2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158884 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین من هیچی نمیخورم از این گیاهیا . میترسممممممممم. همین الان بچه ها میگن رازیانه پرولاکتین رو میبره بالا . منم که خودم رو کشتم اوردمش پایین . اگه بره بالا قوز بالا قوز .

وقتی میخوام اقدام کنم از 1 ماه قبلش من زین پلاس ، شوشو سلن پلاس هر شب ، ویتامین سی هر شب . هر روزم یا یک روز درمیون معجون میدم . شیرموز و مغزها و عسل و دارچین و ...........
اینا خیلی خوبه . ویتامین سی هم عالیههههههههههههه

بعدش ببین 2-3 روز بعد از تخمگکگذاریتم فرنی با نشاسته درست کن و بخور چند بار به مدت 3-4 روز . این رو تو تاپیک ivf فهمیدم . میگن به لانهگزینی کمک میکنه
سلام لیلا جون و مریم گلی خوبین چه خبر؟بچه ها من از امروز بعدازظهر میرم پیش مادربزرگم بعد ازمرگ خالم تنها شده و خیلی بیتابی میکنه از روزی که فوت شده تنهاش نذاشتیم ار امروز باید من برم پیشش.شاید چند روز نیام لیلا جواب ازمایشت کی میای؟کی میری اقدام؟ابن سینا 23 مرداد نوبت داشتم زنگ زدم گفتم 28 مرداد بهم وقت دادن.برام دعا کنین من خیلی افسرده شدم امسال 2 حادثه بد تو زندگیم اتفاق افتاد سقط نینی.و فوت خاله عزیزتر از جونم.
خدایا دوستت دارم
باشه برو لیلا جون خوب ورزش کن لاغر شدن خیلی به بارداری سالم کمک میکنه البته تو چاق نیستی ولی باز هم برات خوبه.مریم گلی تو چطوری چکارا میکنی کی اقدام میکنی؟راستی مشکل تو چی بود یادم میره چند بار سقط داشتی و علتش چی بود؟
خدایا دوستت دارم
شرایگین جون خوبی ؟؟؟ انشالله خدا کمک میکنه و کم کم بهتر میشی . من جواب ازمایشم دیگه تا اوایل هفته دیگه میادش . هنوز زنگ نزدن . نوبتم 16 مرداد پیش معینی هست دیگه میاگه باید چه کنم . توکل به خدا . اما هنوز اجازه اقدام نداده بهم . خوب کاری میکنی پی اقدامت رو بگیر . یه روز به خودت میای خاله که برنگشته هیچ تو هم عقب موندی . این تازه سرگرمتم میکنه

چی خوندی مریم ؟؟؟ درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟