.

یه خانومی از جنوب اومده بود ابن سینا. دختر کم سن وسالی هم بود. 21 ساله.
شوهرش خیلی مشکل ژنتیکی داشت. آزو اسپرم هم بود. کلا خانواده شوهرش خیلی خیلی مشکل داشتن.
میگفت شوهرم و خودم بشدت از اسپرم اهدایی استقبال کردیم.
چون شوهرم گفته که نمیخوام نسل من ادامه پیدا کنه و میخوام صاحب یه بچه با ژن سالم باشم.

خوب بچه آوردن که از اهدایی بدتره.
منم دیگه فقط یه بار اهدایی رو امتحان میکنم اگه نشد باید بچه بیارم البته من اصلا شوهرم دیگه راضی نیست خودم آمپول بزنم همون یه بارم گفت بار اول و آخرته

چه بدتری داره. الان شرایطش هم بهتر شده.

واسه کسی که اهدا میکنه چه کارایی باید بکنی؟
چه آزمایشهایی باید بده؟
خودش چقدر هزینه میگیره؟
نه نادیا من نمیخوام کسی بفهمه بهزیستی هم که بچه یه روزه نمیده!
ببین 1500-2 ت میگیره
واسه دنر من یه سری آز تیرویید و اف اس اچ و ال اچ و ذخیره تخمک هپاتیت و ایدز و .... نوشت اگه بخوای ژنتیک مینویسه.
یه سونو هم دکتر میکنه قبل پانکچر هم یه تعهد محضری ازشون میگیری و یه فرم بیمارستانو میگیری میبری محضر پر میکنی محضری میکنی میاری بیمارستان.
نه دنگ وفنگی نداره اما باید آدم درستی پیدا کرد که هم امپولاشو به موقع بزنه و هم بعدا بازی درنیاره.
آره خیلیا بعدا ممکنه ادعا کنن مارو اغفال کردن و بیمارستان سواستفاده کرده و ما نمیدونستیم روندش اینطوریه و ......