2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
راستی یکی از دوستان اسمشونو یادم نیست نوشته بود که یه پسر داره و بعد از اون دوتا سقط داشته که در هفته های پایین بوده و به نظر خودش نیاز به بررسی نداره ..........خواهرانه بهش میگم قبل از هر اقدامی بره بررسی کنه که یه مورد همینجوری دیدم که با وجودی که فرزند اولش بدن هیچ مشکلی به دنیا اومده بود ولی بعدش تا به دنیا اومدن فرزند بعدیش 5 تا سقط در هفته های پایین رو تجربه کرد و با درمان حامله شد
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مریم گلی جوووونم اره برای 16 مرداد نوبت گرفتم انشالله با شوشو خواهم آمد .

سلام زهرا جوووونن . خوبی ؟؟؟؟ خوشحالم باهات هم ضحبت میشم . یعنی نمیدونم باید بگم خوشبختم یا نه . 100% خوشبختم اما خوب جای خوبی با هم همصحبت نشدیم . خدا به هممون کمک کنه . میگم شما یه گل پسر دارید الان ؟؟؟؟ یا نه اشتباه میکنم .

زهرا جون من قرصویتامین د هنوز بهم ندادن . نمیدونم اما آزمایشام ایناست که مال ترومبوفیلی بوده . بچه ها تو صفحات زدن گلم الان همه رو برات میزارم .

مال من : همه بچه ها همین ها رو دادن
mthfr که میشه این 2 تا آزمایش زیری :

( C677T( و A1298C) )
و
PAI - 1

FACTOR X و FACTOR XIII
ببین 1 هفته جلوتر بگو . من گفتم برای 7 مرداد میخوام چون جوابم اخر تیر اماست . گفت هر وقت من بگم شما میاید . بهم بد اخلاق 16 مرداد داد و 1 ماه عقبم انداخت .

تو بگو برای 10 به بعد میخوام . اگه دید زودتر 14 داد بگو ای وای راستی من پیش توگه باید برم . اگر نه یهو دیدی هم ون 16 -18 بهت وقت داد . حواست باشه
توگه دکتر متخصص خون هستش
من هفته پیش که زنگ زدم اول می خواست واسه اخر مرداد وقت بده بعد که گفتم از معینی نامه دارم واسه 14 مرداد وقت داد
من چون دو حاملگی قبلی کلگزان زده بودم و بی اثر بوده دکتر گفت به نظرم باید فرگمین بزنی که اونم اصلا گیر نمیاد و شاید مجبور بشی روزی 2تا کلگزان بزنی و ..
واسه مشاوره در مورد اینکه چی و چندتا بزنم گفت برم پیش دکتر توگه.