2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
اره عزیزم من الان 4 ماهه دارم داروهامو میخورم پردنیزولون ولووتیروکسین واسپرین وفولیک اسید
وب محض بارداری هپارین روز یدو بار وای وی ایجی وخدا میدونه شیاف و اینام توشون باشه یا نه؟
فکر کنم فردا دکتر معینی بهت پردنی بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معینی بهم گفت با پردنی امتحان کن اگه دوباره سقط شد آی وی آی جی ، من و شوشو گفتیم نه این بار آخری هست که امتحان میکنیم و گفت گرون هستاااااااااااااا ، شوشو گفت من همه رو به جون خریدم که اومدم تا اینجا اگرنه اهوازم گفتن بزار باردار شی تا یکیش بمونه . اونم گفت باشه سرم میدم

منطورم کمک باروری بود جیگر

نمیدوونم به من کلومیفن میده یا نه . بهش گفتم من 3تا بارداری قبلیم شبی 3 تا کلومیفن میخوردم . اخه من تخمکگذاریم روز 21 به بعد هست کم پیش میاد زودتر . دکتر اهوازم میگه تخمک دیگه پیر میشه تا اون روز و به درد بارداری نمیخوره . نمیدونم درسته یا نه

بارداری اخرم کیست 4سانتی داشتم که گفت فولیکولار هست فدای سرت برو اقدام . منم رفتم راستم میگه از ماه 2 گفت از بین رفته . کیستی که با دارو بزنی خودس میره اگه پری شی با پری میره اگرم نه تو بارداری خودش حذف میشه

به خاطر این هست که رشد فولیکولای خودت رو با دارو بسنجن عزیزم . من نه فقط روز 14 ازم میگرفت سونو رو
من تا حالا سونو نرفته بودم برای بارداری
ولی خوب حتما دکی اینجوری صلاح میدونه امید به خدا
لیلا جونم انشالله فردا خوش خبر باشی
مواظب خودت باش خانم گلی بای وبووووووووووووووووووووووووووووووس