2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب من شروع میکنم: 32 سالمه و آبان ماه 33 ساله میشم
اردیبهشت سال 91 باردارشدم با یه بار اقدام. قلب داشت. اول تیرماه تو هفته 8 رشدش متوقف شد و کورتاژ شدم.
آذر سال 91 باردار شدم تو ماه چهارم اقدام. قلب داشت . اول اسفند تو هفته 9 رشدش متوقف شد و کورتاژ شدم.

پروسه درمان: بعداز کلی آزمایش که اول تو ابن سینا دادم و بعدش پیش دکتر معینی و عارفی رفتم به این نتیجه رسیدن که مشکل جهش ژن انعقاد خون دارم باید تو بارداری کلگزان بزنم. مشکل ایمنی نشون داده نشد. در حال حاضر هم اجازه بارداری دارم. ضمنا کمبود ویتامین د و همیچین کم کاری تیروئید هم دارم که دارم براش دارو میخودرم همراه با فولیک اسید 5 و آسپرین 80
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
آره بنظرم چون تعدادمون کمه مال مریم کاملتره.
ولی اگر تعداد زیاد بود باید مثل مال لیلا بنویسیم که جا کمتر میگیره.

من فروردین 91 باردار با اولین اقدام باردار شدم که اردیبهشت سقط شد. بلافاصله بدون پریود، دوباره باردار شدم که مرداد ماه سقط شد. در هیچ کدام، قلب دیده نشد.
بار سوم در سومین ماه اقدام، اسفند 91 به محض مثبت شدن آزمایش، سقط داشتم.

پروسه درمان: تشخیص ابن سینا، مرفولوژی غیرنرمال و کم تحرکی اسپرم همسرم بود. خودم مشکل خاصی نداشتم. کمبود ویتامین د دارم. بهم پیشنهاد میکرو شده تو ابن سینا. در ضمن برای همسرم، دکتر بیرون از ابن سینا تشخیص واریکوسل هم دادن.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
اینطوری:

maryam:
اردیبهشت سال 91 باردارشدم با یه بار اقدام. قلب داشت. اول تیرماه تو هفته 8 رشدش متوقف شد و کورتاژ شدم.
آذر سال 91 باردار شدم تو ماه چهارم اقدام. قلب داشت . اول اسفند تو هفته 9 رشدش متوقف شد و کورتاژ شدم.

پروسه درمان: بعداز کلی آزمایش که اول تو ابن سینا دادم و بعدش پیش دکتر معینی و عارفی رفتم به این نتیجه رسیدن که مشکل جهش ژن انعقاد خون دارم باید تو بارداری کلگزان بزنم. مشکل ایمنی نشون داده نشد. در حال حاضر هم اجازه بارداری دارم. ضمنا کمبود ویتامین د و همیچین کم کاری تیروئید هم دارم که دارم براش دارو میخودرم همراه با فولیک اسید 5 و آسپرین 80

نادیا:
فروردین 91 باردار با اولین اقدام باردار شدم که اردیبهشت سقط شد. بلافاصله بدون پریود، دوباره باردار شدم که مرداد ماه سقط شد. در هیچ کدام، قلب دیده نشد.
بار سوم در سومین ماه اقدام، اسفند 91 باردارد شدم که به محض مثبت شدن آزمایش، سقط داشتم.

پروسه درمان: تشخیص ابن سینا، مرفولوژی غیرنرمال و کم تحرکی اسپرم همسرم بود. خودم مشکل خاصی نداشتم. کمبود ویتامین د دارم. بهم پیشنهاد میکرو شده تو ابن سینا. در ضمن برای همسرم، دکتر بیرون از ابن سینا تشخیص واریکوسل هم دادن.

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.