2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان گلم .بالاخره من اومدم یه سر بزنم.
ذلم برتون لک زده بود هر طور بود امروز اومدم خونه ی بابا اینا تا بهتون سربزنم.
وااااای برتون بگم از خونه ام خیلی بزرگ و راحته و هنوز اسبابهام درست پهن نشده چون بابا جونم دارن کابینتاشو درست میکنن و من دیوونه ی این سلیقه ی بابا هستم .قربونش برم الهی داره برام سنگ تموم میذاره.

توی این یکی دو روزه که کابینتها آماده بشه انشالله دیگه وسایلم و کامل می چینم.

خدا رو شکر خونه ی خوبیه و تا الان روزها خوب و اتفاقهای خوب توش داشتیم .مدام همه جای خونه قدم میزنم و میگم خدایا یعنی میشه من تو این خونه صدای بچه ام بپیچه؟

منم برای 12 مرداد از زرنانی وقت دارم که از روی آزمایشهای نهایی نظر قطعی رو میده.
همه چیز و سپردم به خدا .توی این ماه عزیز مطمئنا صدامونو میشنوه.

راستی خط تلفنم هنوز وصل نشده و بعدش هم باید برای شرکت شاتل خبر بدم که شماره ام عوض شده تا با شماره جدید adslام راه بیفته.

راستش وقت نکردم کامل مراحل درمان و از روزهایی که نبودم بخونم اما سعی میکنم حتما بخونم که در چه حالی هستید چون تک تکتون برام عزیزید و وجود تک تکتون برام مهمه .

روی ماهتونو میبوسم و براتون آرزوی سلامتی و موفقیت دارم.
توی شبهای قدر و لحظه های عزیز ماه رمضون من و هم از دعای خیرتون بی نصیب نکنید.

آن سوی نگرانیها همیشه خدایی هست که داشتنش جبران همه نداشتنهاست.
مریم گلی به نظرت نوبت بگیرم الان ؟ میشه شمارش رو بدی ؟؟؟ که اگه بشه اومدم و خواست بفرسته نوبت داشته باشممممممممممم. مرسییییییی

سارا بانو جون خوبی؟؟؟؟ نه عزیزم شما الان بررسی شدی از لحاظ سی دی مارکر /؟؟؟ ما مشکل ایمنیمون نزاشته رشد کنه گلم . نگان نباش عزییییزم . ما هم اگه فقط غلظت خون بود جواب داده بود مثل باقی بچه ها . مطمئن باش . ما سی دی مارکرامون مورد داره

من اول فقط با رژیم بود الان روزی 1 ساعت ورژش میکنم . هنوزم دارم کم میکنم اما دیگه کم کم شده . حالا ورژش رو اضافه کردم که هفته ای 1 کیلو کم کنم اما غذا بهتر بخورم . که فردا برای نینی مشکلی نباشه . مولتی ویتامین و ب کمپلکسم میورم . تحت نظر دکترم بودن نه الکی
به به فرشته جووووووووون . خوبی ؟؟؟؟/ مبارکهههههههههههه برات بی نهایت خوشحالم عزییییزم . مبارکههههههههههه

چرا نشنوی گلم . انشالله سال دیگهههههههههه به سلامتی . برات از خدا هر چی خیره میخوام انشالله . چشم شما هم برای ما دعا کن . منتظر خبرت هستیمااااااااااااا . با خبرای حوش بیای
لیلا جون سی دی مارکر نمیدونم چیه فکر نکنم داده باشه برام فقط به من و شوشو کاریوتایپ داد و اون آزمایشی که مشخص شد غلظت خون دارم. دفعه آخر از دکتر پرسیدم این سرم آی وی آی جی رو من هم باید استفاده کنم که گفت نه نمیخواد .پس خدا کنه فقط با کلگزان یا هپارین بارداری خوبی داشته باشم .
بچه ها بیایم توی این روزا برای هم دیگه دعا کنیم و انرژی مثبت بفرستیم