2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سلام به همگی
لیلا جون ایشالا بهتر باشی عزیزم تا میتونی مایعات بخور
آرو دارو و آمپولا رو که تا حالا زدم تا خدا چی بخواد دیگه
راستی من ماه قبل بهم کلومیفن داد فقط از روز سوم پریود روزی دوتا تا پنج روز
دفعه های قبلم خوردم همین قرص بوده تاحالا متفورمین نخوردم
شاید قویتره که دکتر داده
مراقب خودت باش زود خوب شی
سلام دوستان عزیز
مریم جون دکتر ایمونو برای منم هپارین تجویز کرد وگفت به خاطر اینکه هر وقت خواستم زیاد وکمش بکنم فقط دلیلش همینه
سلکسان دوزش بالاست ولی هپارین رو هر وقت بخوای کم وزیاد میکنی
ببین الان چند تا از بچه ها که باردار هستن یوقتایی دکی بهشون دو تا ونصفی هپارین تجویز میکنه یوقتایی دو تا
دلیلشم نمیدونم فکر کنم خودش میفهمه چرا ؟مثلا موقع لکه بینی میتونه کمش بکنه واگه دل درد واینا باشه بازم زیادش میکنه
امیدوارم تونسته باشم کمک کرده باشم ولی به دکتروتون اعتماد کنید واسترس نداشته باشید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لیلا جونم انشالله خوب میشی حسابی به خودت برس
ببین میتونی بلوط گیر بیاری ؟بعدش پوستشو بکن وبزار توی تابه یکم بو داده بشه وبعدش اسیابش کن که حسابی خرد بشه وبعدش بریز توی ماست ونوش جون کن دیگه دستشویی نمیری

شرایگین جون خدا خاله عزیزتو رحمت کنه دنیا همینه دیگه گریزی نیست
سلام به همه
خوبید؟
لیلا جون بهتر نشدی عزیزم؟ آخی خیلی شرایط سختیه. میدونم.

بچه ها یه شماره موبایلی از دکتر معینی دارن که بهش اس ام اس میدن. تو هم به همون شماره اس بده بتونی راه حلی چیزی ازش بگیری.

اگر بلوط به دردت میخوره من میتونم برات پیدا کنم. محل کارم درخت بلوط هست. فقط نمیدونم چه جوری به دستت برسونم؟

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
بهار جون ایشاله که هر چی به صلاحته همون بشه و صاحب یه بچه سالم بشی .

لیلا جون بهتری یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی سونیا جون که اطلاعاتت رو گفتی . خیلی کمکم میکنه .حداقل به یه جمع بندی می رسم.
نادیا جونم تو در چه حالی؟
شرایگین و نگار و بقیه دوستان براتون آرزوهای خوب خوب دارم.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلااااام دوستای گلم . خوووبین ؟؟؟؟ همتون ماه هستید از همتون ممنونم . نگار جون ، شرایگین جون، نادیا جون ، سونیا جون ، مریم جون ،

من دیشب بعد از این پستم بدترم شدم دیگه داغون شدم . خودمم سر از خود یه قرص ض اسهال دیگه خوردم و شوشو هم چای خشک داد بهم با اب وردم . اون خوب شده فعلا هر چند هنوز هیچی نخوردم . نیومده میدویدم تو دستشویی نمیدونم بخندم یا گریه کنم هههههههههه . صبح چشمام رو باز کردم ششوشو گفت بهتری ساعت 7.5 بود اومدم بگم شکر تهوع گرفتم دویدم اب معده اوردم بالا . اگه اقدام کرده بودم میگفتم نینی دارم دقیقا یاد بارداریم افتادم و خلاصه الان تهوع اومده به جاش . امیدوارم زودتر خوب شم . چقدر خوشحال بودم از اینکه میخوام برم اقدام الان که داغونم . امیدوارم زودتر خوب شم که خودم رو جمع کنم و تقویت کنم . تبمم فعلا کنترل هست . دیشب با کدئین هم بعد از اون همه دفع دوباره رفت بالا اما الان خوبم . بووووووووووووووووووس به همتون
راستی دکتر عمومیه گفت باید بدی ایمونولوژی برات بنویسه تو دفترچت تا بتونی بری بگیری سرم هات رو

بعدشم گفت متفورمین بعید میدونم این بلا رو سرت بیاره . خودمم دیگه مطمئن شدم اخه 2روز بود نخوردم اما خوب نشده بودم اصلا
سلام سلام
خوبین همه؟
لیلا جون چی شده اخه؟!ببین با این وضعیت که نمیشه همین جور خونه بمونی!سرم می خوای.برو یه دکتر داخلی..

من دارم میرم داروخانه هلال احمر..ببینم واسه سرم باید چه کار کرد..عصر هم می خواستم برم مطب دکتر صمدانی..دیگه از همون طرف میرم..
جواب از تیرویید رو گرفتم..tsh شده 0.07 اما t4رفته بالا باید ببینم دکتر چی میگه

وایییییی.بچه ها خونه کناریمون رو دارن تخریب میکنن که بسازن. با بیل مکانیکی و مته و.... یعنی انگار رو ویبره هستیم..زلزله 6 ریشتری..شبا هم که می خوابم از توهم تکون و لرزش بیدار میشم...
سلام مریم گلی . رفتم دیروز زدم . امروز بهترم اما دیگه اشتهام رفتهههه و کمی تهوع دارم . یعنی نباید حرف بزنم . وای از شنبه ما هم شروع میکنیم خونه روووووووووووووووووووووووو . چقدر بده . با زلزله بریم اقدام ههههههههههه
خواهر خودمم شده این گل پسری که مهر دنیا میاد رو . اما من از همون اول استفاده میکنم بدون هیچ تماسی

نه اگه یادتون باشه من هر ماه همینطورم . تهوعم هم به خاطر این هست که عذر میخوام دیشب هر چی خورده بودم با اسهال رفته . میلمم نمیکشه هیچی تو معدم نیست .

نادیا راستی بابت بلوط ممنونم . شما ها همتون خواهرای گلی هستید