2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
باران جون خودمم از اون آدماییم که از آمپول به شدت میترسم الان با اینکه 1 ماه و نیمه دکتر اجازه بارداری داده از ترسم هنوز کاری نکردم سن منم داره میره بالا ولی باید بالاخره از یه جا شروع کنیم چاره ای نداریم :( ولی خوب خدا رو شکر که حداقل باردار میشیم خیلی ها حسرت باردار شدن دارن چون اصلا بدنشون این اجازه رو هم نمیده
سلام به همگی خوبین؟
لیلا جون خوبی؟ مرسی منم خوبم
راستش آزمایش بارداریم مثبت شد امروز رفتم ابن سینا کلینیک بارداریش
برام پردنیزولون روزی یکی و آمپولای پروژسترون روزی یکی به اضافه سلکسان ٤٠ میل نوشت
میخواست هپارین بنویسه گفتم فرقی داره؟ گفت بعضی دکترا قبول دارن که بهتره اما من ٩٠ درصد به خاطر اینکه باید یه بار تو روز برم و بزنم گفتم اینو بنویسه خودم که جرات زدن ندارم روزی دوبارم کلی پله برم بالا پایین سخت بود خلاصه این از برنامه من
آمپولارم یه داروخانه نزدیکه ابن سینا هست تو زیر زمینه ٣٠ تارو که دکتر نوشته بود بهم داد
فقط آمپول پروژسترونا که ایرانیم هست از ٣٠ تا دونه گفت ١٠ تا بیشتر ندارم خیلی نایابه اتفاقا خود دکتر بهم گفت بجاش شیاف بدم آمپولا جای تزریقش اینام بعدا خیلی دردناک میشه اما نخندینا تا حالا شیاف استفاده نکردم گفتم بلد نیستم حالا ٢ هفته دیکه نوبت زده برام شاید بگم شیاف بنویسه
التماس دعا از همتون منم لایق باشم دعا میکنم ایشالا یکی یکی با خبرای خوب بیاین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگار جونم خوش خبر باشی دوستم. خیلی خیلی برات خوشحالم..........آخیش یکی یه خبر خوب داد.......... الهی الهی که 9 ماه بهت بچسبه و صحیح و سالم بپره تو بغلت. 120 سال هم کنار هم خوش و خرم باشین. خیلی خوشحال شدم.
نگار جون آمپولها رو چند گرفتی؟
یک کم اطلاعات بده. مثلا آخرین پریت کی بوده؟ پیش کدوم دکتر رفتی؟ اگر اشتباه نکنم دومین ماه اقدامت بودی.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سارا بانو و مریم جون مرسی
سارا جون ترسو بذار کنار بسپارش به خدا ایشالا زودی خبر خوب بدی
مریم جون بله ماه دوم اقدام بود دفعه قبل بهم کلومفین داد سونو روز ١٢ انجام داد بهم آمپول hcg داد یه آمپولم داخل رحمی تزریق کرد رفتم آزمایش منفی بود گفت این ماه دارو نمیده تا ماه بعد که دوباره برم اگه جوابم مثبت نبود دارو بده که این بار مثبت شد
آمپولارو آزاد دونه ای ١٨ هست البته به من ٤٠ میل داده با دفترچه یا ١٢ حساب کرد یا ١٣ متوجه نشدم درست
الان ٤ هفته و ٤ روزه که زود بود برای ٣ شهریورم دوباره نوبت زد برا سونو اینا
خودمم گفتم دکتر گفته بود ویتامین د٣ با تیروویدم چک شه که این دو تا آزمایشم امروز انجام دادم تا سوم که نوبت دارم نشون بدم
دکترش هم دکتر ارجمند تیموری بود حالا نمیدونم اینجام مثل کلینیک زنان هر روز یه دکتره یا همین دکترس فقط من پنج شنبه که فهمیدم میخواستم برم تعطیل بودن خودش دیگه امروز نوبت داد
اگه چیزی بود بگو جواب بدم عزیزم
سلام دوستیا خوبین
نگار جون مبارکه عزیزم
انشالله بارداری بی خطری داشته باشی واین سری نینی سفت بهت بچسبه وبه سلامتی بیاد توی بغلت عزیزم هورااااااااااااااااااااااااااااااااا مامان جدید
مبارکهههههههههههههههههههه
دوستیا من این ماه باردار نشدم ولی این ماه رو کلومیفن وتاموکسیفن دارم میخورم روز 12 هم باید برم سونو

فکر کنم این ماه خیلی اقدامی داریم

لیلا جون پی تصمیم گرفتی سرم رو زودتر بری یگیری ؟کار خوبی میکنی دیگه خیالت راحت میشه
خدا شکر . بچه ها نگار جون که باردار شد یه انرژی خوبی وارد تاپیکمون شد. ایشاله برای همگیمون این روزها بیاد.
نگار جون مرسی از اطلاعاتی که دادی. به سلامتی همون سوم شهریور که بری صدای قلبش هم میشنوی و میای اینجا با هم جشن میگیریم. خیلی مراقب خودت باش گلم.
سونیا جون تو از کیت تخمکگذاری استفاده میکنی یا نه؟ من سری پیش ماه چهارم بود که باردار شدم. سه ماه قبلش یه شب درمیون رابطه داشتم ولی ماه چهارم که کیت گذاشتم دیدم زمان تخمک گذاریم یه 5 روزی با اون چی که فک میکردم فرق داشت. همون ماه هم باردار شدم. میگم برای اینکه زودتر باردار بشی میتونی ازش استفاده کنی . شانس بارداری رو زیاد میکنه.
این ماه که تقریبا بیشتر بچه ها میرن اقدام. خدایا خودت کمکمون کن . موقعی بهمون از فرشته هات بده که برامون سالم بمونه و دنیا بیاد و یه عمر شاد و خوشبخت باشه. امین
نادیا و بهار بیاین ببینم چکارا کردین؟ نادیا تصمیم گرفتی بری ivf یا نه؟
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلااااااااااااااااااااام . خووووووووووووووووووووووبیییییییییییییییین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

دسسسسسسسسسسسسسسسست سووووووووووووووووووووووووووووت مبارررررررررررررررررررررررررررررکهههههههههههههههههه . نگار جون به سلامتی عزیزم . هورااااااااااااااااااااااااااا ما هم یه مامان جدید داریم و یه خبر خوووووب . خیلی خیلی خوشحالم گلم . بوووووس . الهی که این بار 9 ماه بهت بچسبه . به راحتی بیاد بغل مامان نازنینش

باران جون شاید یکم تند نوشته باشم اما گاهی وقتی احساساتمون و درموندگیمون لبریز میشه واجبه . من بداخلاق نیستم اما چون خودم گاهی نیاز دارم به تو هم ابنطور گفتم . ببین اگه اقدام کردی بسپار به خدا . اونی که راه رو برات نمایان کنه هموارشم میکنه . بووووووس . امیدوارم چند وقت دیگه وقتی با دلی قرص اقدام کردی سریعا بیای بگی مامان شدی
فدای سرت سونیا جون . عزیز دلم امیدوارم بیش از این ناز نکنه دیگه ادم طاقتش کم میشه اما امیدوارم هر وقت اومد برای همیشه بیادش بووووووووووووووووووووس هورااااااااااااااا

مریم جون من کلا از روز 10 تا 24 میرم اقدام با اینکه تخمکگذاریم روز 18 هست . من کار ندارم به ترشح و روزش و ..... بهتر هست . الهی مه شماها هم این ماه خوش خبر باشید منم که نینیم رو میکشم اه نیاد . اما خووووب الان خودم مرده محرکم .

میخوام بگم نمیخورم اخه اینطوری خیلی ضعیف میشم . چی میمونه که باردار شم ؟؟؟!!!!
مریم بعدا پیدا میکنم برات لیست رو . الان باور کن حالم افتضاحه ببخشید عزیز

نگار بازم شکررررررررررررررررررررررررررررررررر خداااا . دلتون قرص باشه بچه ها . توکل محکمی داشته باشید و تا تهش برید انشالله