2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
شرایگین جون رفتارشون به نظرم بد نیست
از نظر آزمایش ها هم کاملترین آزمایشات رو مینویسن
دکترای ایمونولوژی واقعا وقت میزارن بقیه دکتراشن در حد معمول و نرمالن
برا من در وهله اول فقط این مهم بود که مرکز درمان سقط مکرره نه فقط نازایی
به نظرم بری خوبه عزیزم
سلام دوبارهههههههههه

نگار جونم میگم اگه هنوز پری نشدی زمان هست . شایدم نینی داشته باشی از کجا معلوم ممکنه بتات اینقدر زود بالا نره . اگه پری شدی که فرق میکنه

مریم گلی عزیزم اره . من حوصله باشگاه رفتن ندارم . شوهرم مغازه لوازم ورزشی داره ، اکثرا میشناسنش منم بدم میاد از توجه خاص یا فضولی تو کار . ترجیح میدم تو خونه . با زومبا کار میکنم اگه بشناسی . یه سی دی دارم حدود 50 دقیقه . تلفیقی از هیپ هاپ . سالسا و ... رقص های لاتین هست باحالهههههه . برای خودم سرگرم میشم وزنم کم میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یک زمانی چون سقط داشتم و چند بار آی وی اف ناموفق ابن سینا می رفتم .کلی هم برام آزمایش نوشتند.هنوز مثل اون موقع ها ست شلوغ پلوغ و بی درو پیکر ؟!البته دکترهاش اون موقع ها بد نبودند. حالا را نمی دونم
مامان سها جون سلام
خوب مشکلت حل شد؟ کجا رفتی؟چیکار کردی؟

لیلا جونم میشه بگی سی دی که باهاش ورزش میکنی خوبه؟ چطور میشه خرید؟ کلا در این مورد چه پیشنهادی داری؟من میخواستم برم باشگاه اما اینجوری هم راحته..
مرسی شرایگین جون . فدات شم . خوب بود . من هر روز هفته پیش مامانا هستم . تازه اعصابمم خرد شده دیگه اما مجبوریم چون عادت کردن . ما هم وظیفه میدونیم الان دیگه اگه نریم هر دوتا مامان ناراحت میشن . ما هم خاک پاشونیم گیر کردیم ههههههههههههه

مریم گلی من از نت دانلود کردم . زومبا استپ بای استپ و زومبا اکتلویت . zumba step by step - zumba activate . باهاش ورزش میکنم . یه نوع رقص هست لبه نظر من باحاله ولی . اره منم باشگاه دوست ندارم . به نظر من تنقلات نخور . اب پزی بیشتر بخور . نون و برنجت رو کم کن . میوه فقط 2 بار در روز . ورزشم کنی میاد پاینن وزنت . اما من الان با همه اینها کم میاد پایین . بدجور استاپ کرده . من مدارم میجنگم
خیلی خوبه که میتونی تو خونه ورزش کنی.همین راه ادامه بده هم واسه سلامتی خوبه هم واسه بچه دار شدن هم زیبایی.من که خیلی چاق شدم قبل این 3سقطم 58 کیلو بودم الان79 شدم.من هم بعد 40خالم میخوام به خودم برسم و وزن کم کنم.راستی چطور این ورزش دانلود کنیم چی باید تایپ کنم تو گوگل؟
خدایا دوستت دارم
لیلا جونی کوشی کجا رفتی یهویی؟من یه زمانی پیلاتس کار میکردم خوب بود.وزن کم میکردم ورزشیه بین یوگا ایروبیک و بدنسازی.رو تعادل بدن خیلی کار میکنه.ولی خوب 6اردیبهشت فهمیدم باردارم ورزشو گذاشتم کنار بعدش که سقط کردم . بعدش فوت خاله عزیزم که داغونم کردو نتونستم ادامه بدم.
خدایا دوستت دارم
اره خوب بود بدون رزیم غذایی در ماه 5کیلو کم میکردم که دوباره که باردار شدم چاق شدم هههههههههه.زحمت الکی کشیده بودم.جیگر برات پیغام خصوصی گذاشتم جوابمو بده با پیغام خصوصی.ممنون میشم
خدایا دوستت دارم