|
مشاهده متن کامل بحث +
1158890 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
مریم جون فکر میکنی اولش سخته زدنش ولی بعدش راحته منم برای اولین بار که هپارین زدم امپولو توی دستم شکوندم وکلی واسه خودم گریه کردم چون خیلی خون میومد بعدش دیگه رله شد
شرایگین جون انشالله زود خوب میشی حسابی به خودت برس تا میتونی مایعات بخور
سلام به همه خانمای گل منتظر من دوست سونیا و لیلا هستمممممممم
لیلا جون خدا رو شکر که همه چیز خوب بوده و اقدامی شده انشالا همون ماه اول مامان گلی بشی
سونیا جوونم فکر کنم دیگه از این به بعد باید بیام اینجا باهات حرف بزنم کلوبمون شده کلوب ارواح دیگه همه رفتن دنبال کارشون کسی سراغی از ما نمیگیره منم پریم هنوز نیومده .. امشب رفتم آمپول پروژسترون زدم فرداشبم باید یکی دیگه بزنم دکیم گفت تا یکی دو هفته دیگه میادش راستی گفت چون این ماه تخمک گذاری نکردی و یکمی تنبلی تخمدان گرفتی واسه همین پریودم نمیاد
سلام به همتون عید همتون مبارک و طاعات و عباداتتون قبول باشه
بچه ها من بخاطر مشکلی که برای همسرم بوجود اومد دیروز هلال احمر بودم و کلگزان یا همون سلکسان رو از اونجا خریدم بسته ای 14 هزار تومن. هیچ جا هم پیدا نمیشد. البته من دنبال 8000 بودم نمیدونم برای شماها چه دوزی تجویز میشه؟ 4000 بود تو داروخانه های شبانه روزی. امیدوارم تا زمان مثبت شدن آزمایشهای شما همه چیز روبراه بشه و دارو ارزون و فراوون بشه. من که گریه ام گرفته بود از کمیابی این دارو. برای همسر منم دعا کنید این روز عزیز.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
راستی یه چیز دیگه دستگیرم شد گفتم بهتون بگم چون سلکسان گیرم نمیومد از دکتر داروساز سوال کردم میشه بجاش هپارین تزریق بشه؟ گفت نه بدلیل اینکه زمان اثر هپارین خیلی بیشتر از سلکسانه و سلکسان اثرش فوریه البته به زبون پزشکی گفت و من برداشتم این بود که تأییدش کرد.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
سلااااااااااام خوبین ؟؟؟؟ نادیا کی نوبت داری که تکلیف روشن بشه انشالله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بببین من ابادام رفتم گفت 6000 داریم اما سرم نیست باید برم اهوار بخرم . ببینم گیر میادش یا نه . دکتر معینی گفت اگه 6000 نبود و 4000 بود روزی 1.5 بزن فقط استریل بودنش رو رعایت کن . تو هم اگه گیرت نیومد دو تا 4000 بزن گلم
سلام دوستیا خوبین نادیا جون انشالله همسرت به زودی زود سلامتیشو بدست بیاره عزیزم
باران جون توکلت به خدا باشه >هپارین خیلی قیمتش پایینتره خوب دکتر که بهت گفته با هپارین هم مشگلت حل میشه در ضمن ما به خاطر نینی به ترسهامونم هم غلبه میکنیم پس فقط به این فکر کن که بااین امپولها یه نینی سالم وناز نازی میاد توی بغلت اونوقت ترس از امپول هم از بین میره