|
مشاهده متن کامل بحث +
1158890 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
سلام بچه ها امیدوارم حال همگیتون خوب باشه. لیلاجون من یادته؟ از یک ماه و نیم پیش که سقط داشتم حالم گرفته بود تا یه هفته ای که ماه رمضان اومده بهتر شدم ولی این حال خوبم یه هفته بیشتر نبود چند روز پیش رفتم سونو گرافی .گفت هنوز بقایای حاملگی داری تو رحمت . بعد ازاینکه از خونریزی سقط خلاص شدم تیکه هاش هنوز مونده بود ولی دکترم گفت که چون آز بتات منفی شده خودش با پریود بعدیت دفع میشه. الان یک هفتست که پری شدم و پاکم شدم ولی هنوز تیکه هاش مونده. برام سخته برم تهران پیش دکترم. بنظرتون باید تا پری بعدی صبر کنم یا نه برم کورتاژ بشم . کسی تجربه ای داره؟ 14 خرداد سقطم شروع شد. الان یکماه و نیم ازش میگذره ولی هنوز تو بدنمه. چکار کنم تورو خدا راهنمایی کنید.
یعنی الان که اصلا خونریزی ندارم و پری هم به موقع اومد و پاک هم شدم و الان وسط سیکلمه و خونریزی هم ندارم ممکنه با قرص دفع بشه؟ دارم دیونه میشم . اصلا علامتی نداره که مونده. بهم گفتن اگه بمونه عفونت میکنه و دیگه خیلی خطرناکه
میدونی که دکترم پاکروشه. نمیتونم برم تهران بنظرت همینجا برم واسه کورتاژ مشکلی پیش میاد؟
سه هفته دیگه میتونستم دوباره اقدام کنم ولی با این اوضاع فکر کنم تا سه ماه دیگه هم باید تحمل کنم . حاا نیست که طبیعی باردار میشم. به سه سال با iui شده بود که این اینطوری چسبیده و ولم نمیکنه.
سلام لیلا جون من کمبود ویتامین دی داشتم اما قبلش ابن سینا از اردیبهشت بهم داده بود که هفته ای یکی می خوردم معینی هم پرسید که چون گفتم که 2.5 ماه خوردم دیگه نداد. قربونت عزیزم
آخ بچه ها جون حرفاتونو خوندم و بگم که منم هنوز اون روزایی که میرفتم سونو و لحظاتی که روی تخت سونو خوابیده بودم فراموش نمیکنم :( خدا به هممون صبر بده
نینیگولو جان منم تجربه مشابه رو داشتم که حدود 40 روز بعد از سقط با وجودی که کورتاژ هم شده بود م و پاک هم شده بودم به راحتی و دوباره هم پری شده بودم و پاکم شده بودم.رفتم مطب اف ل ا ط و ن ی ان قبل از اینکه برم پیش خود دکتر ماما اومد سونو داخلی کرد و گفت ای وای تیکه های حاملگی قبلیت مونده بعدم صدا زد یه 3 تا دیگه ماما هم اومدن و همه یه دوری با دستگاه اون تو :) زدن و همه متفق القول گفتن باید بری کورتاژ و نامه دادند برای بیمارستان.........منم گریان اومدم بیرون و رفتم پیش دکتر خودم اونم گفت اشتباه کردن و من کورتاژ ناقص نکردم و بدون اینکه پولی برداره منو سونو کرد و گفت هیچ چیزی تو رحمت نیست و بعدم منو فرستاد سونو داپلر رنگی و اونجا هم هیچ چیز ندید دکتر سونوگرافی. منم نرفتم برای کورتاژ و مشکلی هم نبود و دکترم گفت اگر چیزی مونده باشه حتما حتما لکه بینی هست ...................همه اینا رو گفتم که بهت بگم برو یه جای مطمین سونو و بعد تصمیم بگیر دوستم