2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158884 بازدید | 14067 پست
سلام به همتون
نگار جون مبارک باشه اساسی. انشاله که بدون هیچ مشکلی تا‌آخرش بری و نی نی نازتو بغل کنی.

مریم جان اصلا تزریق، ترس نداره. من قبلا هپارین رو میدادم به همسرم که برام بزنه. دیروز همسرم که حالا دیگه اون سلکسانی شده خواب بود و وقت آمپولش. بیدارش کردم گفت فعلا نه خوابم میاد. دیدم فرصت خوبیه که من خودمو امتحان کنم.
تزریق رو انجام دادم خیلی خیلی راحت تر از اونیه که فکر میکردم. تازه سلکسان یه محافظ سوزن هم داره که انگار بهت آرامش روحی میده که کارت رو درست انجام دادی. وقتی کارت تموم شد محافظ میاد بیرون و سوزن براحتی خارج میشه از پوستت. پس ترس رو بزار کنار که همین هم میشه برات یه مسأله.

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
در مورد تصمیم هم باید برم پیش دکتر عارفی.
ولی امید داشتم که تست جدید همسرم رو ببرم که متأسفانه بدلیل بیماریش نتونست بره آزمایش بده. فعلا که همه چی به هم پیچیده. امروز هم که پریود شدم با دو روز زودتر. که تا حالا سابقه نداشته.
شنبه میرم پیش عارفی که اگر میکرو رو تأیید کرد سیکلش رو شروع کنم.
فردا هم نوبت دکتر آیتی داشتیم که متآسفانه از بین میره چون آزمایش اسپرم باید میگرفتیم و میرفتیم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستی بچه ها من خیلی علامت داشتم که پریود شدم.
درد و سنگیی سینه، تهوع، حساسیت به بو
شاید باورتون نشه که دیروز دیگه مطمئن شده بودم. دل و روده ام داشت میومد بالا. عین باردارهای قبلی.

سلام نادیا جوووونم خووووبیییییییییییی؟؟؟ بمیرم شوشو مگه چی شده ؟؟؟؟؟؟؟؟// بلا دوره انشالله . امروزم میتونید نمونه بدید فردا جواب میدن بهتون باور کن . انشالله که خیرهههههههههههههه یعنی ممکنه باردار بوده باشی ؟؟؟؟؟ عزیزمیییییییییی بووووس

والله من متفورمین شروع کردم افتادم به تب شدییییید روز عید فطر بردنم بیمارستان هیچ دلیلی پیدا نشد گفتن حتما التهاب میروسی . اتفاقی قرصم یادم رفت فرداش عالی عالی بودم . اما دوباره از روزی که خوردم عذر میخوام اسهاااال و تب و بدن درد که قاعدتا از کم ابی بدنم هست . البته همش اسهال ندارم تا یه چیزی میخورم دل پیچم شروع میشه اما من تب داغونم کرده . احتمالا 2روز نخورم ببینم خوب میشم یا نه . شاید یه درد دیگه دارم . البته تو سایت خوندم از بچه ها
لکه بینی دارم لیلا جون. بعضی ماهها اینطوری میشم.

قرص چی خوردی این طوری شد؟ متفورمین؟
خوب یه باردیگه قطع کن ببین اگر درست شدی، با دکتر تماس بگیر.

نوشته بودم که شوهرم چهارشنبه از پادرد شدید رفت دکتر. سونو داپلر انجام داد و گفت که خون تو پات لخته شده.
حالا داره سلکسان میزنه و دو روز تعطیلی رو خوابید در حالی که باید بیشتر میخوابید ولی نتونست.

حساسیت دارویی برای هر کسی متفاوته.
منم برداشت خودم از بیماری شوهرم، داروهایی که دکتر بهش داده.
دکتر گفت یکی ازقرصهاش چون هورمونیه احتمال این که ایجاد لخته خون کرده باشه هست.

نه دیگه از بی بی چک بدم میاد.
شایدم چیزی نباشه. صبر میکنم تا ببینم چی میشه؟

من اگر ایندفعه هم باردار بشم دیگه بی بی چک نمیزارم. دیگه دلم از دستش خونه !!!

راستی قیمت سلکسان 8000 رو من اشتباها نوشته بودم بسته دوتاییش 14 تومن.
درستش اینه هر دونه اش 14000 تومن که 30% با بیمه تأمین اجتماعی کسر میشه یعنی میشه 9800 تومن.
ولی نمیدونم چرا روی بسته اش (مقواش) نوشته 32000 تومن. ازاین سردرنیاوردم.
من از هلال احمر خریدم.

او ماااااااااااااااااااای گاد یعنی هر بسته دوتاییش رو 19600 میخری با بیمه ؟؟؟؟؟ پس منم 6000 رو باید فکر کنم 15-16 تومنی بخرم هههه بدبخت شدیمممممممممم

نادیا جون اگه نینی باشه بهتره دارو شروع کنی ازاین لحاظ اگر نه هر وقت اومد خش اومد بووووووووووس

والله هر چی میخورم خود معینی داده بهم . الان تب ندارم ولی سر درد و بدن درد و یه چیزی بخورم سریع دستشویی پسش میدم ههههههههههههه البته شرمنده و بلانسبتتون
حتما قیمت قدیم هست نادیا جون

بچههاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به من سرم ندادن باورم نمیشه . گفت ازادش شده 3تا دونش 1570000 . شوهر خواهرم رفت تایید کنه خانمه اونجا گفت دکترت عالیه که این رو نوشته اما بهش بخش نامه نشون داده که به مبحث زنان تعلق نداره و نباید تایید شه مگه میشههههههههههههههههههههههههه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟