2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام خوبین؟ نماز روزه هاتون قبول
شرایگین جون تسلیت میگم عزیزم ایشالا آخر غمتون باشه
منم از ماه پیش بهم اجازه بارداری دادن که رفتم ابن سینا سونو روز ١٢ پری دادم همه چیز خوب بود دکتر یه آمپولی به اسم G-csf
هم داخل رحم تزریق کرد برام گفت به بارداری و لانه گزینی کمک میکنه ٢٠ تام آمپول پروژسترون روزی یه دونه برام نوشت ١١ تاشم زدم آز دادم منفی بود گفت قطع کن
این دوره گفت بدون دارو اقدام کن شاید بگیره خودش نمیدونم دیگه چی باید گفت
پیش ایمونولوژی ابن سینام رفت چند تا از سی دی هارو برام نوشته بود جواب رو بردم گفت تا وقتی پردنیزولون خوردی خوبی از وقتی قطع کردی رفته بالا باز گفت به این دارو خوب جواب میدی هروقت باردار شی همینو میدم گفت فعلا به سرم نیاز نداری
اینم شرح حال من
ایشالا تو این روزو شبای خوب هر چی از خدا میخواین هدیه بگیرین یادتون بود منم دعا کنید
سلام لیلا جون و مریم گلی هستین یا نه؟نگار الان که تحت نظر ابن سینایی به نظرت چطوره درمانشون؟رفتارشون جطوره با مریض؟وقت میذارن یا نه؟من28مرداد وقت دارم
خدایا دوستت دارم