|
مشاهده متن کامل بحث +
1158863 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
سلام به همگی لیلا جون ایشالا بهتر باشی عزیزم تا میتونی مایعات بخور آرو دارو و آمپولا رو که تا حالا زدم تا خدا چی بخواد دیگه راستی من ماه قبل بهم کلومیفن داد فقط از روز سوم پریود روزی دوتا تا پنج روز دفعه های قبلم خوردم همین قرص بوده تاحالا متفورمین نخوردم شاید قویتره که دکتر داده مراقب خودت باش زود خوب شی
سلام دوستان عزیز مریم جون دکتر ایمونو برای منم هپارین تجویز کرد وگفت به خاطر اینکه هر وقت خواستم زیاد وکمش بکنم فقط دلیلش همینه سلکسان دوزش بالاست ولی هپارین رو هر وقت بخوای کم وزیاد میکنی ببین الان چند تا از بچه ها که باردار هستن یوقتایی دکی بهشون دو تا ونصفی هپارین تجویز میکنه یوقتایی دو تا دلیلشم نمیدونم فکر کنم خودش میفهمه چرا ؟مثلا موقع لکه بینی میتونه کمش بکنه واگه دل درد واینا باشه بازم زیادش میکنه امیدوارم تونسته باشم کمک کرده باشم ولی به دکتروتون اعتماد کنید واسترس نداشته باشید
بهار جون ایشاله که هر چی به صلاحته همون بشه و صاحب یه بچه سالم بشی .
لیلا جون بهتری یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟ مرسی سونیا جون که اطلاعاتت رو گفتی . خیلی کمکم میکنه .حداقل به یه جمع بندی می رسم. نادیا جونم تو در چه حالی؟ شرایگین و نگار و بقیه دوستان براتون آرزوهای خوب خوب دارم.
سلااااام دوستای گلم . خوووبین ؟؟؟؟ همتون ماه هستید از همتون ممنونم . نگار جون ، شرایگین جون، نادیا جون ، سونیا جون ، مریم جون ،
من دیشب بعد از این پستم بدترم شدم دیگه داغون شدم . خودمم سر از خود یه قرص ض اسهال دیگه خوردم و شوشو هم چای خشک داد بهم با اب وردم . اون خوب شده فعلا هر چند هنوز هیچی نخوردم . نیومده میدویدم تو دستشویی نمیدونم بخندم یا گریه کنم هههههههههه . صبح چشمام رو باز کردم ششوشو گفت بهتری ساعت 7.5 بود اومدم بگم شکر تهوع گرفتم دویدم اب معده اوردم بالا . اگه اقدام کرده بودم میگفتم نینی دارم دقیقا یاد بارداریم افتادم و خلاصه الان تهوع اومده به جاش . امیدوارم زودتر خوب شم . چقدر خوشحال بودم از اینکه میخوام برم اقدام الان که داغونم . امیدوارم زودتر خوب شم که خودم رو جمع کنم و تقویت کنم . تبمم فعلا کنترل هست . دیشب با کدئین هم بعد از اون همه دفع دوباره رفت بالا اما الان خوبم . بووووووووووووووووووس به همتون
من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ نه نادیا خدا نکنه . با این همه تب و اسهااااااااااااااال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ نه کاملا بعیده چون این ماه شوشو گفت نه منم نزاشتم بی ک ا ن د و م ههههههههههههههه انتقام گرفتم
سلام سلام خوبین همه؟ لیلا جون چی شده اخه؟!ببین با این وضعیت که نمیشه همین جور خونه بمونی!سرم می خوای.برو یه دکتر داخلی..
من دارم میرم داروخانه هلال احمر..ببینم واسه سرم باید چه کار کرد..عصر هم می خواستم برم مطب دکتر صمدانی..دیگه از همون طرف میرم.. جواب از تیرویید رو گرفتم..tsh شده 0.07 اما t4رفته بالا باید ببینم دکتر چی میگه
وایییییی.بچه ها خونه کناریمون رو دارن تخریب میکنن که بسازن. با بیل مکانیکی و مته و.... یعنی انگار رو ویبره هستیم..زلزله 6 ریشتری..شبا هم که می خوابم از توهم تکون و لرزش بیدار میشم...
سلام مریم گلی . رفتم دیروز زدم . امروز بهترم اما دیگه اشتهام رفتهههه و کمی تهوع دارم . یعنی نباید حرف بزنم . وای از شنبه ما هم شروع میکنیم خونه روووووووووووووووووووووووو . چقدر بده . با زلزله بریم اقدام ههههههههههه