|
مشاهده متن کامل بحث +
1158832 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
ببین ایعکس اینا هر دوشون باید کلگزان بزنن تو بارداری . اما مال تو و مریم گلی با هم فرق داره . ببین یا اوضاعت بهتره یا اینکه ارو نیاز نداری انشالله . سارا بانو فکر کنم همش مورد داره عزییییییییییزم . منم هفته دیگه میفهمم
هپارین(ایرانی) معمولا روزی دوتا میدن اما عارفی میگه روزی سه تا کلگزان(خارجی) روزی یکی فرگمین(خارجی) نمی دونم روزی چند تاس اما میدونم که الان خیلی بد گیر میاد و نظر دکتر معینی هم به اینه
من توی دو حاملگی کلگزا ن زدم اما نشد حالا باید یا فرگمین بزنم یا مثلا روزی دوتا کلگزان
سلام مریم گلی و نادیا و لیلا جون اگه فقط اسم شما رو میبرم چون فعلا شماها تو بحث هستین.امشب همتون دعا میکنم اخرین شب قدره امشب میگنننننننن دعا در حق همدیگه قبول میشه برام دعا کنین من روحیم داغونه کمر خانوادم شکسته شده از غم خالم برای همه ما دعا کنین اروم شیم داغش اتیشمون زد.مرسی ببخشید انقدر ناراحتتون میکنم برای منم دعا کنین زودتر نینی دار بشم و نینی من باعث خوشحالی من و خانوادم بشه.و همه رو از غم خالم دور کنه میترسم انقدر خانوادم غصه میخورن دق کنن باز هم از دعای شما ممنونمممممممممم بووووووووس