2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام دوستیا خوبین
خوب خدا رو شکر که لیلا جون شما هم میری اقدام انشالله با اولین اقدام مامان گلی میشی
دکی به منم ویتامین دی داد وگفت ماهی یدونه بخور
ولی من ویتامین دیم مشگلی نداره واز رنجشم یکم بالاتره
لیلا جون پس دکتر بهت پردنیزولون نداد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟فقط گفت به محض باردرای بیاد بخوری

انشالله شهریوز همه اقدامیا مامان بشن
فرشته جون خیلی خوبه که به سرم احتیاجی نداری وفقط با پردنیزولون مشگلت حل میشه توکلت به خدا باشه
یعنی دکتر بهت گفت پردنیزولون رو توی اقدام هم بخوری یا بعد از باردرای ؟؟؟؟؟؟؟
چقدر دکترا تجویزاشون با هم فرق میکنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای خدا به دادمون برسه با این هزینه ها
خدایا خودت کمکمون کن که نتیجه بگیریم

دوستان پس این ماه همه باهم پیش به سوی اقدام
چقدر خوب میشه همه بیایم همینجا از نینیهامون تعریف کنیم
سلام به دوستای خوبم
خیلی خوشحالم که همگی تون با خبرهای خوب اومدید. دعا می کنم که به زودی زود همه تون بهترین جواب ها رو بگیرید و نی نی های نازتون رو در آغوش بگیرید.
آزمایش های من که هجدهم شهریور آماده می شه. تا اون موقع باید صبر کنم.
سلام..خوبین همه؟

لیلا جون داروهامون شبیه همه.فقط اینکه من پردنیزولون ندارم.متفورمین چند تا داده؟

مریم جون قربونت.ببین فعلا 5تا فرگمین گیر اومده و بازم قراره پیدا کنن.راستش اصلا نمیدونم قیمت و ... بابام پیگیرش بوده.
سلام
شرایگین جون خوش اومدی. استراحت کن به همراهش عسل و آبلیمو با آب گرم زیاد بخور تا زودتر خوب شی. آره فعلا هممون اقدامی شدیم.
مریم گلی جون آخه اینطوری که خیلی سخته بخوای دونه دونه پیدا کنی. صحبت 9 ماه آمپول زدنه. خدا کنه جلوی وارداتش برداشته شه و فراوون بشه.
بچه ها مامانم انسولین مصرف میکنه. چند روز پیش بهش گفتم بزار من برات بزنم تا ترسم بریزه و یاد بگیرم بعدا آمپولم رو میخوام خودم بزنم بتونم.چشمتون روز بد نبینه. سوزن سرنگ رو که دیدم دست و پام شل شد. داشتم بیهوش میشدم. خدا به دادم برسه. به هیچ عنوان فکر نکنم قدرت اینو داشته باشم بخوام خودم تزریق کنم. من خیلی از آمپول میترسم. اصلا نمی تونم به سوزنش نگاه کنم بعدشم آخه چرا اینقدر گرونه .... همه پس انداز خرید وسایل بچمو باید بدم آمپول بزنم که آخه گناه داریم ما به خدا هیچ وقت فکر نمی کردم برای اقدام به بارداری عزا بگیرم. دلم خیلی غصه داره
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلاااااااااااااااااام خووووبین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من با موبایل لعنتیمم نمیتونستم بیام نت تا الان که اومدم خونمووووون . شرمندم

از همتونننن بی نهیات ممنووووونم انشالله همه با هم تا سال دیگه مامانیییییییییییییییم . بوووووووووووووووووس

سونیا جون نه الان نداد بهم گفت به محض بارداری شروع کن به خوردن .

بچه ها خیل یذکتر رد که سقط مکرری ها باااااااااید به محض مثبت شدن ازمایش داروهاشونو شروع کنن . معطل نکنن اصلا

بچه ها چرا به من پردنی دادههههههههههههههه ؟؟؟؟ من گفتم سرم بزنم که این لعنتی رو نخورم نه هر دوش باه هم . اینقدر شلوووووغ بود که من از 9.5 تا 2.5 نشسته بودم اونجا تا نوبتم شد . داغون شدییییییییییییم بعدشم حوصله نداشت اصلا
مریم گلی جون اره کلگزان من اینجا پرسیدم با بیمه شده هر جعبش 12000 تومان . ازادش 18000 تومان

بچه هاااااااااااااااااااا من سرمم رو تو دفترچم نوشت و بقیه رو تو برگه . گفت برو یه دکتر زنان برای بارداریت بیاب که اینا رو به محض بارداریت برات بنویسهههههههه که بگیری و بیمه هم تایید کنه اما سرم رو خودش نوشته و تاریخم زنده . من چه کنمممممممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟