2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بچه ها من از امروز به مدت 1هفته باید برم پیش مامانبزرگم باشم بعد از فوت خالم همه تقسیم بندی میکنیم و پیشش میمونیم هم پیره و مریض هم خیلی بیتابی میکنه این هفته نوبت منه تا هفته دیگه نمیتونم بیام نت دلم براتون تنگ میشه امشب یهدتون نره واسم دعا کنین
خدایا دوستت دارم
هههههههههههههههههه سلام مریم گلی خوبی ؟؟؟ نادیا ؟؟؟ شرایگین ؟؟؟ همه دوستای گلم . خوبین ؟؟؟

امروز هر کار کردم این تاپیک باز نشد . تا پیغام خصوصی به مریم گلی دادم باز شد. ترسیییییییییییییییییییید
مرسی لیلا جون خودت خوبی کی میای تهران پیش معینی نوبت داری یا عارفی؟ایشاله که زودی حامله بشی تا ما هم خوشحال شیم اگه بچه های اینجا نینی دار شن همه ما امیدوار میشیم که نوبت ما هم نزدیکه.هروقت از خونه مامانبزرگم اومدم میام نت و پست میذارم. هنوز شوشو نیومده منو ببره خونه مادربزرگم 1ساعته حاضرم اههههههههههه خیسه عرق شدم اینم از مردا یه کاری میخوان بکنن ادمو زجر میدن
خدایا دوستت دارم
سلاااام دوبارهههههههههه

من رفتم آزمایشای دکتر غددم رو گرفتم که شنبه باید ببرم اهواز ، tsh شکر خدا از 4.4 کم شده و شده 1.5 با همون نصفی لووتیروکسین . iga هم داده بودم واسه سرم ه توی رنج نرمال قرار دارم . باقیشم کهآنزیم های کبدی بوده سالم هست شکر خدا .