2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158832 بازدید | 14067 پست
ببین ایعکس اینا هر دوشون باید کلگزان بزنن تو بارداری . اما مال تو و مریم گلی با هم فرق داره . ببین یا اوضاعت بهتره یا اینکه ارو نیاز نداری انشالله . سارا بانو فکر کنم همش مورد داره عزییییییییییزم . منم هفته دیگه میفهمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نادیا جون این هتروزیگوت و هموزیگوتا یعنی غلظت خون

باید امپول بزنی از خانواده هپارین

یعنی یکی از این سه تا:

هپارین(ایرانی) معمولا روزی دوتا میدن اما عارفی میگه روزی سه تا
کلگزان(خارجی) روزی یکی
فرگمین(خارجی) نمی دونم روزی چند تاس اما میدونم که الان خیلی بد گیر میاد و نظر دکتر معینی هم به اینه

من توی دو حاملگی کلگزا ن زدم اما نشد
حالا باید یا فرگمین بزنم یا مثلا روزی دوتا کلگزان
سلام مریم گلی و نادیا و لیلا جون اگه فقط اسم شما رو میبرم چون فعلا شماها تو بحث هستین.امشب همتون دعا میکنم اخرین شب قدره امشب میگنننننننن دعا در حق همدیگه قبول میشه برام دعا کنین من روحیم داغونه کمر خانوادم شکسته شده از غم خالم برای همه ما دعا کنین اروم شیم داغش اتیشمون زد.مرسی ببخشید انقدر ناراحتتون میکنم برای منم دعا کنین زودتر نینی دار بشم و نینی من باعث خوشحالی من و خانوادم بشه.و همه رو از غم خالم دور کنه میترسم انقدر خانوادم غصه میخورن دق کنن باز هم از دعای شما ممنونمممممممممم بووووووووس
خدایا دوستت دارم
حتما شرایگین جان حتما.
انشاله که صاحب نی نی هم میشی دخترکم ناراحت نباش.
راستی آخرین شب نیست ها. دومین شبه. ولی انشاله تو همین امشب حاجتت رو میگیری.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.