2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158870 بازدید | 14067 پست
در واقع همون تشخیص خودم بود! (دکتر نادیا!) مشکل اصلی همسرمه. زرنانی هم همینو گفت گفت تا وقتی این مشکل هست بیشتر از همه خودش رو نشون میده.
حالا بنظرتون بازم هم پیش عارفی هم برم هم پیش معینی؟
موندم این وسط؟

به پزشک زنان گفتم من بین دو تا دکتر مردان موندم. دکتر هیچی نگفت و شونه بالا انداخت. ماماهه پرید وسط حرف ما و گفت ما اینجا فقط دکترای خودمون رو قبول داریم. هرچی اون بگه !!!
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
نادیا گلی امیوارم خداوند بهترین راه ممکن رو جلوی پات بزاره خانمم . به نظر منم خودتو دکتر درست گفتن اما اینکه لوله ها رو ببیندیم بعید میدونم کار عاقلانه ای باشه . نمیدونم والله . شایدم فکر میکنه این لوله ها ممکنه عفونتشون بیشتر بشه و کم کم چسبندگی پیدا کنه ؟>>>>> نمیدونم والله . به نظر من پیش یکی از این دکترا هم برو ببین چی میگن ؟؟!! اگه دیدی اونا هم تایید کردن انجام بده . بلاخره تصمیمی هست که نمیشه به حرف یک نفر اعتماد کرد مگر اینکه اون طرف مورد اطمینان کامل خودت باشه که ظاهرا نیست .

نادیا تو مشکل تیمنی شکر خدا نداری سرم برای چی اخه . الانم که مشکل اتعقاد رو فهمیدی انشالله قلب نازش که تپید دیگه تا 120 سال میزنه برات . بوووووس

انشالله که موفق باشی همچنین باقی بچه ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نادیا گلی امیوارم خداوند بهترین راه ممکن رو جلوی پات بزاره خانمم . به نظر منم خودتو دکتر درست گفتن اما اینکه لوله ها رو ببیندیم بعید میدونم کار عاقلانه ای باشه . نمیدونم والله . شایدم فکر میکنه این لوله ها ممکنه عفونتشون بیشتر بشه و کم کم چسبندگی پیدا کنه ؟>>>>> نمیدونم والله . به نظر من پیش یکی از این دکترا هم برو ببین چی میگن ؟؟!! اگه دیدی اونا هم تایید کردن انجام بده . بلاخره تصمیمی هست که نمیشه به حرف یک نفر اعتماد کرد مگر اینکه اون طرف مورد اطمینان کامل خودت باشه که ظاهرا نیست .

نادیا تو مشکل تیمنی شکر خدا نداری سرم برای چی اخه . الانم که مشکل اتعقاد رو فهمیدی انشالله قلب نازش که تپید دیگه تا 120 سال میزنه برات . بوووووس

سلام لیلا جان خوبی عزیزم؟
نه نگران چسبندگی نبود. میگفت در صورت آی وی اف، این عفونت باعث ترشح سم میشه !!! تو که دیگه نیازی به لوله نداری وقتی آی وی اف میکنی !!!

سلام لیلا جان خوبی عزیزم؟
نه نگران چسبندگی نبود. میگفت در صورت آی وی اف، این عفونت باعث ترشح سم میشه !!! تو که دیگه نیازی به لوله نداری وقتی آی وی اف میکنی !!!
لیلا جون شما که میخوای آزمایشهاتو ببری دکتر ببینن اصلا نیازی نیست وقت داشته باشی . من هم آزماشهام در دو نوبت حاضر شد و هر دو سری بدون نوبت رفتم و گفتم میخوام دکتر آزمایشمو چک کنن . امروزم کاریوتایپمو گرفتم که خدا رو شکر اوکی بود
سلام دوستان عزیز
طاعاتتون قبول حق والتماس دعا
ادیا جون خدا رو شکر که به سرم نیاز نداشتی انشالله با همین روش نتیجه بگیری

لیلا جونم امشب دوست شوشو که توی داروخونه است بهش گفته بود سرم شده 450 تومان نمیدونم درسته یانه ؟؟؟؟؟؟؟
خدایا بازم نمیدونم موثق نیستش این خبر !!!!!!!!!!!!!ولی اگه اینجوری باشه چی
یعنی دوبرابر اینی که ما فکر میکنیم
سلام سارا بانو جون . خوبی ؟؟؟ نمیدونم والله منشیش گفت نوبت بگیر . منم نمیتونم از آبادان ریسک کنم بلند شم بییام و بعدش بگن نه نمیشه باید وقت داشته باشی . اینطوری خیالم راحت هست و استرسی ندارم . یعنی ویزیتم نمیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیدونم .والله . خوش به حالتون اونجایید

سونیا عزییییزم سرم که من خودم همون موقع رفتم داروخونه پرسیدم گفت 540 فکر کنم . یا 500 . با قیمت شیاف . کلگزان قاطی کردم اما یادمه بالای 500 بود . خیلی گرووووونه . اما با بیمه 30% کم میشه ازش .
سلام دوست جونای خودم
خوبین؟ ببخشید من این چند وقته گرفتار خواهر زادم هستیم. طفلکی به شدت مریضه و الان 10 روزه بیمارستانه. دیروز جواب یه آزمایش وحشتناکش اومد که خدا رو شکر خطر بزرگی از بیخ گوشمون رد شد. خیلی روزهای سختی بود.

مریم گلی و نادیا جون خدا رو شکر که نتایج دکتر رفتنتون مثبت بوده. نادیا حال میکنی چقدر دکتر شدیم. من کی بهت گفتم بهترین روش برات ivf‌ یا میکرو هستش. ..... ایشاله به زودی زود مامان میشی.
مریم گلی منم دقیقا احساسم مثل تو بود اولین بار بود که خوشحال از مطب یه دکتر میام بیرون. موقع بیرون اومدن از اتاق بهم گفت شما جزء کیسهای خوب هستین و ایشاله ایندفعه با این داروها نتیجه میگیرین. فکر کن آدم ذوق مرگ میشه اینو میشنوه. منم دیگه این ماه جلوگیری نمی کنم. تازه پریم تموم شده. البته خیلی هم نمیخوام سفت و سخت اقدام داشته باشم. گذاشتم هر چه پیش آید خوش آید....
لیلا جون میگم دکتر معینی به من گفت هر وقت باردار شدی لازم نیست وقت داشته باشی صبح بیا مطب تا برات دارو تجویز کنم. تو هم به نظرم از روی تاریخ آزمایشهات وقت بگیر یه وقت خدای نکرده مشکلی نباشه. البته من بعید میدونم این آقای دکتر و خانومش حتی اگر بدون نوبت از شهرستان هم بیای بخوان دست به سرت کنن. کی آزمایشات آماده میشه؟
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام یچه ها من 14 تیر خالم که گفتم سرطان داره فوت کرد تازه امروز اومدم اینجا دارم دق میکنم عاشقش بودم همین یه خاله رو داشتم بچه هایی که عزیز هاتونو از دست دادین تا چند وقت این غم و غصه که همه فامیل دارن کم میشه همه مخصوصا مامان و مامانبزرگ و داییهام دارن دق میکنن پسر 9سالش سراغ مادرش میگیره خالم همش35 سالش بووووووووووووووووووووووووود خداااااااااااااااااا 2سال براش دعا کردیو نذر کردیمممممممممممممممممممم چرا مرررررررررد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/خدااااااااااااااااااا دارم از غصه میمیرم دیگه اصلا به بارداریم فکر نمیکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خالم مثل خواهرم بود اخه خواهر ندارم همش میگفت ایشاله بچه دار میشی من میشم خالش هر درمانی که واسه سقط انجام میدادم اول واسه خالم میگفتم حالا به کی بگم همش امیدواریم میداد دیگه کی امیدواری بده بهم؟
خدایا دوستت دارم