2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
مریم جون ومریم گلی جون انشالله به سلامتی برید اقدام وبا اولین اقدام نینی بیاد توی دلتون
چه خوب همدیگرو دیید لابد با هم خیلی حرف زدید
مریم جون راستی دوز لولوتیروکسینت چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

لیلا جون انشالله فردا خوش خبر باشی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام
سونیا جون دوز قرص لئوتیروکسین 1 دونه در روزه غیر از جمعه ها. اتفاقا نشد خیلی با هم گفتمان کنیم چون من ویزیت شده بودم که مریم گلی جون اومد.یه ده دقیقه ای بیشتر پیش هم نبودیم.
ایشاله به زودی با هم باردار بشیم و جشن بگیریم
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام دوستای گلم

من با کلی تاخیر اومدم

شنبه ابن سینا پیش زرنانی وقت داشتم.برای جواب نهایی آزمایشاتم.مشکلم فقط ایمنی هست.و بهم پردنیزولون و آسپرین داد و گفت که ویتامین3 dهم پایینه و هفته ای یه دونه د3 داد و روزی یه دونه کلسیم.

راستش فهمید که چه قدر استرس دارم کلی بهم امیدواری داد و در مورد سرم هم باهاش صحبت کردم و گفت از اونجایی که هیچ مشکل دیگه ای نداری و جوون هستی من نظرم اینه که اصلا به سرم نیازی تداری و با این داروها 70"80 درصد به بالا بارداری موفقی داری و اصلا به سرم فکر نکن حالا هگر بخوای الکی شوهرت و تو خرج بندازی اون بحثش جداست.

این داروها برای 2 ماهه و معینی هم اول آیان یهم وقت داد خیلی دیره ولی انشاالله یعد ماه رمضون شروع می کنم به خوردن داروها که دیگه تا اون موقع وقتم برای معینی میرسه.

من هنوز یه اینترنت دسترسی ندارم و هر وقت میام خونه مامان و بابا میتونم سر بزنم.

این هم از گزارش من .
همیشه به یادتون هستم.
بوووووووووووووووس.
التماس دعا
آن سوی نگرانیها همیشه خدایی هست که داشتنش جبران همه نداشتنهاست.
سلام به روی ماه همتون.خوبین ؟

مریم گلی جون خوش آمدی عزیزم بووووس و مریم جون خوشبختمممممم با شوشویت ما چاکرتیمممممم

آخ جون ما هم اقدامی شدیم . معینی دیدشون شکر خدا کاریوتایپ نرمال بود و ژن های ترومبوفیلیم ایراد داشت که گفت باید فرگمین بزنی ، که گیرم نمیاد و چندنفر رو پیش توگه فرستادم که اونم گفته نیست / نمیدونسته رفاقاااموووون بودن ههههههه\ خلاصه گفت شروع کن اقدام و ویتامین د3 ،فولیک اسید 5، آسآ 80 و متفورمین بخور . به محض بارداری 3تاسرم و پروژسترون و پردنیزولون و کلگزان 60 اگه گیرم نیومد که باطد 1.5 40 بزنی . اینم شرح مااااااا

فرشته جون خوشحاااالم انشالله همه بچه ها بیان اقدام و موفق باشن
سلام لیلا جون. خدا رو شکر. هوووووووووووووورراااااااااااااااااااااااااااااااااا.
به جمع اقدامیون خوش اومدی.
به منم گفت دوتا تو هفته. ولی مال من پایین رنج بود. اگر مال تو نرماله همون یه دونه رو هر هفته بخور. بیشترش مسمومیت میاره. منم 3 هفته دو تا خوردم ولی بعد هفته ای یه دونه کردم.
معینی به من نگفت کلگزان چند باید بزنم. ایشاله باردار شدم یادم باشه بگم یه وقتی کم برام ننویسه.
بچه ها خیلی دلم میخواد الان قیمت هپارین رو با کلگزان مقایسه کنم. شما میدونید قیمتشون چنده البته با تامین اجتماعی؟
سلام بچه ها
لیلا جون خوشحالم برات عزیزم
خوب دیگه پسسسسسسسسسسسسسسسسسس
به سلامتی همه با هم صاحب نی نی های سالم و خوشگل میشیم

مریم جون قربونت عزیزم ...پس اینجا کلوپ جنوبی ها شده دیگه...

لیلا جون یعنی کلگزان دونه ای 13000؟هر جعبه اش دو تاس..خوب اینکه خیلی گرونه!شاید هر جعبه اینقدر باشه عینی هر دو تاش؟!!

من دنبال فرگمینم..فعلا یه چند دونه ای گیر اوردم..ببینم چی میشه!
وای خدا چقدر گرونه.............. خدا رحم کنه. من بیمه تکمیلی دارم . نمیدونم شامل آمپول میشه یا نه. روم نمیشه از همکارهای امور بیمه شرکتمون بپرسم.
مریم گلی جان من عاشق جنوبم. هم مردمش رو دوست دارم هم شهرهای جنوب. میگم یعنی از الان میخوای چندتا چندتا فرگمین بخری؟ تاریخ مصرفش چطوریه. تقریبا 200 تا میخوای برای کل بارداری. راستی قیمت اون چطوره؟
سلام به همگی بچه ها من یه مدت خونه مادربزرگم بودم الانم 3روزه مریضم نتونستم بیام اینجا ببخشید یه سرمای وحشتناکی خوردم که نگو.لیلا جون خیلی خوشحالم که هیچ مشکلی نبود و میری اقدام حالا از کی میری اقدام؟مریم و مریم گلی جون شما چطورین در چه حالین پست هاتون خوندم ایشاله تو همه مراحل زندگیتون موفق باشین
خدایا دوستت دارم