|
مشاهده متن کامل بحث +
1158890 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
معینی بهم گفت با پردنی امتحان کن اگه دوباره سقط شد آی وی آی جی ، من و شوشو گفتیم نه این بار آخری هست که امتحان میکنیم و گفت گرون هستاااااااااااااا ، شوشو گفت من همه رو به جون خریدم که اومدم تا اینجا اگرنه اهوازم گفتن بزار باردار شی تا یکیش بمونه . اونم گفت باشه سرم میدم
نمیدوونم به من کلومیفن میده یا نه . بهش گفتم من 3تا بارداری قبلیم شبی 3 تا کلومیفن میخوردم . اخه من تخمکگذاریم روز 21 به بعد هست کم پیش میاد زودتر . دکتر اهوازم میگه تخمک دیگه پیر میشه تا اون روز و به درد بارداری نمیخوره . نمیدونم درسته یا نه
هههههههههههههههههههههههههه حالا گرفتم بهم گفت بیا بهت کلومیفن وتاموکسیفت بدم وسونو روز اول پری وروز 12 سیکل نمیدونم این چه صیغه ایه راستی با کلومیفن کیست نمیوردی
بارداری اخرم کیست 4سانتی داشتم که گفت فولیکولار هست فدای سرت برو اقدام . منم رفتم راستم میگه از ماه 2 گفت از بین رفته . کیستی که با دارو بزنی خودس میره اگه پری شی با پری میره اگرم نه تو بارداری خودش حذف میشه
به خاطر این هست که رشد فولیکولای خودت رو با دارو بسنجن عزیزم . من نه فقط روز 14 ازم میگرفت سونو رو
من تا حالا سونو نرفته بودم برای بارداری ولی خوب حتما دکی اینجوری صلاح میدونه امید به خدا لیلا جونم انشالله فردا خوش خبر باشی مواظب خودت باش خانم گلی بای وبووووووووووووووووووووووووووووووس
سلام گلم . خوبی ؟؟؟ بهار جون فرگمین قوی تر هست اما دوزش رو نمیدونیم . توضیح دقیق ترش رو بعدا دوستمون که دیروز نوبت دکتر خون داشته میاد میگه بعدا بیا بخون