2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام بچه ها امیدوارم حال همگیتون خوب باشه.
لیلاجون من یادته؟
از یک ماه و نیم پیش که سقط داشتم حالم گرفته بود تا یه هفته ای که ماه رمضان اومده بهتر شدم ولی این حال خوبم یه هفته بیشتر نبود چند روز پیش رفتم سونو گرافی .گفت هنوز بقایای حاملگی داری تو رحمت .
بعد ازاینکه از خونریزی سقط خلاص شدم تیکه هاش هنوز مونده بود ولی دکترم گفت که چون آز بتات منفی شده خودش با پریود بعدیت دفع میشه.
الان یک هفتست که پری شدم و پاکم شدم ولی هنوز تیکه هاش مونده.
برام سخته برم تهران پیش دکترم.
بنظرتون باید تا پری بعدی صبر کنم یا نه برم کورتاژ بشم .
کسی تجربه ای داره؟
14 خرداد سقطم شروع شد. الان یکماه و نیم ازش میگذره ولی هنوز تو بدنمه.
چکار کنم تورو خدا راهنمایی کنید.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

تو سقط دوسال پیشم هم با این قرص دفع شد.

یعنی الان که اصلا خونریزی ندارم و پری هم به موقع اومد و پاک هم شدم و الان وسط سیکلمه و خونریزی هم ندارم ممکنه با قرص دفع بشه؟
دارم دیونه میشم .
اصلا علامتی نداره که مونده.
بهم گفتن اگه بمونه عفونت میکنه و دیگه خیلی خطرناکه
میدونی که دکترم پاکروشه.
نمیتونم برم تهران
بنظرت همینجا برم واسه کورتاژ مشکلی پیش میاد؟

سه هفته دیگه میتونستم دوباره اقدام کنم ولی با این اوضاع فکر کنم تا سه ماه دیگه هم باید تحمل کنم .
حاا نیست که طبیعی باردار میشم. به سه سال با iui شده بود که این اینطوری چسبیده و ولم نمیکنه.
عزیز دلم نینیگولو جون خدا بزرگههههههههه . نگران نباش حل میشه امما برای کورتاژ پیش دکتر خوب برو

این پاکروش جدیدا ازش بد میگن هاااااااااااااا به نظر من برو پی یه دکت ردیگه . از الان نوبت بگیر

سلام مریم گلی عزیییزم . خوبی ؟؟؟؟ اوکی من تورنج بودم یگه چیزی نگفت بهم . خدا بزرگههههههههه . مرسی . کاریوتایپم هفته دیگه آمادست .
سلام به دوستان عزیز خوبید؟

آخ بچه ها جون حرفاتونو خوندم و بگم که منم هنوز اون روزایی که میرفتم سونو و لحظاتی که روی تخت سونو خوابیده بودم فراموش نمیکنم :(
خدا به هممون صبر بده

نینیگولو جان منم تجربه مشابه رو داشتم که حدود 40 روز بعد از سقط با وجودی که کورتاژ هم شده بود م و پاک هم شده بودم به راحتی و دوباره هم پری شده بودم و پاکم شده بودم.رفتم مطب اف ل ا ط و ن ی ان قبل از اینکه برم پیش خود دکتر ماما اومد سونو داخلی کرد و گفت ای وای تیکه های حاملگی قبلیت مونده بعدم صدا زد یه 3 تا دیگه ماما هم اومدن و همه یه دوری با دستگاه اون تو :) زدن و همه متفق القول گفتن باید بری کورتاژ و نامه دادند برای بیمارستان.........منم گریان اومدم بیرون و رفتم پیش دکتر خودم اونم گفت اشتباه کردن و من کورتاژ ناقص نکردم و بدون اینکه پولی برداره منو سونو کرد و گفت هیچ چیزی تو رحمت نیست و بعدم منو فرستاد سونو داپلر رنگی و اونجا هم هیچ چیز ندید دکتر سونوگرافی. منم نرفتم برای کورتاژ و مشکلی هم نبود و دکترم گفت اگر چیزی مونده باشه حتما حتما لکه بینی هست ...................همه اینا رو گفتم که بهت بگم برو یه جای مطمین سونو و بعد تصمیم بگیر دوستم
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد