2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158884 بازدید | 14067 پست
میگه اگه میخوای باید ازاد بخری . جالبیش این هست که خانمه میگفت قاعدتا یکی از بهترین دکتراست کسی که این رو نوشته . کیف کرده بود همیشه کلگزانا هم اون تایید میکنه . اینقدر ناراحت شدههههههههههه . من بدبخت چه کنم ؟؟؟؟ باید هر ماه بیام تهران تاییدیه ؟؟؟؟

آره دیگه لیلا جون
این داروها، مربوط به بیمارای قلبیه.
خوب نمیشه مربوط به بیماران قلبی تأییدش کنن؟
بالاخره یه راهی داره دیگه.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوست جونا خوبین؟ مرسی بابت تبریکا دعام کنید این یکی بمونه
نادیا جون اگه هنوز لکه بینیت تبدیل به خونریزی نشده به نظرم یه آزمایش بده تا خیالت راحت شه بعضیا نزدیکه پریود که میشه تو بارداری لکه بینی دارن ٢،٣ روز منم بار آخر اینطوری بودم
ایشالا همسرتونم زودتر خوب شن عزیزم تا از نگرانی در بیاین
سونیا جون اسمه آمپول g-csf هست از همون داروخونه نزدیکه ابن سینا ٥٢ گرفتم قیافش مثل آمپولای دیگس اما مثل معاینه میریزه داخل رحم میگفت کمک میکنه تا اسپرمو تخمک بهتر ترکیب شنو با میفیت تر باشه و ازین صحبتا
لیلا جون مرسی عزیزم میگی سرم رو بهت نمیدن چون دکتر زنان نوشته پس چه دکتری باید بنویسه؟
نادیا جون چرا سلکسان ٨٠٠٠ که دوزش بیشتره ارزونتره؟ هلال احمر اینقدر تفاوت قیمت داره؟

کلا هر کی میره ابن سینا محاله بدون یکی از این داروها برگرده.
دکتر خودم هم تو کرج به محض اینکه سقط کردم گفت باید بعدیش رو هپارین بزنی.

نگار جون ممنونم
یه روز دیگه صبر میکن اگراومدنی باشه فردا معلوم میشه.

واله من تفاوت قیمتها رو نمیدونم. فقط اطلاعاتی رو که داشتم نوشتم. همین پنجشنبه هم خرید کردم. گفتم شاید بدردتون بخوره. اولین تجربه من در مورد سلکسان بود.
فکر نمیکردم انقدر در مورد این آمپول شنیدم، یه روزی واسه همسرم بخوام بخرم !!!

وای نادیا جون خدا بد نده. من جریان همسرت رو نمی دونستم. مطمئنی اینجا نوشتی؟ ایشاله هر چه زودتر خوب بشه. میگم این دکتر زرنانی ظاهرا از اون دکترهاست که هپارین رو به سلکسان ترجیح میده. چون به من هم گفت دوبار هپارین ولی معینی گفت یه بار سلکسان. قاعدتا نباید فرقی کنه ولی میبینم که یه سری از پزشکها هپارین رو توصیه میکنن. نمی دونم چرا واقعا. هیچ کسی هم نیست که یه جواب درست حسابی بده به آدم.
منم سری دوم بارداری 2 سه روزی همش لکه بینی تقریبا زیاد داشتم. اولش که فکر کردم پریود شدم که بعدش دیدم که قطع شد و یه هفته بعدش هم بیبی مثبت شد.
لیلا جون پرسو جو کن حتما یه راهی داره برای تائید و گرفتنش با بیمه.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین

سلام مریم جان
من تو همون پست راجع به همسرم هم نوشتم تجربیاتم رو تو این راه!

چون سلکسان گیر نمیومد و من تو خونه هپارین داشتم، از دکتر داروساز سوال کردم نمیشه به جاش هپارین بزنه. گفت نه واسه اینکه اثر هپارین از سلکسان طولانی مدت تره. یعنی اینکه سلکسان اثرش سریعتره ولی هپارین مثل قرص وارفارین اثرش کندتره و مثلا بعد از یه هفته نشون میده. چون به شوهرم قرص وارفارین هم داده بود دکترش.

البته به زبان خودش (پزشکی) گفت و من هم برداشتم رو بهش گفتم گفت درست میگی.

مریم جون ببین منم سری قبلی دکتر اهوازم گفت سلکسان مطمئنتر هست . مشکل سنجش پلاکت نداره . زدنش بسیار راحتتر و از لحاظ روحی برای بیمار بسیار مناسب تر . اون به هم سلکسان میده که معینی هم داد . منم ترجیح میدم روزی 1 بار سوراخ شم هههههههههههههههه