2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
مرسییییییییییییییییییییی عزیز دلم . نه مریم گلی . برای من فقط یه دستشویی و حموم نو میزنن . در اصل میخوان سقف بزنن و حیاط رو بگیرن که بالا رو کامل بسازن . اما خب از حموم و سرویس بیرون خیلی بهرته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلههههههه. پدر شوشو لطف کرده و ما بدون کرایه راحت داریم زندگی میکنیم . کم کم داره بازنشسته میشه و خودشون باید خونه دار شن . از اینکه تصمیم گرفتن کامل بسازن و نقشه بریزن میشه تقریبا حدس زد . میدونی ظاهرم خوبه اما ازدرون داغون دارم میشم . انگار زندگی داره بر علیهم میچرخه . اما هشم سعی دارم مثل خلا بخندم هههههههههه .
سلام من اومدم
من شاغلم از روزی که از دبیرستان اومدم بیرون رفتم سر کار . دانشگاه هم در حین کار رفتم....
از اون نظر دیگه هم خانه دار نیستم و مستاجرم
لیلا جون یعنی فردا و پس فرداد که بگذره میره تا ماه دیگه ؟ ماه دیگه هم خونه مامانت هستی؟ خوب عزیزم یکم لوندی کن دیگه! بهش بگو که تو فکر میکنی من کمتر از تو برام مهمه که ایندفعه نینی سالم بدنیا بیاد؟ بگو اگر یه درصد هم احتمال میدادم که با صبر نکردن ما مشکلی پیش میاد که نمی گفتم اقدام کنیم. اگر هم راضی نشد که دیگه برو حالشو ببر که ایندفعه هممون بارداری حساسی پیش رو داریم. این زمان هم بذار به پای باردار نشدن در زمانی که اقدام میکنی و نمی شه.
مریم گلی تو تهرانی؟
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
برو به سلامت مریم گلی . بوووس بای بای

مریم جون بابت رابطه مشکلی نداریم . اوکی اما خوب با ک ا ن د و م هست و ما سفت و سختیم به جلوگیری . نمیشه گولش زد . نمیخوامم اینطوری باشه . مجبورم بیخیال شم . اما نمیزارمم حرف مادرشوهرم بشه . عمراااااااااا حتی اگه اقدامم بره سال بعد . باید ببینم کارشون از کی شروع میشه . احتمالا از 10 روز دیگه شروع بشه کار بنایی . فکرش رو بکن . میره دیگه . اره ماه بعدمم میپره .
سلام دوباره
منم کارمندم. منم حین کار درس خوندم.
خونه داشتیم ولی فروختیم و دفتر کار برای همسرم خریدیم. بخاطر شرایط خانواده همسرم (پدر و مادرش) که تنها هستند با هم زندگی میکنیم البته در طبقات جدا. آخه همسر من تنها بچه ای که اینجا پیششونه. بقیه ایران نیستن.

منظورم اینه که مثلا بنویسیم که چند تا سقط داشتیم و در چه سنی و کجا میریم و تشخیصشون چی بوده؟
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
قشنگ بذار بعد از بنایی تو خونه خوشگل مشگل برو اقدام. دست از سر این مامان شوشوی بیچاره هم برداد. آخه اون بیچاره مگه چی گفته تو اینقدر شاکی شدی. به دل نگیر دوستم. تو که اینقدر مهربونی. بعدش هم اقدام نکنی که به ضرر خودته نه مادر شوهرت. پس بیخیال شو بعد بنایی که برگشتی خونه برو اقدام.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
بنظر من بازم یه کم خودتو واسش لوس کن اگر نشد به حرف مریم گوش کن.
تو که سنی نداری دختر. عجله ات واسه چیه؟
حرف مادرشوهرم بیخیال شو. جز اینکه استرستو زیاد میکنه هیچی نیست. فکرشو بکن نی نی تو که بغل کردی به همه این حرفهات میخندی !
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.